Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

BejelentkezésFórum

Nem számítástechnikai témák

»» Szét*** az ideg

Írd ide hozzászólásod:


21.10.16. 13:07 #3989
Ricsi1976
Örülök neki, hogy ilyen okosok vagytok. De pl PC-n van ABPlus-om és mégis jönnek a kibaszott reklámok. Telefonon megkerülhetetlen, de kösz a "segítséget". Inkább olvasok könyvet, ott még papírlapokon nincs reklám. Szép napot!
21.10.16. 12:08 #3988
subject17
Egy Smart TV YT alkalmazása esetében pl. ezek nem játszanak sajnos.

De igen, amikor valaki gépen panaszkodik erre, azt én se tudom hova tenni, évek óta hiba nélkül szűrik ki ezeket az általad említett bővítmények. Még amikor a videó közötti reklámokat bevezették se csúszott át semmi a szűrőn, csak értetlenkedve néztem a nagy felháborodást.
21.10.16. 11:46 #3987
ufodani
Adblock Plus/uBlock Origin?
Évek óta nem tudom értelmezni a reklám szót
21.10.16. 10:55 #3986
Ricsi1976
Nem tudom ki hogy van vele, de a TV-t a reklámok miatt kiiktattam meg mostantól a youtube nézését. Valaki linkel valamit, ráklikk és jón a buzi reklám, fogom magam kilépek. Netflix vagy digitális videotéka ami marad nekem 1. nem érdekel a reklám, 2. sajnálom a rá pazarolt időt.
21.10.12. 13:27 #3985
Dark Archon
Igen, az is opció, aki nem akar tekerni, vagy egy e-bike. Manapság már tényleg csak a pénztárca szab határt, de mindegyik opció jóval olcsóbb, mint egy autó.
21.10.09. 18:47 #3984
neumark
Elektromos robogó is nagyon fasza ilyen élethelyzetben állítólag. Az is hasonló nagyságú pénz és tekerni sem kell, mint a biciklit. És ugyanúgy ott lehet vele hagyni a kocsikat a dugóban a szaggatott terelővonal mentén.
21.10.09. 16:22 #3983
stero
Soha nem fogom megérteni miért kell biciklizést és futkorászást a város közepében megrendezni. Teljesen érthetetlen.
21.10.09. 12:40 #3982
Barthezz
Én nem a belvárosban lakom, nem is laknék ott, de kényszerből át kell vágnom mindig rajta, ha Pestről Budára vagy vissza akarok menni. Ma egy fél órás csúszást okozott ez a napomban így, hogy minden autó a Margit-híd felé és az Árpád-híd felé került. A holnapi nap még viccesebb lesz, mert a teljes maratont tartják és akkor már a Petőfitől az Árpádig az összes híd le lesz közvetve vagy közvetetten zárva. A Rákóczi vagy a Megyeri (!) hídon lehet átjutni holnap Budáról Pestre, mindkét esetben több 10 km-es kerülővel, ami már teljesen a nonszensz kategória. Legközelebb ajánlom, hogy zárják le ezeket a hidakat is és Dunaújvárosig vagy Esztergomig kelljen kerülni, ha át akarunk kelni autóval a Dunán... Teljes barmok azok, akik ezeket a futó-útvonalakat kitalálják és jóváhagyják.

Amúgy csomagokat cipeltem, a bicikli nem lett volna opció + ekkora forgalomban, ami Pesten van, engem nem vonz, hogy kerékpárral veszélyeztessem magam. Amúgy a tömegközlekedés is beáll ilyenkor a futók miatt, szóval az sem lett volna alternatíva, de a csomagok miatt eleve nem is játszott a lehetőség...
21.10.09. 08:53 #3981
Dark Archon
Én leszámoltam a gyenge kifogásaimmal, és átálltam a kerékpáros közlekedésre. De ehhez természetesen vennem kellett egy új 400k-s túragépet a régi MTB helyett 15km a melóhelyem, szóval az napi 30km. A dugók, vasúti átjárók miatt időben kb. ugyanott vagyok.

Én egyébként utálok futni, de úgy tudom, nem is túl egészséges betonon futkorászni. Ez mára ilyen presztízskérdéssé vált, mármint, hogy persze, rendezzük a város közepén, mert tök kényelmes.

Más kérdés, hogy sosem értettem azokat sem, akik a belvárosban akarnak lakni.
21.10.09. 07:35 #3980
Barthezz
Annyira kurvára elegem van abból, hogy Budapesten minden, de tényleg minden kurva geci hétvégén valami kibaszott rendezvény miatt lezárják a fél belvárost, vagy a Hősök tere - Dózsa György út, vagy az összes Dunán átmenő híd érintett. Most pl. utóbbi a Spar futóverseny miatt, szombaton és vasárnap is. Múlt hétvégén meg a kurva fontos és nyilván sokakat érdeklő (nem!) Nemzeti vágta volt a Hősök terén. Nekem minden hétvégén dolgom van kocsival szombaton és vasárnap is, a Hősök tere környékén lakom és mindig Budára kell átmennem, ami kombinálva a Lánchíd lezárásával és az állandó felújításokkal és lezárásokkal önmagában is kurva kiakasztó, de ezen felül minden kibaszott hétvégén a rendőrség honlapjáról leshetem, mikor melyik útszakasz és hogyan van lezárva még ezeken felül pluszban és mégis milyen, mindig más kerülő útvonalon tudok átjutni Budára, a kerülő útvonal kerülő útvonalának kerülő útvonalán, az emiatt keletkezett plusz dugók miatt természetesen kétszer annyi idő alatt, dupla annyi benzint fogyasztva a rekord magas benzinárak mellett (minden egyéb költségével együtt havi 60-70 ezret elvisz már az autó). Miért nem lehet ezeket a rendezvényeket nem a belvárosban, hanem valahol kint a picsában megtartani? Ha már hétköznap közlekedhetetlen autóval egész Budapest, miért kell minden hétvégét is szétbaszni az autósok számára? Kizárólag hétvégén használom már csak az autót, de lassan oda jutok, hogy ilyenkor is leteszem és maradok itthon a gecibe, minthogy bárhova is elinduljak a városon belül. Újabb indok, hogy Budára kell költöznöm, mert ez így nem állapot, hogy állandóan ott van mindig dolgom / programom és Pesten lakom. Lassan már csak helikopterrel lehet átjutni a Dunán. Most már takarodjanak elfele a picsába a lezárásaikkal és hagyják élni / közlekedni a Budapestieket!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.


Vissza