Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

BejelentkezésFórum

Beszélgetés a játékokról

»» Assassin’s Creed Valhalla

Írd ide hozzászólásod:


20.07.17. 13:52
Trufa
Az Origins kimaradt, de a Syndicate-tel játszottam. Olyannyira kiábrándító volt az angliai városos szerencsétlenkedés, hogy majdnem ki is hagytam miatta az Odyssey-t. De, ha jól emlékszem, ott is egy DLC része, hogy megjelenik Juno, újat nem mond, csak részleteket abból, amit már eddig is megtudott a játékos.

Képregényben fejezték be? De jó fejek...

Én örülnék egy modernkori résznek, akár az egyébként elcsépelt bleeding-effectre alapozva, hogy választhatsz, melyik korábbi rész szereplője mosódjon össze a főhőssel. Ott folytatva a történetet persze, ahol az AC3-ban félbeszakadt.

Az Odyssey-ben is elég meredek volt, hogy az Atlantis DLC tulajdonképp szimuláció. SPOILER
Egy szimuláció a szimulációban, egy hülye bot miatt, amit Kassandra / Alexios röpke 2500 év alatt tök jól megregulázott, de át kellett adni egy szerencsétlen picsának, hogy szenvedhessen vele tovább, ki tudja, miért.


Peace: hát lényegében szerintem maximum két mondatban ki lehet fejezni a több száz órányi játékokban eltöltött időt: az assassinok és a templomosok rühellik egymás világnézetét, ezért ott tesznek keresztbe a másiknak, ahol tudnak. SPOILER
Az Isu, egykor hatalmas tudással bíró nép már k***a régen megjósolta, hogy lesz egy napkitörés, amit Desmond segítségével / áldozatával Juno végül megakadályozott, de így ő elszabadult, és kiderült róla, hogy nem jó fej.

Vissza