Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

BejelentkezésFórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Immortals Fenyx Rising teszt – Van új a nap alatt [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Immortals Fenyx Rising teszt – Van új a nap alatt
Mentsd meg a görög isteneket Tüphóntól!

1 2
21.07.24. 17:22 #67
Shadowguard
Azóta is pihen és tervben van, hogy előszedem, de valahogy mindig találok mást ami leköt. De az esély még megvan rá, még nem töröltem le. A Valhalla nem volt ilyen szerencsés, rá akartam nézni a DLC-re, erre azt mondja frissülni akar... Ja, akkor nem, uninstall
21.07.19. 20:34 #66
jawsika
21.06.08. 12:44 #65
Shadowguard
Elkezdtem az elsőt tegnap, cirka 5 óra alatt meglett 6 vault, a huszonsokból, de a végén rage quittel léptem ki. Nem akartam videók alapján haladni, szóval az egy fél óra volt, mire rájöttem mire gondolhattak a tervezők... Még 15 mire sikerült megcsinálni is... És akkor a végén az a rohadt golyó leesett a mélybe... Na kösz, de kösz nem...
Lehet rosszakkal kezdtem, de ehhez rengeteg türelem kell, az meg hétköznap nincs
21.04.27. 22:23 #64
jawsika
Gyerekek, ez micsoda cheapshit szar... Majd ha valaki tolja, mondja már meg, velem van-e a baj. Iszonyat unfair. Egyszerűen a kombóütésed, a 3. dashod, egy fejszecsapás, tehát minden fél secnél nagyobb megszakíthatatlan animáció egy potenciális halál. Hardról szégyen nem szégyen levettem Storyra. Ki lehet röhögni. MINDEN tele van enemykkel, és folyamatosan spawnolnak. Nevetséges az egész.
21.04.25. 00:08 #63
jawsika
Az első nekem olyan 12-15 óra volt. Az igazából csak "Vaultok". Trialoknak hívják ott, más a környezet, de alapvetően hosszú és nehéz vaultok legtöbbször, ha bejöttek az alapgameben, itt is be fognak. Nekem adta, bár a végére sok lett. Huszonvalahágy vaultról beszélünk.

A második az olyan, mintha az alapgame kis kínai tesója lenne. 8-10 óra fullra kivinni, egy kicsi sziget, van benne felfedeznivaló, meg tennivaló rendesen, de kicsit mégis kevés, meg hát minden ugyanolyan, csak máshogy van elnevezve. Csak át lettek skinezve a mobok, ami szerintem botrány. Gyönyörű az egész és sokkal több volt abban a világban.

A harmadik eddig brutál csalódás. Igazából olyan, mint az alap. Tök jó lenne és tetszene, de van vele 2 gond. Az egyik a harc mennyisége. Gyakorlatilag 30 méterenként mobpackok vannak, sokan, erősek és mindig spawnolnak újak, ha megölted az első kört. Kiteolni veszélyes, mert már hopp, be is húztál egy másik packot. Én hardon toltam eddig mindent, ezt is így kezdtem, de itt már agyalok. Szerintem a komplett alapgameben nem haltam annyit harcban, mint itt 3 óra alatt. A másik, ami rátesz egy lapáttal: a kamera. Én nem tudom, ez kinek az ötlete volt, de elhibázott hülyeség. 1) hiába látom, hogy merre kéne menni, nem látok 10 méternél messzebb a nyomorék kamera miatt, szörnyű nehéz tájékozódni, pláne mert meglehetősen darabos a táj. Mondjuk állok egy szakadéknál és át akarok jutni a túloldalra. De ugye nem tudom megnézni, hogy merre menjek, hanem el kell kezdeni rohanni a szakadék szélén, hogy majdcsak lesz valahol átkelő. Ez rohadt idegesítő. A másik a kamera és a harc csodás szimbiózisa. Ez normál kamerával managelhető lenne, így egyszerűe botrány. Ráadásul van egy rohadt irritál dolog, nem tudom bug-e. A szörnyek érzékelik, ha elnyomsz egy mozgással kapcsolatos abilityt. Pl: ha nyitok egy Athene's Dash-el, akkor az enemy, aki mikor megnyomom a gombot még rangeben van, elnyom egy vörös AoE-t oda, AHOVA érkezek. És nem tudsz mit csinálni, mert amíg a karid be nem fejezi az animációt, nem tud eldodgeolni. Szörnyű. Különösen, mert nincs normál heal, csak enemykből droppol automatikus elhasználódó healorb, és safepointokon healelhetsz, tehát fight közben nem tudsz. Se staminát nyerni, szóval elnyomsz két abilityt és után 20 secig semmi. Nemtom, egyelőre inkább frusztrál, mint tetszik.
21.04.24. 23:29 #62
Shadowguard
Nah, ne vedd el a kedvem Most akarok majd nekikezdeni a három DLC-nek egyben.

