Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

BejelentkezésFórum

Beszélgetés a játékokról

»» Assassin’s Creed Valhalla

Írd ide hozzászólásod:


20.05.09. 11:31
Sucee
Bár csak részben kapcsolódik az itt folytatott eszmecseréhez, ezek kapcsán jutott eszembe: ami engem borzasztóan zavar a készítők oldaláról mostanában, hogy a PR és hype / hírverés kedvéért lelőnek olyan fordulatokat a még alig készülő művekben, amik hatalmasat üthetnének akkor, amikor ténylegesen átéljük és magunknak felfedezzük.

Gondolok itt a közelmúltból pl. SW EP9 Palpatine húzására (film végső minőségétől függetlenül), de most Mandalorian kapcsán is láttam egy fb-n random megosztott (el is rejtettem a srácot) hírt, amit nem akartam volna előre tudni, még ha én amúgy nagyon nagyon húztam is a számat az első évadon.

Ezzel a hype építéssel nálam elképesztően mellé tudnak lőni, amikor a mű átélésének rovására megy. Teljesen más az, ha egy - az előző példáknál maradva - ismert karakter egy más settingben váratlanul besétál, mint az, ha már előre várom, és semmit nem okoz, csak "ah, na valóban itt van".

És ennek kapcsán egy Star Wars - Jedi: Fallen Order spoiler - csak annak, aki a teljes történetet végigjátszotta, vagy ismeri!

SPOILER
Bár egy későbbi (megjelenés utáni) traileranyagban ők is nonszensz módon lelőtték, valami hihetetlen élmény volt Darth Vader megjelenése a játékban úgy, hogy titokban tartották, és valahogy a neten sem kezdte terjeszteni semmi "influencer", aki early access kipróbálta a címet.

Borzasztó hatásos és hátborzongató jelenetet kapott, és az, hogy váratlanul is ért, csak erősített az egészen... És még csak nem is érződött oda nem illő beleerőltetésnek.


Na, így kell ezt, kérem szépen.

Vissza