Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

BejelentkezésFórum

Beszélgetés a játékokról

»» Ki mivel játszik mostanában?

1 2 3 ... 134 135 136
20.10.21. 08:55 #6788
Shadowguard
20.10.21. 07:49 #6787
Peace
Tegnap elkezdtem a MK11 story-t. Ötletem sincs mi történik, mert utoljára a 4. részt játszottam végig, de ritka hangulatos és nagyon állatul néz ki!
20.10.20. 09:34 #6786
xyzw
Company of Heroes 2: Ardennes Assault. Mivel bekerült a game pass-ba, letöltöttem. Annak idején az első rész nagyon tetszett. A második rész teljesen kimaradt. Most az alap kampányt végigjátszottam, a hamisítatlan háborús hangulat (főleg a hangok miatt) megvan. A grafika, játékmenet nem fejlődött sokat, de még mindig nagyon szórakoztató a játék. Mivel a game pass-ba a complete edition került bele, így módom volt kipróbálni az Ardennes Assault kiegészítőt is. Azt kell mondjam, hogy sokkal jobb, mint az alap. Van stratégiai térkép, ami sokat dob rajta. Tetszőleges sorrendben lehet a küldetéseket megcsinálni. A három "company" saját fejlesztési fával rendelkezik, a veszteségeket az ember viszi tovább a kampány további részére. Ehhez hozzáteszem, hogy egy savegame-ed lehet és csak save and quit opció van, sima quit nincs. A veszteségek ugyan pótolhatóak, de ugyanabból a szűkös, nehezen megszerezhető erőforrásból, amiből a company-k fejleszthetőek. A mission-ök változatosak, és nehezek! Közepes nehézségen is megszenvedek némelyikkel.
20.10.18. 01:03 #6785
Shadowguard
Horizon: Zero Dawn-t ma fejeztem be, egyet gondoltam utána és elkezdtem az áprilisban félbehagyott AC: Odysseyt... Basszus, így egymás után játszva hihetetlen a H: ZD-ben mennyivel jobb a mozgás
Persze, annak is vannak hiányosságai, meg azért vicces, hogy Aloy csak jelölt helyekre mászik fel, de legalább nem akad el egy kerítésben. Mert Kassandra nagyon ügyesen felmászik rá, aztán szaladgál a tetején, mint egy hülye. De egyénként képes bármire IS felmászni... Akkor is, ha én csak futni szeretnék... Azt meg se említem, hogy nem tud ugrani... Biztos csak én nem találtam a beállításokban...
20.10.16. 10:59 #6784
Peace
Torchlight III-ba indítottam gyors egy karaktert. Játszottam annó a bétával is. Nagyon jól elfogok én bohóckodni ezzel is szerintem. Prey után kap egy második esélyt a Control. Aztán ha az is megvan, akkor jöhet ez.
20.10.04. 20:44 #6783
Shadowguard
Dead Rising 4

Souls-like túltengésem volt a hétvégén és valamiért megakadt ezen a szemem a könyvtáramban. Valamelyik akcióban hörcsögöztem be, egyszer majd kipróbálom címszóval. Ez a játék beteg A szó jó értelmében ). Egy pulykajelmezbe öltözött fotóriportert irányítva lézerkarddal zombikat kaszabolni... Na így képzelem én el a pihentető játékokat.
Nyomokban mintha sztorit is tartalmazna, de ebben még nem vagyok biztos Azt hiszem ez is olyan játék lesz, ami sokáig fent marad a gépen és néha előveszem munka után.
20.09.21. 17:29 #6782
davkar9
Dragon's Dogma

Sorozat kapcsán pont akciós, ment a kosárba. Japánok m/ilyennek képzelik a nyugati fantasyt. Elder Scrollsok összegyúrva valami keleti mmoval (nekem a Tera jutott eszembe). Lore és a setting nem adja, lassúnak érzem a fejlődést (haladást). Igazából a legizgalmasabb dolog benne, hogy a nagy szörnyekre fel lehet kapaszkodni és adott testrészről lógva lehet csapkodni őket. Éés nagyjából ennyi. Valószínűleg bele kéne tenni egy jó 10-15 órát, hogy történetben, területileg és a skillekkel is egy élvezhető szintre jusson el az ember, de egyelőre az 5 órácskámmal (ami igazából inkább 3 - karakter többszöri újratervezése és átugorhatatlan tutorial ftw...) nagyon messzinek érzem ezt a pontot és nem igazán érzek késztetést a folytatásra. 9€-m bánta, nem veszteség, de valami könnyebben fogyasztható élményre számítottam.
20.09.20. 20:38 #6781
Raistlin666
Crysis Remastered PS4:

Az intró videó alatt akkora fagyást csinált a kicsike, hogy újra indult a PS4! Ilyet még nem láttam...
20.09.20. 17:12 #6780
Shadowguard
Igen, az utolsó előtti fejezetben volt róla szó, csak tegnap még nem tartottam ott. Még volt is eszemben, hogy egész jól megtippeltem a korát.
20.09.20. 17:02 #6779
Trufa
A történet szerint Hugo 5 éves, ha jól emlékszem, egyszer említették. Egy 10 éves gyereknek azért már nem gyenge a felfogása
20.09.19. 20:46 #6778
Shadowguard
Na igen... Ilyen téren a legközelebbi tapasztalatom exem lányaival volt, de ott a kisebb kétszer annyi idős volt, mint itt a srác (ha jól tippelem ez hány éves) és kifejezetten jó gyerekek voltak.
Egyébként stimmel, most szakadt le rólam és a tolvajlány is magamra hagyott. Így szórakoztatóbb
20.09.19. 19:54 #6777
Trufa
Ó, hidd el, ez semmi ahhoz képest, amikor egy igazi gyereket kell pátyolgatnod És ott nincs quit to desktop

Én nemrég játszottam végig, egyébként viszonylag hamar leszakad tőled, és egyedül vagy mással kell menni.
20.09.19. 19:49 #6776
Shadowguard
Lehet nem én vagyok a célközönség... Tényleg nem vagyok oda a gyerekekért, legalábbis az ilyen természetűekért...
Bár lassan kezdek megbékélni vele, vannak jó pillanatai azért. Az elején nem volt vele bajom, a második fejezet közepén bosszantott fel. Mikor el kellene bújni ő meg nekiáll zajongani. Aztán mire lassan megbékéltem volna vele megint nekiállt hisztizni... Néha fárasztó...
20.09.19. 18:58 #6775
Peace
Az úgy elég fos lehet, ha idegesít a kisgyerek. Az egész játék az empátiára épít és hogy meg kell óvnod a picit.
20.09.19. 17:09 #6774
Shadowguard
A Plague Tale: Innocence
Már megjelenés óta tervben volt, de nem voltam tisztában vele mire is vállalkozom. Én ugyanis alapvetően NEM szeretem a gyerekeket és a kissrác nagyon jól meg van csinálva ilyen téren... Ugyanis nagyon szeretném megetetni a patkányokkal... Vagy csak odaadni a katonáknak. Vagy csak otthagyni valahol... Baromi idegesítő
Attól függetlenül a játék jó, érdekel honnan jön ez a rengeteg patkány, meg mi ez az egész. Az tuti, hogy nem normális dolog...
20.09.14. 10:01 #6773
jawsika
Nehéz ügy ez... Nekem a karanténprogi volt az első 3 rész kivitele, olyan két hétbe került. Igen, engem is megütött, egyrészt teljesen a semmiből jött és nem számítottam ilyesmire, másrészt meg nem éreztem, hogy hiányozna ilyen szál a játékból. Aztán idővel meg bevallom, arra jutottam, hogy végül is nem rossz... Mindazonáltal a játék mindig ad egy - nyilván erősen felhorkanós, röhejes - magyarázatot arra, hogy ezek a valamik mik és hogyan jöhettek létre, de a második és a harmadik rész is tartalmaz ilyet, bizony. Mondom, egy ponton túl már nem zavart, de teljesen magamra ismertem a spoileres dobozodat olvasva, mert nekem is ugyanez az érzés ugrott be, miután bejött ez a szál az 1-ben.
20.09.09. 20:20 #6772
GustyX
Uncharted Drake's fortune Remastered. Most, 2020-ban, jó pár évvel a remastered, még többel az eredeti megjelenése után is azt mondom: ez a játék nagyszerű! Igaz a helyszín, az alapszitu picit unalmas, de egy nagyon jól összerakott, lineáris igazi egyjátékos játékról van szó. Most tartok a 17. fejezeténél:
SPOILER
Ezek a szörnyek, akármik most komoly??????? Egészen eddig abban bíztam, reménykedtem, úgy tűnt, ez bizony tömény, reális kaland, mindenféle túlvilági, akármilyen lény nélkül, erre....Kb. elég sokat elvett most tőlem, kb. a világ összes facepalm memeje kevés lenne az érzésem kifejezésére. Le is tettem inkább.
20.08.24. 20:02 #6771
Peace
Folytattam és most megtoltam bő két órát. Szerintem az volt a baj, mikor beállítottam a folyamatos mozgást és a folyamatos fordulást. Szinte biztos vagyok benne! Most az utolsó két alkalommal már visszaállítottam teleportálós mozgásra és 45 fokos fordulásra, azóta minden rendben. Végre jöttek katonák is ellenfélnek, iszonyat feeling a tűzharc!!! Én nem tudom elképzelni milyen lehet egy RE7 vagy Alien: Isolation, feltételezem, hogy instant szívmegállás lenne nekem. Mivel itt is a sötét hörgős részeknél majd összerottyantom magamat. Én el sem merem képzelni, hogy milyen lehet ez a játék max grafikával, mert így mindent legalacsonyabbra téve is elképesztően néz ki!
20.08.23. 20:10 #6770
Peace
Vannak címek, amik után igen nehéz visszarázódni. De jönni fog még ilyen szép számmal! Ez az év a Tlou2-vel és Csucsimával már így is iszonyatosan erős volt. De ha valóban megjelenik a CP2077 idén, akkor az jó eséllyel beviszi a végső ütést és a gyönyörtől zokogva fogunk gubbasztani otthon a sarokban a végigjátszás után.
20.08.23. 19:20 #6769
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Meg kell mondjam, hogy PWGS-ben (post-witcher game syndrome) "szenvedek" "megint". A "The Witcher 3: Wild Hunt/Hearts of Stone/Blood and Wine" előtt is voltak elképesztően jó játékok, amik történetére azt mondtam, ez igen, ez fantasztikus (pl. a Max Payne második részének vége közel húszévesen nagyon megérintett), de előtte egy sem volt számomra, ami után azt éreztem, hogy a többi játék "üres" és középszerű és nem ér fel hozzá. Még kérdeztem is, hogy más érez-e így, és meg is erősítettétek, hogy igen, ti is hasonlóan éreztetek.