Egyébként időt tekintve mennyi kipörgetni?
21.04.24. 20:18 #61
jawsika
Ez a 3. DLC ez szörnyű csalódás. Basszus ez a sztori tök jó, a világ jó, a karakterek el lettek találva. De ez a kamerabeállítás borzalmas. Irgalmatlan módon megnehezíti a harcot, nem látsz rendesen, folyamat beszívsz mindenféle charged meg ranged attackot, nem tudsz rendesen tájékozódni tőle, ráadásul az egész map át- és beláthatatlan. Borzalmas ötlet volt és főleg az, hogy nem tették opcionálissá, mivel látni bizonyos fix pontokon, hogy meg lett csinálva az egész redesen, csak a kamera nem engedi, hogy bármit láss.
21.04.23. 14:57 #60
Peace
Helyes, akkor elvileg az uccsó. Csak mert Uplay+ keretében elérhető a GOLD verzió minden DLC-vel és akkor úgy van értelme 1 hónapon belül ledarálni a gémet.
21.04.23. 14:39 #59
jawsika
21.04.23. 13:06 #58
Peace
21.04.23. 12:50 #57
jawsika
Kint az új DLC.
21.04.12. 15:25 #56
jawsika
Nekem az 1. DLC kicsit csömör volt, a végére elfogytam, de így utólag azt mondom, jó volt. A secret vault az megért minden mászkálást.

A 2. DLC (az ázsiai) nekem wasted opportunity. Kimaxoltam 8 óra alatt. Abban a világban, azokban az új mechanikákban, fejtörőkben, meg úgy az egészben több volt ennél, simán egy expansionre, vagy egy egész gamere való. erre van benne 5 darab Vault. Öt... Ez előrevetíti a tartalom mennyiségét. Sajnos. Az interactive map 6-ot mutat, de a 6. az nem az, valójában 5. Az tényleg szégyen volt.
21.04.12. 08:10 #55
Aribeth
Köszi szépen, ezt ki fogom próbálni!

Felraktam az ázsiai DLC-t, eddig részben szemérmetlen átskinezés (pályának, alapanyagoknak és sztorinak is), de egyrészt tettek be új játékmechanikai elemeket, amik nagyon tetszenek, másrészt van egy bája ennek is. Ehh, folyton az jutott eszembe, hogy de jó lenne, ha a Bioware komoly ráncfelvarrásban részesítené a Jade Empire-t...
21.04.08. 13:32 #54
jawsika
Ó... a Messenger's Path... Fujj te.

Ezt, amit itt látsz, ezt felejtsd el. Én hardon toltam, ott mondjuk elvileg valamivel rövidebbek az idők, de ezt, amit itt mutat, gyakorlatilag lehetetlen kivitelezni.

A kommentek között fogsz találni erről biztos valamit, de itt a megoldás a ládához az, hogy a kicsi ládákat áthúzod a középső platformra, és ott építesz belőlük tornyot. Minimum 7 magas legyen. Nagyon, nagyon óvatosan csináld, mert bár pár leeshet, ha túl sokat buksz, kezdheted a vault elejéről. Legyen nálad legalább 3 staminapoti, de jobb, ha max-al mész, mert fogsz hibázni. Egy ponton túl a kisládákig a vault elejéről már simán eljutsz, azzal nem lesz gond, belejössz. De ott, a fix platformon szépen óvatosan építs egy tornyot. Ha kész a 7 ládányi magasság, akkor ess le. Kezdd újra a checkpointról, verd szét a nagyot, aztán mássz fel a tornyodra. Jump, jump, Ares's Wrath -> glide -> staminapoti -> Ares' Wrath -> glide és ezt ismételgesd, míg el nem érsz a ládához. Megoldható, de nem könnyű.

