Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

BejelentkezésFórum

Nem számítástechnikai témák

»» Helyzetjelentés

Írd ide hozzászólásod:


21.02.14. 17:31
jawsika
Morgás: felvi.hu

E-felvételis jelentkezésnél ma már (nekem újdonság, lassan tíz éve nem használtam a felületet, hogy "A 2006. január 1-je után kibocsátott magyar rendszerű érettségi bizonyítványban szereplő érettségi vizsgaeredményeket a Hivatal a köznevelés információs rendszeréből elektronikus úton szerzi meg, tehát ezeket az adatok nem kell megadnia, illetve az érettségi bizonyítvány másolatát sem kell benyújtania!" Ez szuper, komolyan. De tényleg, kis XXI. század a magyar elektronikai felületeken.

De...

Könyörgöm, nem az lenne a minimum minimuma, de tényleg, a 0 méter, hogy miután ügyfélkapuval hitelesítettem magam, megjelenítse nekem az eredményeimet? Hogy megnézzem, vagy egyáltalán lássam, hogy stimmelnek-e? Most ehelyett az van, hogy látatlanban bízzam rájuk. Persze biztos számon van tartva a közép/emelt szint, a százalék meg minden, de hadd legyek már kételkedő. És más opció sincs, tehát mivel beállítottam, hogy 2009-es az érettségim, innentől bele se nyúlhatok, hogy én azért csak beírnám, meg feltölteném. Ne vegyétek bizalmatlanságnak, csak mégis...

Pl. nyelvvizsga, meg felsőfokú végzettség fül alatt is legalább kér egy sorszámot, meg minden adatot, és szir-szart, és akkor UTÁNA nem kell feltölteni. Na az ilyen az rendben van. Az mégis megnyugtatóbb nekem. De az érettséginél meg semmi, ugord át a fület, csak fogadd el, hogy majd csekkolják. Seggem.

Na mindegy, csak ez így kula.

Vissza