Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

BejelentkezésFórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Nem Battlefield 6, hanem Battlefield 2042! [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Nem Battlefield 6, hanem Battlefield 2042!
Bemutatkozott a széria új epizódja, amelynek címe utalás két korábbi epizódra.

21.06.13. 22:31 #23
VodevilX
Picit szürreális Viszont ez a neon város
21.06.13. 21:19 #22
LordMatteo
Jott ki gameplay video (persze megrendezett es osszevagott), de a wingsuit tenyleg hasznalhato elem lesz. Nekem tetszik, az evszam ellenere nem full scifi (bar ugye annyira nem is a tavoli jovo a 2042 mar...), es ugy nez ki, vusszater a grappling hook es a zipline is a Special Forcesbol
21.06.10. 17:39 #21
LordMatteo
Semmilyen remaster nem kell, huzzanak be ala egy olyan kernekbe epulo csalasvedelmet ami mukodik, meg a netkodot javitsak ki es rakjak ala a dedikalt szerverparkot, millios eladasok lennenek belole. Mai napig mennek hazibarkacs szerverek.

Kumbula!
21.06.10. 17:23 #20
subject17
PUBG szokható, és pont az ilyenek miatt kurvajó.

Nyilván nem mindenki világa ez, de épp az ilyesmik miatt lett különleges. Pályák, fegyverek, és az attachmentek ismerete ad előnyt. Akkor válik gördülékennyé, amikor megtanulod a mechanikákat.

Mostanra sajnos elkurvult sok ponton, de alapjaiban még itt-ott megvan ez a dolog.

Szóval ja, szeretem én a codot is, BF-et is, de a PUBG-t is, és nem szeretném, hogy az egyik olyanná váljon, mint a másik.
21.06.10. 16:59 #19
VodevilX
Fuh azt adom!!
Manapság játszottam haverral pár kör PUBG-t, deee minden szirszarba beleakad és félre tartja a fegyver és alig lehet átugrani bármit is
Tudom TPS de FPSként pár kör deathmatch és garantált idegbajt okoz.. egy shooter legyen gördülékeny, szóval tartsák csak meg ezeket az animációkat a sztori orientált játékoknak.

És ha már BF2, ez amúgy hol a fenében van remasterek korában? Nem érett meg rá a világ vagy mi? Oké így most épp nem aktuális, de azért reméljük hogy egy szép napon..
21.06.10. 16:44 #18
davkar9
Azért jó látni, hogy a Cyberpunk ~kudarca nem jelentett semmit. Itt ez az üres* hype trailer és steamen máris top seller... Gondolom a gameplay trailer se lesz őszintébb, jön majd a szokásos előre felvett összedolgozós "multi élmény" videó.

Bf4-nél én kiszálltam (bf1-be belekóstoltam, meh), szóval az eltelt idő alapján akár éppen érdekelhet is majd, de mutatni nem mutattak semmit, az elmondott "ígéretek" pedig kevesek ahhoz, hogy a listára felírjam.

*(Ha cím nélkül látom a videót, akkor meg nem mondom, hogy mi ez és melyik évből, mert kb az elmúlt 10 év bármelyik militari sútere lehetne. Régen azért legalább belecsempészték valamilyen formában a dü-dün-dün-dü-düttü-t.)
21.06.10. 14:26 #17
LordMatteo
Egyébként ha ez túl árkádos, akkor nem linkelek be bf2-es helis videót, hogy ott miket csináltam...

Remélem, megtalálják azért az egyensúlyt abban, hogy ne legyen túl balfasz animáció (felélesztés, járműbeszállás, késelés, stb), mert baromi idegesítőek és unalmasak is. Sokkal jobban szeretem a Bf2-féle "offscreen" animációt, illetve a teljes hiányát. Nyilván azt már soha nem hozzák vissza, de én játszani akarok, nem filmet nézni.