Viszont a másik módszer, amit itt is látsz, ez tökéletesen esélytelen. Egyrészt túl hamar visszaesnek a platformok, ráadásul akkor a már áthúzott kisládákat is bukod. Másrészt meg még ha valami csoda folytán meg is építed akkorára, hogy átférj a résen, a rés túloldalán lévő platfromok egészen biztosan visszaesnek, mire odaérsz.

Good luck!
21.04.08. 13:00 #53
Aribeth
“többször a vault mechanikáját megkerülve”
21.04.08. 10:40 #52
Aribeth
Az alapjátékot olyan 90-95%-ban én is letudtam (az ácsikkal 85%-on állok).

Mivel nem vagyok oda a gyorsasági feladatokért, pontosítok, béna vagyok bennük, azokból még 12 hátravan, és van egy tengerparti láda, amihez szintén rohanni kellene, ezért ezeket egyelőre pihentettem. Akadt még három láda, amik vagy bugosak, vagy én néztem be valamit, ezekhez még igénybe veszem a youtube segítségét. Egy vagy két láda maradt, amikhez nagyon beteg irányokba kellene forgatnom a nyilat, miközben ketyeg az időzítő, ezekhez is majd összeszedem magam.

És három olyan vault maradt, amikből két nekifutás után is NOPE fejjel kihátráltam:

Messenger's Path
The Torment of Ikaros (itt az időzítést kellene gyakorolnom a ládához)
Achilles's Fighting Pit

A többi megvan. Nagyon szerettem, hogy szabadon lehetett trükközni a képességekkel, többször a vault mechanikáját jutottam el a végcélig.

Egyébként az egyik legnagyobb kedvencem Árész főküldetéses vaultja volt, ott tényleg azt csináltam, amit akartam. Olyan laza 45-50 percen át, izzadó tenyérrel.
21.04.04. 00:49 #51
jawsika
Kipörgettem, olyan 70 óra volt. Els dlc-t is, most kezdtem a 2.-at. Ez talán az év eddig meglepetése és kedvence nálam.
21.03.30. 01:00 #50
jawsika
45 óránál járok, a 4. területen vagyok. A többi zóna olyan 80-90%ban vannak kész. Eddig megoldhatatlan vault nem volt, de volt egy, ahol valami másfél órát voltam. Mindenhol mindent összeszedek és igyekszek megcsinálni.
21.03.29. 11:56 #49
Aribeth
Valahol hatvan óránál fejeztem be a főszálat, de még hátravan pár rohadék nehézségű vault (amikből másodszori próbálkozás után is kijöttem, hogy majd ha lesz több staminám és erősebb idegrendszerem, megcsinálom, szerencsére nem túl sok), egy-két mellékküldetés és olyan két tucat láda, azokat apránként megcsinálom majd. Az első DLC is megvan, azt is elkezdem valamikor.

