Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

BejelentkezésFórum

Beszélgetés a játékokról

»» Tom Clancy's The Division 2

Írd ide hozzászólásod:


19.07.08. 11:24
ivanova36
Skill pontok: a háromszöggel jelölt főfeladatok teljesítése után kapsz egyet, amivel egy skillt lehet feloldani, és azon belül egy variánst. A többi variánshoz már SHD pont kell.

SHD: területen összeszedett ládákból, fő és mellékküldetésekből jön, kb 85.

Minden skillt, minden skillvariánst és Perket fel lehet oldani ha közel 100%-ra csinálod meg a végigjátszást.

Skillek: én az elején a javító drónt és gyógyító hive-ot használtam, de áttértem a gyógyító (reinforcer) chem launcher + revive hive kombóra, pláne ha egyedül vagyok.
Szintezés közben érdemes ezt a kettőt feloldani első két skill pontból és a többivel meg lehet kísérletezni a revive hive mellett.

Perkek: hátizsák bővítő, +xp adó, fegyver kiegészítők (ACOG scope talán a legfontosabb), automata gránát és armor kit feltöltés : talán ezek a legfontosabbak. Utána jöhet a stash, craft material bővítő és vége felé a gránát, armor kit bővítő és legvégére meg a 30as szintre hagyj annyi pontot hogy 30-as dingkor az összes 30-ast ki tudd pontozni. Loadout + bounty talán a legvégére maradhat, 4 loadout átlagnak elég. De minden kimaxolható itt is.

Skillek: Alap Pulse az használhatatlan.
Talán a Remote Pulse variáns ami hasznos lehet, de csak ha sok ellenfél jön és kb egy irányból és van kb 1700-2900 skillpowered hogy ne 1-2 percenként tudd csak használni.
Banshee Pulse az Gunner only, és igen az még használható, a jelölés mellett Confuse-t is felpattint 15 másodpercre szal igencsak hasznos, de Gunnerként max 30 felett mehetsz...
Reinforcer Chem Launcher: az egyik legjobb healer skill, magadra és csapatra is, alapból 3 töltete van, a töltetek nem stackelődnek.
Fixer Drone: magadra és csapattársra armor visszatöltő, továbbig fent van mint a reinforcer chem launcher hatása de sokkal hosszabba cd-je is.
Revive Hive: utolsó cselekedetként az eszméletvesztés előtt a karaktered automatán kirakja és a kütyü automatán, lassan felkelt. Végszükség esetén lehet csapattárs keltésére is használni, de körülményes. Sokat segít ha egyedül vagy, ugyanis ha elfekszel a küldetést többnyire buktad és reseteleődik, main és side mission meg checkpointhoz tesz vissza. Ezzel onnan folytathatod ahol feküdtél, kb +1 élet
Airburst Seeker Mine: matrioska (russian doll) kiegészítéssel és magas skillpowerrel +3-5 kis golyót tudsz kiküldeni tömeg ellen, ideális kirobbantani az ellent a fedezékből.
Inci turret: ideális lenne az ellenfelek feltartására ha egy irányból rohannak rád, de legutóbb mikor néztem bugos volt az irányítása és random irányba fújt volna...használhatatlan lett.
Blinder firefly: skillpowerrel és +target modokkal 10 másodperc vakítás, PVP-ben a banshee Pulse párja.
Crusader Shield: AR-el használható testpajzs. Fedezék hatásosabb a felszerelés talentek miatt (számos felszerelés talent csak fedezékben üzemel)


hasznos linkek:
https://www.divisionbuilder.com/
https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vT9cuFYaxTl1zwVpNkcPLIFq1aI8vzdm_GEVi7kff_23oO7qEEbihitnb_JiWcxq3x5Cpjhp9xe9LCr/pubhtml#
https://division2map.com/
https://www.reddit.com/r/thedivision/new/

Vissza