Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

BejelentkezésFórum

Beszélgetés a játékokról

»» Tom Clancy's The Division 2

Írd ide hozzászólásod:


19.07.08. 11:40
ivanova36
Rifle : nekem is nagy kedvenc volt az elején, legerősebb a Classic M1A, annál lejjebb ne menj, zoom nélküli távcsővel (ACOG vagy EXPS3 Holo Sight) nagyon hasznos tud lenni, plusz kellően nagyot üt hogy a pirosakat fejessel lehet oneshotolni.
MK 17-es, SIG 716-os ami még erős (egy lövés nagyot sebez), ACR, MDR meg gyors.
1886 meg fun, de csak fun.

Később átálltam az AR-re amint meglett a +20-as 7.62-es és 5.56-os tár, majd Gunner speccen most áttekertem az LMG+LMG+revolver trióra. Black Market M60 E6 + M249 B (Unhinged + Allegro +50-es LMG tárral) + Diceros Stop, Drop, and Roll talenttel, egzotikus holsterrel.

Reinforcer Chem Launcher: igen a hatása területre hat, vagyis ledobod, és kb 3 másodperc alatt healel és futhatsz tovább. Mindezt fedezékben. Ha közben alád dobnak egy gyújtógránátot odébb mész és ledobod a 2. töltetet. Ha ott is gond, még mindig van egy 3. töltet ami alapból van és nem +ammo modból jön. Igen, futás közben nem healel, de szerintem nagyságrendekkel hasznosabb mint a drón, pláne intenzív tűzharcban ahol ha a drónt elnyomod és két pakk között üresjárat van akkor tudnod kell hogy megéri-e a drónt megsemmisíteni hogy kisebb legyen a cd-je vagy végighagyni...az már rutin és pályaismeret kérdése

Vissza