Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

BejelentkezésFórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Külső nézet is lesz a Far Cry 6-ban [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Külső nézet is lesz a Far Cry 6-ban
Lesznek a játéknak olyan szakaszai, ahol nem FPS nézetben irányíthatjuk majd Dani Rojast.

21.06.08. 23:02 #2
GeryG
A lényeg a (...)-ban van, mert ugye a mondat egyben kap teljes értelmet! Vagyis úgy szól, hogy először kapunk olyan főhőst, aki meg is szólal és még a nemét is mi választhatjuk meg. De ha ez sem így van, akkor feladom.
21.06.08. 21:59 #1
subject17
"Azt már tudjuk, hogy a sorozat történetében először kapunk olyan főhőst, aki beszélni is fog (...)"

Hogy tessék?

Tudom tudom, múltkor is én jöttem ide szőrszálhasogatni... De ez nem igaz. Az első szinkronizált női (amennyiben azt választunk), na úgy oké.

Far Cry 3 és 4 esetében Jason Brody és Ajay Ghale is teljes szinkront kaptak, számomra éppen emiatt működött mindkét rész ezerszer jobban, mint az ötödik, ahol sajnos megint silent protagonist lett. FPS esetében szerintem ez különösen borzasztó megoldás. Nyilván azt a kategóriát nem sorolom ide, ahol válaszlehetőségeink vannak, csak szinkron nincs - csak amikor kínos "beszélnek hozzánk" cutscene-eken át megy a sztori.

FC3 emiatt egyébként máig nagy kedvencem, és tudom, nagyon edgy, de szerintem iszonyatosan együtt lehet Jasonnel érezni az egész alatt. Még ha nyilvánvalóan nem is kalózszigeten végzett öldöklés képében, de sokan voltunk szerintem hasonló úton, amikor céltalan csapongó időszak után belecsöppentünk valamibe, amit nagyon magunkénak éreztünk, és emiatt túlzottan el is térültünk végül.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

keresés a fórumban


Kedvenc témák | Súgó (FAQ) | Fórumszabályzat