Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

BejelentkezésFórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Megjelent az Arma 3 Apex [hozzászólások]

Írd ide hozzászólásod:


16.07.18. 16:03 #19
Lacko
Engem legjobban az Extraction küldi akasztott ki és azt jatszottam egyedül és 4en is. Tök ugyan annyi ellenség volt. Darabra pontosan. Épen ezért coopban pont 4x könnyebb volt.
16.07.18. 13:31 #18
ErikTrak
Elvileg skálázódik az ellenfelek száma (?) ha nem egyedül játszol. Ezt eddig nem vettem észre, pedig ennek lenne értelme. Szóval még lehet simán bug is.

Itt írták:

https://forums.bistudio.com/topic/192300-co-op-campaign-apex-protocol/

•up to 4 players (balanced for different number of players)16.07.15. 20:40 #17
Lacko
Gondolom azoknak konnyu, akiket nem zavar a respawn.
De akinek az extract keystone kuldi konnyu, az csal.
35 ellenseget oltem meg magam ugy, hogy lerultem az harcot. Volt ott még legalabb 90, akik uldoztek, lottek ram.
Ha en ilyen kuldetest csinalok, akkor ugyelek ra, hogy az ellenseg szama x-szer ahanyan jatszanak. Igy egyedul se tul nehez, es csapatban is van kihivas.
16.07.13. 21:10 #16
ErikTrak
Ne feledjük, hogy az Apex Protocolban egy különleges egység, a CTRG kötelékébe tartozol, és nem valami bokorugró nyuszi vagy. A CTRG az előző kampányban Szemétláda Miller vezetésével már megmutatta, hogy sokkal profibbak mint a Task Force Aegis.

A nehézség meg érdekes dolog...fórumokon sokan arra panaszkodnak, hogy túl könnyűek a küldetések. Szerintem ez az Arma egyik nagy problámája, hogy nem tud konzisztens játékélményt nyújtani, elsősorban az AI kiszámíthatatlansága miatt. Erre például az lehet a megoldás ha két kampányt adtak volna ki, egyik kezdőknek másikat pedig profiknak. Persze ez dupla munka és lehet nem térül meg anyagilag.

16.07.13. 16:59 #15
Lacko
Igaziból én nem látom a regisztrált emailedet (még moderátorként sem) úgyhogy majd írok forumos privát üzenetben (ezt itt jobb felül a neved alatt tudod elolvasni)

Kipróbáltam idegenekkel.
Az első küldetésbe lehetetlenség volt bejutni. Csak pár nyitott volt, de amikbe sikerült csatlakoznom, azok szétfosott állapotban voltak (kész volt a küldi, csak nem ért véget).
Úgyhogy beadtam a filternek, hogy nyitott legyen, 100 pingnél kevesebb és az apexből bármelyik küldi.
Így már tudtam csatlakozni a 02-es küldihez. Azt még sosem próbáltam SP-ben, minden új volt. Viszonylag normális fickót fogtam ki (kivéve, hogy én őt minid reviveoltam, ő viszont engem soha), szóval végig tudtuk tolni. Időnként bejött 3. és 4. ember, de csak bénáztak és kiléptek.

Az nagyon érződik, hogy baromira nem SP ez a kampány. Még így ketten is nehéz volt.
Az első küldinél amit SP csináltam eszement sokat spawnoltam, mert brutál túlerő volt. Ez azért kicsit csalódás, mivel szerintem az arma a realitásáról híres, nem pedig erről az egyedül harcolok rohadt sok ellenség ellen...
Az igazi tényleg a 4 ember lenne és úgy, hogy nem önzőzés megy, hanem tényleg összedolgozás. Engem az se zavar ha én nem is érek el találatot, csak medic vagyok, csak legyen kooperáció, ha már coop a neve.

Viszont azt hiszem megértettem a cseh fiúk szándékát. Ezzel akarják bevonni az SP-ket (mint amilyen én vagyok) a multi világába.
16.07.13. 14:25 #14
ErikTrak
Nekem még nem sikerült így senkihez se csatlakozni. Eddig úgy gondoltam, hogy mindenkihez be lehet csatlakozni akinél nincs password illetve nincs tele a szerver.

Tesztelésben benne vagyok, esténként és hétvégén nagyjából ráérek. Részleteket beszéljük meg privátban, a regisztrációs email címemre írjál, légyszíves.
16.07.13. 12:24 #13
Lacko
Erik: ha az apex kampányban a find game-et nyomom meg, akkor kapcsolódhatok random, épp játszó ismeretlenekhez? Vagy csak konkrét ismerősökhoz mehetek be.
Amúgy én szívesen csatlakoznék hozzád egy teszt erejéig, csak az időt lesz nehéz megbeszélni, hogy mikor. De legalább próbáljuk meg.
16.07.13. 12:21 #12
Lacko
Olyan nincs, hogy fix FPS az armában, mivel nagyon sok mindentől függ:
* pl fontos a látótáv (a default 1km később már kevés lesz, mert azért itt simán sok km-ről lőnek - nem a kézifegyverek, de a helik, meg a harckocsik)
* nagyban függ az FPS a terepen lévő AI-től is: sok AI lerántja az FPS-t.
* és ahogy tanúlt kollégám már említette, multinál a szerver is szűk keresztmetszett

Ami még fontos, hogy a videokártya kevésbé fontos, mint a proci. De a korábbi i3-asommal is simán futott, (tény, hogy csak 1600-ban és 1.6km látótával). Szóval az i5-össel nem lesz baj. Nekem is 8GB ramom van.
És tény, hogy hasznos az SSD. de nekem az ssd-n csak a win fér el, az arma hagyományos hdd-n van. És nincs sok bajom, bár tény, hogy én akkor sem esem kétségbe, ha rövid időre beszakad az FPS.
16.07.13. 11:56 #11
ErikTrak
Szerintem ezt a fix FPS-t felejtsd el, főleg multiplayerben mivel az FPS függ a szervertől.

Ha a hivatalos kampányokat nézzük akkor GTX 960 + i5 + SSD (az SSD nagyon sokat javított a teljesítményen) 30-40 FPS 1920x1024 + minden very high / ultrán.

Itt van egy videóm Tanoáról. FPS a bal felső sarokban. Még az 1.61-es verzió. Azóta javult a teljesítmény valamennyit.

https://www.youtube.com/watch?v=NatYGJCgphc

Szerintem a te gépeden élvezhetően fog futni.


16.07.13. 11:45 #10
Baracklekvár
Ha nem is maximális grafikán, de egy jó közepesen simán elmegy tippem szerint.

És én is csak javasolni tudom, hogy először játszd egyjátékos kampányt. Mert hát nekem sem volt triviális, pl. hogyan kell egy drónt irányítani..

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.


Vissza