Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

BejelentkezésFórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Game of Thrones RPG - trailer (Hírek)

Írd ide hozzászólásod:


11.12.26. 23:39
szbszig
Itten jobb oldalt azt írja, hogy megjelenés 2012 telén. A videó végén viszont az szerepel, hogy "early 2012". Szóval érdemes lenne kijavítani szerintem. Már csak azért is nagyon nem mindegy, melyik a kettő közül, mert a két időpont között ugye le fog menni egy második évad a tévében, és gondolom, a játékban elsősorban ahhoz az állapothoz fognak ragaszkodni, ahol a tévésorozat tart éppen.

SPOILER
Bár az előző állításomnak némileg ellentmondani látszik az a vörös csuklyába burkolt ürge, akire Balanses hívta fel a figyelmet. Amennyiben az a bizonyos vörös csuklya azt a vallást jelképezi, ami a második könyv prológusában tűnik fel először (Melisandre).


Amúgy némiképp biztató, hogy szintén valamelyik videóban szerepel egy olyan felirat, hogy ennek a sztoriját is Martinnal egyeztetve dolgozták ki. Meg az is, hogy a második, újabb videóban látszik, hogy azért nemcsak a Falon és attól északra fog játszódni a dolog, hanem bejárják a kontinens több települését. Ennek ellenére a Balanses által felsorolt félelmek mind jogosak...

Vissza