Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

BejelentkezésFórum

Nem számítástechnikai témák

»» Szét*** az ideg

Írd ide hozzászólásod:


21.05.09. 15:31
david139
Nekem nem volt ilyen tapasztalatom, de akkor lehet előfordul. Az biztos, hogy hétvégén drágábban váltanak, szóval ilyenkor érdemes előre váltani.

De még a váltás kihasználása nélkül is praktikus szerintem használni (bank mellett, én sem tenném ide az összes vagyonom, de arról volt szó, hogy a bankos appok szarok, és azokat el lehet vele kerülni)

Előnyök:
- ingyé van (regisztráció, utalás, váltás stb. anno nekem a kártyát is ingyen küldték, de asszem már a postadíjat fizetni kell)
- mivel nem fő számla, ezért elég rajta mérsékelt pénzt tartani, nem olyan gáz, ha véletlen lenyúlják (mint a webkártyák lényegében, csak ez jobb)

- app
- bármikor meg lehet nézni a kártya adatokat benne (ccv meg minden)
- vannak kimutatások hogy mire mennyit költ az ember
- előre szól ha jön valami subscription általi levonás
- van benne split bill
- lehet cryptozni
- lehet gifet csatolni az utaláshoz

Neten mindent ezzel fizetek, mert nem kell elcaplatni a pénztárcáért, hogy megnézzem a kártya adatokat. Nem kell aggüdni, hogy euroban vagy krumpliban fizetek, mert megoldja a váltást. Nem kell annyira izgulni, hogy lelopják az adataim. Előtte használtam paypalt is, de az valami 3%-ot felszámol váltásra, úgyhogy azt örökre elfelejtettem.


------

Peace: glhf, de ha felhív az indiai kolléga 12 üvöltő gyerekkel a háttérben, meg olyan zúgással, mintha motorcsónakon ülne, akkor nincs az az angol, ami megment

Vissza