Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

BejelentkezésFórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Megjelent az Arma 3 Apex [hozzászólások]

Írd ide hozzászólásod:


16.07.13. 16:59
Lacko
Igaziból én nem látom a regisztrált emailedet (még moderátorként sem) úgyhogy majd írok forumos privát üzenetben (ezt itt jobb felül a neved alatt tudod elolvasni)

Kipróbáltam idegenekkel.
Az első küldetésbe lehetetlenség volt bejutni. Csak pár nyitott volt, de amikbe sikerült csatlakoznom, azok szétfosott állapotban voltak (kész volt a küldi, csak nem ért véget).
Úgyhogy beadtam a filternek, hogy nyitott legyen, 100 pingnél kevesebb és az apexből bármelyik küldi.
Így már tudtam csatlakozni a 02-es küldihez. Azt még sosem próbáltam SP-ben, minden új volt. Viszonylag normális fickót fogtam ki (kivéve, hogy én őt minid reviveoltam, ő viszont engem soha), szóval végig tudtuk tolni. Időnként bejött 3. és 4. ember, de csak bénáztak és kiléptek.

Az nagyon érződik, hogy baromira nem SP ez a kampány. Még így ketten is nehéz volt.
Az első küldinél amit SP csináltam eszement sokat spawnoltam, mert brutál túlerő volt. Ez azért kicsit csalódás, mivel szerintem az arma a realitásáról híres, nem pedig erről az egyedül harcolok rohadt sok ellenség ellen...
Az igazi tényleg a 4 ember lenne és úgy, hogy nem önzőzés megy, hanem tényleg összedolgozás. Engem az se zavar ha én nem is érek el találatot, csak medic vagyok, csak legyen kooperáció, ha már coop a neve.

Viszont azt hiszem megértettem a cseh fiúk szándékát. Ezzel akarják bevonni az SP-ket (mint amilyen én vagyok) a multi világába.

Vissza