Én kifejezetten örülök neki, hogy nem lesz singleplayer, azért a 3 órányi játékért teljesen felesleges erőt ölni bele.
21.06.10. 10:18 #16
Peace
Nem? Akkor ezt már szüperül el is engedtem a pi**ába.
21.06.10. 10:16 #15
warcat
Van itt egy kis humor ebben a megjegyzésben, mert nem készül single player kampány a játékhoz
Helyette számolatlanul érkezik meg a kozmetikai dlc és a Year 1-2-3...-8 battlepass 30 euró/darabért
21.06.10. 09:17 #14
Peace
Úgyis csak a kampány része érdekel. Remélem az szuper lesz!
21.06.10. 05:32 #13
VodevilX
ÁÁ de jók is ezek a legváratlanabb "only in battlefield" pillanatok!
Aki összehozza meg is érdemli, és most eszembe is jutott egyből mennyire imádtam a 4et végére

Az csak a bajom hogy ilyen gyík trailert kapunk, annyi jött át hogy mintha céltalanul szaladgálna össze vissza az a SOK!! ember amit most mindenáron promózni kell
Szóval ettől azért nem dobtam hátast, de majd kiderül hamarosan mert ha nem tolnak bele mindenféle scifi elemeket akkor jó lehet ez
Az viszont tényleg nagyon érdekel milyen és mekkora giga mega mapok lesznek mert a videó ilyen szempontból BF4 vibe és a lényeg, hogyan oldják meg a 128 embert hogy ne egymás hegyén hátán darálják egymást összezsúfolva amikor épp action van, egy Operation Locker vagy Metro legjobb pillanataira emlékeztetve.. és az csak max 64 ember volt de így is PTSD
21.06.09. 23:46 #12
Baracklekvár
Az Arma is többnyire túlzás, mert olykor már közel élvezhetetlenül-játszhatatlanul reális és aprólékos próbál lenni.

Én még például a Battlefield1942-n nevelkedtem igazán, s az megannyi korlátai ellenére valahogy mégis sokkal szerethetőbb volt, mint a mai pixelvadász játékok. Nekem az már túl arcade, amikor toronyház tetejéről ugrunk be egy száguldó kocsiba, de lefelé zuhanva még előtte lekéselünk egy repülőt.

De mint mondod, az valóban elismerendő pozitívum, hogy ezt az árkád világot nem rejtik véka alá.
21.06.09. 23:03 #11
LordMatteo
+1, ezek pont hogy arra mutatnak, hogy a közösségre reagálnak. Csak hozzák vissza Karkandot, és kevesebb rombolható épület legyen...

Baracklekvár: Értem én, hogy szuperrealisztikus hetyerutya az Arma3 és az az igazi katonázás, deeee a Bf sosem szólt erről. Nem akarom én senkinek megmondani, hogyan gondoljon vagy érezzen egy játékkal kapcsolatban, de ez nem egy katonai szimulátor, ahol lehet másokkal játszani. Ez egy multiplayer, FPS-nézetes játék, jellemzően területfoglalásra épülő játékmenettel és járművekkel, ami valós, vagy valóságközeli környezetben zajlik. A Team Fortress 2 meg ugyanez elnagyolt, meseszerű grafikával. A CoD meg alapjaiban véve ugyanez, de nem területfoglalás, hanem a killcount a döntő. Satöbbi...

De jól megmondani hogy azért szar, mert a trailer végre a játékmenetre hajazó elemeket mutat be, nem pedig másolja a Black Hawk Downt, az fura nekem, mert ez végre egy őszintébbnek ható előzetes a játékról. Ahogy a konténeres pályán a hegyekben álló noobok akik lámpáznak meg rohangálnak fel-alá, aztán ledarálják őket.
21.06.09. 21:30 #10
Berci1
BC3-at a népnek. Ezt a vásári csilivili szart meg tartsák meg maguknak. Kíváncsi vagyok meddig fogják supportálni ezt. Amint lejár a battlepass 1 év után már rá se néznek.
21.06.09. 21:13 #9
warcat
Ezek BF3/BF4 mém klipekből vagy csak elhíresült videókból elkészített jelenetek, nincs ezzel különösebb baj.Tekintheted főhajtásnak a közösség felé vagy kreativitás hiányának attól függően, hogy félig tele/üres pohár személyiség vagy

a klasszikus jelenet

https://youtu.be/5FFXQvvjL4U

BF 4

https://youtu.be/dxWVa7EANZo?t=23
21.06.09. 20:29 #8
Raistlin666
Én a BF2 után kihagytam egy időre és csak a BF3-ban voltam jobban jelen. Ott is főleg az egyik párizsi pályán ahol nem szaggatott a PS3 alatta...szép idők voltak!