2017-ben vittem végig, és az idei évnek kellett eljönnie ahhoz, hogy hasonlót érezzek, rögtön egymás után: a "Red Dead Redemption 2" PC-s verziója végigjátszását, és PS4 híján a "The Last of Us Part II" végignézését követően. Azóta pedig hiába vannak a remek félretett játékok, egyszerűen nem, nem érzem bennük azt az átütő erőt, mint az előbbi kettőben, akarom mondani háromban.

Remélem a CDPR a Cyberpunk 2077-el ismét kitud rángatni ebből.
20.08.23. 17:11 #6768
Peace
A múltkor kicsit betett, hogy rosszul lettem Alyx-tól, de erőt vettem magamon és most ismét toltam bő egy órácskát. Valami elképesztően komoly még mindig, csak ámulok! Meglett a sörétes is, az is nagyon kemény! Tényleg egy teljesen új dimenzió ez a VR, de még mindig macerás. Nem ártana hozzá erősebb videókártya (gondolom legalábbis, hogy az is okozhatta a rosszullétet, hogy nem volt meg a 90 FPS...), ott a kábel, és a szemüveg is kényelmetlen egy idő után. 5-10 év múlva valószínűleg már jóval kényelmesebb lesz ez az egész történet...
20.08.22. 15:34 #6767
Peace
Én rákattantam. Most neki is esek végre este az új DLC-nek!
20.08.22. 13:32 #6766
Creativ3Form
Azt kifejeltettem,h ogy a pár éve bemutatott, 5. évadból is vannak benne jelenetek, így aki azt nem látta, ne vágjon bele. Bár lehet én leszek az egyetlen innen a fórumról, akinek köze lesz ehhez a játékhoz.
20.08.22. 13:22 #6765
Creativ3Form
Tegnap belekezdtem a Samurai Jack: Battle Through Time játékba, és meglepően jó eddig. Azt hittem ilyen full egyszerű, pár órás kis ugra-bugra lesz csupán, de egyelőre több annál. Jó a harc, van három ágú fejlődési fa, rohadt sok aktiválnivalóval, van tunning bolt, fő és alfegyverek, szóval...meg van pakolva rendesen. Plusz jó a sztori, visszatérnek a klasszikus helyszínek és szereplők, akik kapcsán megtartották ez eredeti hangokat. Viszont éppen emiatt, csak azoknak ajánlott, akik szeretik a sorozatot, más különben max fél óráig fogják bírni.
20.08.14. 15:31 #6764
Sp1gu
Valahogy én is így vagyok ezzel, de tényleg olyan jó ez a Remnant? Ha már ingyé' van.
20.08.14. 15:23 #6763
david139
Max Payne ipaden pipa Nagyon jó kis port, semmi gondom nem volt vele.
Közben lapin a Nexus: The Jupiter Incidenttel játszom, sokkal idegőrlőbb, mint emlékeimben
20.08.13. 12:39 #6762
Peace
Nekem nem szimpi a távolra lövöldözés, ez a 6-8 méteres táv pont megfelel. Mind1. Kipróbálom meg megpróbálok becsatlakozni majd másokhoz. Aztán kiderül hogy megy.
20.08.13. 12:34 #6761
Shadowguard