Nagyon-nagyon szerettem, és csak néha akartam a tévébe vágni a kontrollert. Nem is a vaultokat találom a leggenyóbbnak (egy-kettő van, ami aljas szerencsealapú, a többi megoldható), hanem a gyorsasági feladatokat, illetve akad egy-két láda, amikhez túlságosan is precíz időzítés kellene, így ezeket is hanyagolom egy ideig.
21.03.29. 09:45 #48
jawsika
Be is zsákoltam. Hát... szerdán vettem, és van benne 40 óra. Rég volt ilyen, nagyon rég.
21.03.17. 22:04 #47
Dark Archon
Belenéztem YT-t, egy fosnak tűnik, kb. Fable utánzat. De jó is volt...
21.03.17. 08:49 #46
Peace
GOLD 40%-al leárazva PS Store-ban.
20.12.17. 02:46 #45
Shadowguard
Goldot vettem, benne van alapból Kíváncsi leszek hozzák-e az alap színvonalát.
20.12.17. 02:23 #44
Creativ3Form
Nem tudom mennyire vagy Season Pass hívő, de itt érdemes befizetni rá, ugyan is három sztori DLC is jön majd, három teljesen új területtel és új ellenfelekkel.
20.12.17. 01:10 #43
Shadowguard
Nyahh, itt a vége Azért kicsit meg tudott lepni. Sejtettem, hogy mi lesz a csavar, de pont erre nem számítottam. Azért még el tudtam volna még szórakozni vele.
És az utolsó csata... Amikor az istenek is besegítenek... Legjobb
20.12.14. 12:06 #42
Peace
Na akkor majd PS Plus-ba meglesem.
20.12.14. 12:01 #41
Shadowguard
Elsőre engem is csak a narratíva fogott meg, de az egész tele van logikai fejtörőkkel. Sokszor egy láda sem annyi, hogy odamész is kinyitod. Ki kell találni a hogyant is. És akkor a vaultokról még nem is beszéltem Utóbbi mondjuk néha már-már a direkt szívatás kategória, de annál nagyobb élvezet eljutni a végére. Esetleg úgy, hogy a láda is meglegyen Igen, nagyrészt porszívózás ez is, de még 29 óra után is úgy nyitok ki egy ládát, hogy hátha egy jó páncél lesz benne vagy a mostanihoz egy jobb skin. Vagy a a fegyverekhez. Máskor ennyi idő után már csak kötelességszerűen pipálgattam őket. Itt komolyan örültem mikor ma hajnalban meglett végre a páncélomhoz passzoló sisak.

Aztán elég magas szinten már vannak mindenféle trükkök benne, amikkel meg tudod könnyíteni a saját életed Néha jól láthatóan a készítők sem számítanak rá, mert nekem az elején mondott olyat, hogy a ládához hiányzik az isteni erőm... Nem hiányzott Azóta tudom mire gondolt a költő, úgy tényleg egyszerűbb lett volna, de így viccesebb.

Egyébként megéri kalandozás közben is odafigyelni a két narrátorra. Néha menet közben is "látnak" valamit amit muszáj kommentelniük.

És ha már armor, honnan ismerős ez nekem? 90%-ra mondom, hogy easter egg és nem jut eszembe honnan...Ez a hozzá való kard, tuti ezt is láttam már valahol
20.12.14. 08:21 #40
Creativ3Form
Hát, ha csak a narratíva tetszik, de se a világ, se a területek, se a benne zajló események nem vonzanak, akkor kb. teljesen értelmetlen beruházni rá. Ok, hogy a narratíva végig zseniális, de azok messze nem elegek ahhoz, hogy te ebbe beleöld azt a tízen X órát, ami a kimaxoláshoz kell. Max játssz vele még egy picit Uplay+-al, de a leírtak alapján, ez nem a te játékod.
20.12.14. 06:55 #39
Peace
Ha amúgy szinte totál hidegen hagy ez a világ és a területek "porszívózásával" sem lehet bevonzani, akkor mi lehet még az a nyomós érv, ami miatt érdemes lehet megvenni? A narratíva tetszett egyedül, azon jókat mulattam. Max 1 órát toltam uplay plusszal.
20.12.13. 20:46 #38
Shadowguard
23 óra eddig, Aphrodité területe egy vault kivételével teljesen kész. Oda nem tudom hogy lehet bejutni, gondolom majd később lesz elérhető. Azért hajnalban sikerült találnom egy olyan ellenfelet, akivel még nem kellett volna kiállnom. Kétszer proccolt be a second chance a fight alatt, szóval csak kicsit volt hosszú (magyarázat: 20 perc a colldown)

Athénénál is végzek lassan, már két áldás megvan. Hozzá jöttem, mert nem tudtam vele mi történt, Árészt már láttam streamban. A játék humora még mindig verhetetlen és még mindig nem unom.

Bár ma sikerült kisebb idegbajt kapnom az egyik vaultnál... Aztán második nekifutásra rájöttem, hogy a legidegesítőbb részt ki lehet hagyni, ha jól használjuk a képességeket.

