Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

BejelentkezésFórum

Beszélgetés a játékokról

»» Tom Clancy's The Division 2

Írd ide hozzászólásod:


19.07.26. 20:41
ivanova36
Alapból nem rossz a raid, ha az elejétől benne vagy. Persze a bossokat nem fogjuk oneshotolni, ettől bossok.
4 boss, random csapat, másfél óra, 500GS lootok
Első két boss simán lement, nem volt wipe, ám a két kutyuli (Lucy és Buddy) sok fejfájást okozott a csapatnak. A taktika:
Fedezékben kell maradni, és úgy lőni a kutyukat, hogy az életcsíkjuk ne menjen ki a fehér téglalapból. Érdemes lehet leosztani hogy 5 ügynök Buddy-t, 3 Lucy-t csipegeti. Ha kidugod az orrod Overcharge (akkor van ha az életerejük között nagyon nagy lesz a különbség és a fehér téglalapból kicsúsznak) alatt, hulla vagy.

Negyedik és utolsó boss tényleg érdekesre sikerült, de kb 3 wipe alatt megtanulta a csapat mi a taktika és le lett nyomva. Érdekes volt, különösen a 3. bosstól kezdve, ám furcsa volt hogy a számomra klasszikus raidekhez képest (6 év wow raidelés vanillia-bc-wotlk-cata) nem nagyon volt trash a bossok között, csak a bossok termeiben, hozzájuk kapcsolódóan.

4. bossnál elején ugye a generátorok mellé kel menni hogy azok feltöltődjenek és kinyíljon az egész. Mikor kinyílik akkor kell a sérülékeny pontjait lőni. Ezt kell ismételni, míg a felére le nem megy a HP-ja. Fél HP-tól már érdekesebb- Az orbital bombardmentből ki lehet ugrani, és ki is kell vagy hulla vagy.
25%-tól még neccesebb, akkor ugyanis a végén csak a négy sarokban lévő rakétavetők tudják sebezni, így azoknak kell a vezérlését szétlőni.
Ugye ez az a harc ahol kellene kommunikáció, ki hová, mit lőjön.

Apparel felénél járok, és igen, könnyű kiégni a specpontok gyűjtésében. Érdemes még a crafting padot fejleszteni illetve a még össze nem rakott egzotikus fegyvereket a pad fejlesztése után összerakni, ekkor ugye alapból 500-asok lesznek.

PTS-en megnéztem az expeditiont, és annyira untam hogy végig sem nyomtam, majd csapattal megnézem milyen köv kedden. Addigra két szárny is nyitva lesz a 3-ból.

Vissza