Sörétessel az a baj, hogy messzire használhatatlan. Én azért szerettem a vadászpuskát, mert az előtt ki tudtam szedni az ellenfeleket, hogy odaértek volna. Ha nagyobb csapat volt akkor meg ott volt a gránátos weapon mod (az a Brabus féle). Végső esetben az SMG. Plusz azon volt egy healelős mod, lehetett vele spórolni estust
20.08.13. 09:25 #6760
Peace
Nekem a witch hunter vagy mi volt szimpatikus és a sörétes puska (7 lövetű, nem a 2!). Amit javasoltak nekem, hogy van valami adventure mode, aminél az első pálya végén valami nagy fa körül kell kinyírnom ellenségeket és kapok ilyen kis minyon idézős képességet. Állítólag ez hatalmas segítség végig a kampány során.
20.08.13. 09:20 #6759
Shadowguard
Jep, ezért is remélem, hogy harácsonyra kijön a Nioh 2 PC-re is. Néztem belőle videót, fáj a szívem érte Az egyet jobbnak érzem ugyan, de ott már fejből tudom mi merre van (160+ óra csak eredetin).
Remnantban sok múlik a kezdő class-on is. Én huntert ajánlom, a puska az egész játékban erős marad. Másodlagos fegyvernek pedig az elején meg lehet szerezni az SMG-t. Ezzel a kettővel végig lehet vinni a játékot.
Illetve kis tipp: lehet resetelni a világot. Ha a földön nem sorsolja be Brabust én ajánlok egy újrakezdést. Az a weapon mod amit onnan lehet szerezni hatalmas cheat És legalább pár szint plusszal mész a következő világokba. A föld meg könnyű.
20.08.13. 09:06 #6758
Peace
De Te mazochista vagy. Én messzire kerülöm az ilyen játékokat. De itt érdekes lehet a történet és lehet puffogtatni. Ma érkezik ingyenesen az Epic store-ba. Kap még egy esélyt, mert megjelenéskor nagyon hamar feladtam.
20.08.13. 09:05 #6757
Shadowguard
Én egyedül is maximálisan élveztem és nem is volt nehéz Hiába, nem vagyunk egyformák. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy souls-játékot coopban játsszak. Bár mást sem, szerintem az én játékstílusomat más nem viseli el
20.08.12. 21:46 #6756
Peace
Nekem is azt mesélte kollégám, hogy együtt rohadt jó és sokkal könnyebb is.
20.08.12. 21:02 #6755
jawsika
Mi coopban toltuk, fun volt, csak a haverom olyan, hogy mindent elun, és otthagy. Egyedül nem lehet túl jó.
20.08.12. 20:45 #6754
Peace
Biztos az coop-ban. Én egyedül szenvedtem vele, de nagyon souls-os volt és kiléptem.
20.08.12. 20:35 #6753
jawsika
Mi nem jött be a Remnant-tal? Szerintem iszonyat fun coop game.
20.08.12. 20:10 #6752
Shadowguard
A Remnant egy tökéletes bemelegítés, szinten nem is souls-like. Csatlakozz a sötét oldalhoz ifjú padawan
20.08.12. 19:22 #6751
Sp1gu
Mostanában nagyon sokmindenevő vagyok:
-Escape from Tarkov
-Valorant
-Guild Wars 2
-Borderlands 3 (ingyenes 20-ig steamen)
-Dota 2

