Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

BejelentkezésFórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Ingyenes kiegészítés érkezett a Not for Broadcasthoz [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Ingyenes kiegészítés érkezett a Not for Broadcasthoz
A második fejezettel megduplázódott a játék mérete.

21.02.01. 11:49 #1
Lacko
Kipróbáltam.

A jó hír, hogy megszűnt az a szaggatás, amit az ismertetőben írtam. Szuper folyékonyan mennek a klippek mind a 6 képernyőn.

Viszont bekerült egy újabb hülye minijáték: nem elegek a légköri zavarok floppybird-szerű javítása, de most még az ablakból figyelni kell, hogy gonosz kis manók felmásznak-e az antennára és ha igen, akkor egy elektrosokkal le kell őket rázni. Bármennyire is élvezetes kínozni ezeket a lényeket, elég nehéz erre is figyelni, miközben élőben megy a műsor, akik persze káromkodnak, ezért ki kell fütyülni a hangban, plusz ügyelni arra, hogy elég változatos legyen a vágás és még a sztorit is meg kell közben érteni (illetve alakítani a közvéleményt) a megfelelő vágásokkal. (Ez utóbbiak szerintem a játék lényege - még a káromkodás kivágás is - de az olyan minijátékok, amik miatt el kell fordulni a képernyőktől, az már túlzás).

Plusz megváltoztattak valamit a reklám bejátszásban és amikor nagy nehezen túljutottam volna az első napon és jött volna a reklámblokk, akkor (a régen használt gombok szürkék voltak) lejárt az idő és mivel nem tudtam betenni reklámot, ezért FAILED és kezdhetem a napot előlről...

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

keresés a fórumban


Kedvenc témák | Súgó (FAQ) | Fórumszabályzat