Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

BejelentkezésFórum

Beszélgetés a játékokról

»» Arma 3

Írd ide hozzászólásod:


16.04.27. 07:29
Lacko
Kijött nemrég egy nagy frissítés a CUP addonhoz (ez egy több addonból álló rendszer: weapon, units, vehicles, terrian... stb, ami az Arma2-es cuccokat portolja át Arma3-ba). Úgyhogy most már kb minden (pár fájó kivétellel: pl arma3 nem tud nőket kezelni) megvalósítható A3-ban, ami vanilla A2-ben ment.
Úgyhogy nekiláttam és elkezdtem átportolni a Chesty Puller kampányomat. Iszonyat nagy hangulat újrajátszani ezeket a küldetéseket, csak már az A3 felturbózott motorjával: szebb is, de maga az az AI is sokkal jobb: sokkal messzebbről elkezdődik a lövölde és megy a fegyverropogás, nem úgy, mint A2-ben, ahol az AI csak akkor sütötte el a fegyverét, ha biztosan talált.
Szóval a küldik a régik, a jól ismert nosztalgikus helyzetek, de közben meg teljesen egyedi, teljesen új a játékmenet és az élmény.

Amúgy a CUP-ban benne vannak az Arma1-es dolgok is: Sahrani, RACS, SLA... és ezért próbából átportoltam a Perpetua kampány első küldetését is. Az különösen vicces, hiszen domeos forumozók adták a hangjukat a szinkronjához. Sajnos az A1 scriptnyelve olyan sokban különbözik az A3-tól, hogy sokkal nehezebb volt életre kelteni a küldit. Szóval ha befejezem a Chesty portolását, akkor is A2-es küldiket fogok portolni. Viszont egy-egy A1-est is megpróbálok azért, csak nosztalgiából.

Szóval jó ez az Arma3, csak ahogy az ismertetőben is írtam, rohadt kevés és életidegen benne a tartalom. Viszont ha minden korábbi arma tartalma belekerül (és ehhez nem 500 féle addont kell telepíteni, hanem elég egyetlen CUP) akkor jó lesz!

Vissza