És ez lehet baj, de mindegyikből csak egy kicsit, viszont sok minden érdekel ergó hamar megunom az adottat aztán jön a kövi. Jobb lenne max 2 játékkal játszani és aztán olyan rengeteg időm sincs rá.
20.08.12. 13:59 #6750
Peace
Lehet sokkal jobban járok vele, mint az agyvérzés Remnant-al.
20.08.12. 13:46 #6749
Creativ3Form
A Ratchet & Clankot én tudom ajánlani. Nulla ismerettel a széria iránt ültem le vele játszani pár éve és piszkosul élveztem. Jópofa, szórakoztató, helyenként látványos, izgalmas, szóval megéri.
20.08.12. 13:29 #6748
Peace
Wasteland 3-ig kéne valami időtöltés. "Remnant From the Ashes" lehet kap még egy esélyt, ha holnap bekerül ingyenes játékok közé Epic-en. De "Ratchet & Clank" is megfordult a fejemben, mert nagyon tetszett az új rész előzetese. Alyx-al nem merek játszani, mióta két hete botrányosan rosszul lettem tőle.
20.07.31. 20:58 #6747
Baracklekvár
Democracy4 alfa kiadása egyszerre pont olyan, amit vártam, egyszerre kicsit csalódás. Csalódás leginkább olyan értelemben, hogy aki látta a Democracy3-at, az igazából tutorial nélkül elsőre eligazodik a Demo4-ben is, mert alig több annál. Szóval, aki forradalmi újdonságot vár, azt le kell lombozzam - legalábbis a pillanatnyi állapot alapján. Igazából csak bővebb, szélesebb lett a játék. A törvények és hatásaik talán szerteágazóbbak. Többféle problémába ütközik a játékos, kicsit nagyobb a mozgástere. Minden jobb, mint volt, de semmi extra. Ha nagyon szőrösepéjű akarok lenni, akkor szinte egy remekbe szabott Democracy3 remastered, jelen állapotában.

Ez persze nem azt jelenti, hogy majd nem fogok elszórakozni vele többször is, főképp, ha a tartalom majd teljes lesz. Csak úgy gondolom, hogy 27dollárért vettem már korszakosabb játékot is.
20.07.29. 15:48 #6746
Shadowguard
Pontosan... Pusztuljon az összes Már előre érzem, hogy élvezni fogom azt a játékot
20.07.29. 13:32 #6745
Peace
Pedig már este irthattad volna a mocskos embereket!!!!!
20.07.29. 13:28 #6744
Shadowguard
Még bő egy hét és én is belevetem magam.
Ma este viszont Destroy All Humans! lesz műsoron. Valamiért úgy emlékeztem mától elérhető. Erre este láttam lefekvés előtt, hogy már telepíthető
20.07.29. 10:44 #6743
Ricsi1976
Én is gondolkodom erősen, mivel anno megvettem a kieget hozzá akciósan és még a kieget nem játszottam le. Lehet újratolom.
20.07.29. 09:10 #6742
Peace
Egyre jobban jön meg a kedvem az újrajátszáshoz! Legkésőbb a második rész előtt 1 hónappal szerintem tuti nekiugrok!
20.07.29. 08:28 #6741
Gobiakos
A Horizon: Zero Dawn-ban most értem a végére a Maker's end küldetésnek. Így már van némi lövésem, hogy mi is történt a múltban. A Liz és Dr. Faro közti beszélgetések nagyon jók voltak.
20.07.28. 12:46 #6740
Peace
Én is két éve játszottam végig, jól nézett ki. Az agyamat mondjuk nem dobtam el tőle, de nem volt rossz játék egyáltalán.
20.07.28. 12:44 #6739
Razor03
Beyond Two Souls

Még mai szemmel nézve is nagyon komoly!
1 2 3 ... 134 135 136

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

keresés a fórumban


Kedvenc témák | Súgó (FAQ) | Fórumszabályzat