Egyébként is jópofa a játék, már kétszer oldottam meg kerülőúton a nyomólapos kirakókat. Tipp: ló
20.12.08. 16:51 #37
Davide78
Bajszos nő az első képen? Nehéz ezt nem úgy értelmezni kedves Dino, mint a globalista establishment támogatását. Azt hittem ez egy politikától mentes oldal.
20.12.07. 12:24 #36
Shadowguard
Engem sok OW játékban a farmolás jobban leköt, mint a tényleges történet. Vannak kivételek, mint például most a Valhalla, aminél érdekelt a sztori is, de például az FC-sorozat egyetlen részének sem tudnám felidézni a cselekményét. Pedig az öt kivételével mindet élveztem.

CP2077-től én távol tartom magam, leginkább szándékosan. Majd az első értékelések után meglátom mi lesz a sorsa hosszú távon... Az a baj, hogy annyira fel van pörgetve a hype, ha jól sikerül nagyon hosszú időre megy parkolópályára
20.12.07. 11:56 #35
Peace
20.12.07. 11:55 #34
Creativ3Form
Ezért is örülök most annak, hogy rá vagyok kattanva erre a Fenyx Rising-ra, mert így lesz játék, amivel letudom kötni magam csütörtökig. A Miles Morales platinát most félreraktam, az AC Valhallát szintén, de a Fenyx kifog tartani 10-éig.
20.12.07. 11:50 #33
Peace
Ez természetes. Meló után szépen haza és csicsika.
20.12.07. 11:49 #32
Creativ3Form
Fórumokat, youtube-ot és minden streamer oldalt, ugyan is már szerdától streamelhető.
20.12.07. 11:46 #31
Peace
Én is kíváncsian várom, iszonyatosan izgatott vagyok! Direkt semmi leak-et nem néztem és szerdán déltől már a fórumokat is kerülni fogom.
20.12.07. 11:35 #30
Creativ3Form
Én arra leszek kíváncsi a Cyberpunk 2077 mellékküldetései kapcsán, hogy betartják-e azon ígéretüket, hogy a játékstílusunktól függőn lesznek olyanok, amiket nem tudunk megcsinálni. Tehát ha te pl. egy mészáros karaktert fogsz megformálni/kialakítani, aki kérdés nélkül rárúgja mindenkire az ajtót, akkor a mellék küldetéseket birtokló NPC-k nem fognak neked "lopj el valamit X helyről úgy, hogy nem vesznek észre" küldetéseket adni mondván, egy mészáros vagy és húzz a faxba.
20.12.07. 11:19 #29
Peace
Engem ideig-óráig köt le a farmolás része egy OW játéknak. Witcher 3 volt szerintem eddig a csúcs, ahol szívesen jártam a tájat kutakodva. Valhalla-ban ott vesztettem el az érdeklődésemet, amikor meglett a full brigandine set és a fegyverek maxra fejlesztve. CP2077-re leszek iszonyatosan kíváncsi, hogy ott meddig tart majd a lelkesedésem, mert imádom a világot, minden létező háttérinfót elolvastam róla és úgy tervezem, hogy na itt aztán mindenhova is elmegyek. Kiderül, hogy meddig bírom tikkelés nélkül és mikor fordulok rá megint teljes mértékben a story-ra.
20.12.07. 11:14 #28
Shadowguard
Inkább az a sok, ami a backlogban van. Van egy csomó minden amivel játszanék, pár dolgot jó lenne újrajátszani is, de közben folyamatosan jönnek az új címek is.
Meg nálam ugye nem játszik a "végigszaladok a főszálon" dolog, szépen, aprólékosan össze KELL szedni mindent és úgy pörgeti a számlálót.
De nemsokára jönnek a napi 12 órás etapok
20.12.07. 11:03 #27
Peace
Akkor nem is olyan "tragikus" a helyzet.

