Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

BejelentkezésFórum

Beszélgetés a játékokról

»» Assassin’s Creed Valhalla

Írd ide hozzászólásod:


20.05.08. 21:35
MattMatthew
Túlzol szerintem. Nincs komoly védőruhám, hogy TeCső kommentekbe alá mernék ereszkedni, de az általad írt statisztika alapján az embereknek nem tetszett. Erre a készítők reagáltak. Ennyi.
E mögé nem hiszem, hogy ideológiát meg problémát kéne gyártani. Gyorsabban, elérhetőbben és több infó van mint régen, ettől nem lett sokkal több hülye mint 10 éve, csak többet látni.

Martin meg egyrészt menjen írni(bocs, muszáj volt) más mint az AC széria. Az AC nem egy egy főből és segítőkből álló művészeti alkotás, hanem egy profitgyártó gépezet. Ha alkotói válság miatt nem halad úgy ahogy kéne akkor vagy bővítik a csapatot vagy próbálnak továbbra is mondjuk fele annyi emberből kicsikarni kétszer annyi munkát mint amennyit tényleg kreatívan, szakszerűen el tudna végezni, abban a reményben, hogy így lesz több profit, mert így is megveszik.
Másrészt a trailer egy reklám. A kiadott fejezetek a kiadatlan könyvből reklám. Az írós felolvasósdi reklám. Szándékosan állnak oda, adják ki, teszik fel TeCsőre. Azért van, hogy ne felejtsék el a vevők, csináljanak kedvet hozzá. Van, hogy balul sül el a reklám.
Az nem működik, hogy csak a készítőket szolgálhatja ki az információközlés gyorsasága.


Végül még hozzátenném, hogy természetesen nem állítom, hogy az ember életére jelentős hatással szabad, hogy legyen egy csúszás, rosszul sikerült játék, lelketlenné vált sorozat stb. De kommunikálni arról, hogy tetszik-e amit láttunk és egybevág-e azzal amit remélünk, vagy bízunk-e az irányban építő is tud lenni. Sőt, annak kell lennie.

Vissza