A BF1 szerintem egy jó irány volt egyébként. Jó volt a hangulata. De már nem ment bele annyi idő a család/meló/élet hármas miatt.

A BF5 nekem tetszett, de szinte csak a harckocsizás ment benne normálisan. Gyalogosan én is sz*rul látok benne.

Ez a modern valami tőlem jöhet. Megnézem majd elfut e a sima PS4-en és még lehet egy PS+ előfizu is beugrik évek óta először miatta majd...
21.06.09. 19:42 #7
Baracklekvár
Hát, ettől a "menet közben kiszállunk a vadászrepülőből, előhúzunk a saját se...mmiből egy rakétavetőt, amivel eltaláltunk egy sugárhajtású vadászgépet, és a mindenféle erőhatás dacára mindezek után majd még közben vissza is ülünk a saját sugárhajtású vadászgépünkbe" oltári baromságtól látom már sosem bírunk elszakadni, mert ez kell a sok egységsugárnak... Pedig egész addig még akár érdekelt is volna.
21.06.09. 19:26 #6
Dark Archon
A 2142 esett bele az én klánozós időszakomba, szép idők voltak. Közben eszembe jutott, hogy annyira modernnek sem kellett lennie a körítésnek, a BC2 Vietnam is király volt, tökélyre fejlesztettem a tankkal helikopter lelövést. Nem valósághű? Ki nem sz@rjä le, jó móka volt!

Persze valószínűleg bilibe lóg a kezem, casual játékosként ez megint nem az én játékom lesz.
21.06.09. 19:19 #5
LordMatteo
Én a Bf3at tudtam utoljára élvezni, pedig mindegyik részt megvettem, és nagyon akartam szeretni. A Bf1 még jó volt, abba belement ~300 óra, de se a 4, se a BF5 nem hozta azt, amit szerettem volna. A BC2 sem egyébként, pedig az még beleesett a klánozós időszakomba is.

A legnagyobb bajom egyébként a BF5-tel hogy _nem_látom_az_ellenfelet. Kabaré, de egyszerűen ha előttem ugrál se veszem észre mindig. Túl színes-szagos, vagy nem tudom miért, de a negyedik résszel is ez volt a nyomorom.

De most úgyis mindjárt jönnek a "ménincssologammeplay" huszárok, és megmondják, hogy ez 15 éve se volt jó játék...

A leugrós rész szerintem 100%, hogy éles gameplay elem lesz, Bf3-ból a Damavand Peak pálya indul ugyanígy.
21.06.09. 19:16 #4
Dark Archon
ui.: remélem, az a wingsuit tényleg használható eszköz lesz!
21.06.09. 19:12 #3
Dark Archon
Végre nem egy újabb VH-s buziság, hanem modern harc! Annak idején imádtam a 2142-t, remélem, ez sem okoz majd csalódást.

LM: nem komoly háborúskodás kell, hanem élvezhető játékmenet. Utoljára a Bad Company 2-ben volt ilyen.
21.06.09. 18:44 #2
szmartin
Üdvözlet!
Megnéztem a videót. Őszintén szólva egy nagy összevisszaságot láttam kiváló grafikával és hangminőséggel. Valahogy lóg a levegőben az egész. Mintha a BF4-et mutatták volna be a mai technikai vívmányok felhasználásával (új Frostbite motor). Lehet, hogy az in-game videó meggyőzőbb lesz, de ez így csak egy káosz és ahogy már mások írták Battlefield "Best of". Kicsit csalódott vagyok.
21.06.09. 18:39 #1
LordMatteo
Hát, fene tudja, a 2142-es közösség is elég aktív volt, csak a Bf2 újraélesztése miatt sosem teljesedett ki igazán. Az tetszik a trailerben, hogy végre a helyén kezelik a multi sajátos hülyeségeit. nem próbálják eladni úgy, hogy ez mekkora komoly háborús taktikai játék.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

keresés a fórumban


Kedvenc témák | Súgó (FAQ) | Fórumszabályzat