Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

BejelentkezésFórum

Beszélgetés a játékokról

»» Assassin’s Creed Valhalla

Írd ide hozzászólásod:


20.07.14. 19:17
Sucee
Nagyon fájdalmas pont nekem is a jelen szál. A gyönyörű újmagyar "cringefest" kifejezés írja le legjobban, ami megy itt Layla óta. Valamelyik AC topikban már szóba jött ez, ott pl. be is linkeltem Desmond zenei témáját Brotherhoodból, csak hogy érzékeltessem a tónus éles váltását... Egy erősen sötét hangulatú jelen volt eredetileg az AC jelene, némi Shaun-Rebecca comic relief pillanattal.

Most meg... Már az is, ahogy Origins végén William Miles viselkedett, teljesen felismerhetetlenné tette őt is, pedig ő egy többé-kevésbé ismert karakter (még talán a szinkronhangja is más volt).

Na de a "főhősünk", az "új Desmond"... Ugh. Mélypont. Sokatmondó, hogy google-ba beírva az "Assassin's Creed Layla" szavakat, a második javaslat a Hassan (teljes neve) után az, hogy annoying.

A Juno szál hatalmas pofon. Egészen Syndicate-ig vitték - majd egy képregényben fejezték be.

Tudom, hogy a régi részekben is húzták a szájukat sokan, amikor kikerültünk az animusból, de pl. AC3-ban én kifejezetten szerettem, hogy végre rendes küldetésekre megyünk Desmonddal. Origins és Odyssey esetében én is csak elskipelem gyorsan az átvezetőket, és szállok is vissza...

Vissza