Én most kicsit éreztem, hogy túlcsordultam, ezért is jó most ez a három nap pihenő. Valhalla, Miles Morales, Alyx...ez így most eléggé meg lett tolva hirtelen...
20.12.07. 11:00 #26
Shadowguard
Most ilyen téren egész jól állok, szigorúan nézve két megkezdett játékom van csak (három, de az RDR2-t egyhamar nem tervezem folytatni). Az egyik a Desperados 3, de azt ideális esetben a harácsonyi szezonban be fogom fejezni, a másik az Odyssey, azt egyszer az unalom, legutóbb meg talán a Legion miatt hagytam félbe, de már ott is csak a főszálat kéne kipörgetni. Meg a két DLC-t
Van még pár dolog, amivel játszok, de semmi komoly: Kingdom Rush, Neoverse, hasonlók.
Meg februárra készülve mindent héten van 3-4 óra Nioh is
20.12.07. 10:46 #25
Peace
Szó sincs irigykedésről! Szerencsére most már jó pár éve teljesen jó balanszban van a magánéletem a játékkal töltött idővel. Csak nekem ez a csapongás furcsa, hogy miközben tolsz párhuzamosan több játékot, már rá is repülsz 4-5 másikra. De persze minden furcsa, ami eltér a saját szokásaidtól.
20.12.07. 10:19 #24
Shadowguard
Akkor ez olyan, mint nekem volt a Valhalla a múltkor. Csak én 10 órát töltöttem el anélkül, hogy érdemi történetet csináltam volna, helyette szépen, sorban csináltam a területeket.

Peace: Valld be, csak irigykedsz, mert jobb heteken 3x annyi időm van játszani, mint neked De igen, néha nem ártana kevesebbet csapongani, főleg ekkora backloggal. De még mindig elmondhatom, hogy csak olyat veszek, amivel játszani is fogok... Majd egyszer...

Aribeth: Egen, ez a bajom nekem is Pedig megbeszéltem magammal, hogy decemberben egy fix (nem kis) összeget még elköltök játékokra és utána tavaszig tényleg nyugi. De most vagy az összeget növelem vagy az összeget növelem
20.12.07. 10:12 #23
Aribeth
Édes istenem, ha ez így megy tovább, és ennyit lelkesedtek, a januárt teljesen üres pénztárcával kezdem.
20.12.07. 10:03 #22
Creativ3Form
Hidd el, akarnék én, minden alkalommal úgy lépek be, hogy "na, vajon ma megunom a melléktevékenységeket, és ezáltal csökken a lelkesedésem?" De nem jön össze. Tegnap is úgy mentem neki, hogy kicsit most már haladok a sztorival is, ebből az lett, hogy 1 sztori küldetést csináltam csak a 3 óra alatt. A crasheket leszámítva, egyelőre nem tudok belekötni semmibe.
20.12.07. 09:58 #21
Peace
Neked valami nagyon durva fókuszáló tabit kéne szedned, napi 5-6 db-ot.
20.12.07. 09:37 #20
Shadowguard
Francért kell neked ennyire lelkesedni, tessék már rosszakat írni róla Komolyan elkezdtem gondolkozni rajta, pedig ez most nagyon felborítaná a terveimet...
20.12.06. 23:28 #19
Creativ3Form
Nem tudom mikor lelkesedtem utoljára úgy Ubisoft játékért, mint most ezért. 14 óra után is tart a lendület és továbbra is egy csodának tartom! Ugyan volt már egy-két föld alatti challenge room féleség, ami felkurta az agyamat, de ezt leszámítva HIBÁTLAN! Ja, meg természetesen, az Ubisofthoz méltan, elég gyakran crashel, szóval újfent kilehet jelenteni, hogy még mindig nem képesek úgy játékot kiadni, hogy az day 1 tökéletesen müködjön. Hála az égnek elég sűrűn van chekpoint save így egyszer se kellett több órát előlről kezdenem. Szóval ha előbb nem is, de egy sale keretein belül mindenképpen fizessetek be rá, mert baromi jó élmény.
20.12.05. 18:53 #18
Peace
Fa**án megy, PC-n próbáltam ki. De PS lemezt el lehet adni.
1 2

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

keresés a fórumban


Kedvenc témák | Súgó (FAQ) | Fórumszabályzat