Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

BejelentkezésFórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Ajándékba adja a Ubisoft a Tom Clancy's The Divisiont [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Ajándékba adja a Ubisoft a Tom Clancy's The Divisiont
Délután pedig vált az Epic Games Store ingyenjátéka.

20.09.04. 08:50 #8
subject17
Ne a legnehezebbre tegyétek a nehézséget, mi is pont hasonló módon játszottuk (csak mi xboxokkal ), és amúgy nagyon fun, meg én imádom ha egy légtérben, normális interakcióval, headsetek nélkül lehet haverokkal játszani valamit... Csak Division megfingat már a legelső küldetések alatt a végtelen ellenféllel, meg a golyószivacs jellegükkel.
20.09.04. 03:53 #7
BAlam
akit erdekel a Far Cry 3 is ingyenes a kinai regioban , fent van sok helyen a trukk hogy lehet aktivalni
20.09.03. 14:22 #6
szbszig
Bezsákoltam ezt is, bár hogy sor kerül-e rá valaha, az erősen kérdéses. Talán ha jön valami több hónapos karantén megint, ahol végre mi is kapunk home office-t. (Az esélye nagyjából nulla.)
20.09.03. 14:22 #5
Lacko
Divisionnél az van, hogy coopban a résztvevők számával arányosan nő az ellnségek száma. De ettől függetlenül csökken a nehézség.
Talán azért mert nem tudnak bekeríteni meg ugye újraélesztheted a barátaidat. Plusz ha specializálódtok a kütyüjeitekkel, az azért nagyon sok extra lehetőséget ad. Pl én mindig robot géppuskával mentem, a haver meg a seeker mine-nal és ezek így együtt nagyon sokat segítettek.

Wildlands-ben meg az, hogy bár nem nő az ellenségek száma, az olyan küldetések, ahol nem szabad észrevegyenek, kb lehetetlen coopban, mert a syncshot annyival fontosabb. (És ugye ott az AI minden másban síkhülye, de a syncshotot bármilyen messziről, takarásban hiba nélkül végrehajtja.)
20.09.03. 14:01 #4
Gobiakos
Én mindkét részt solo-ban játszottam végig, azonban most a LAN party-s csapattal (értsd jól: összeülünk az egyik cimbora házának garázsában laptopokkal és kicsi italozás, kicsi beszélgetés, a lehető legtöbb game) elkezdtünk filózni, hogy vajon jó lenne-e bevállalni a 4-es coop-ot, ha már egyszer, akkor alapon. Valszeg az októberin már be fogjuk venni a pörgetett játékok közé.
20.09.03. 13:17 #3
Lacko
Az vicces, hogy a sztori teljesen solo. Azaz mindig arról beszélnek, hogy megjött A division agent, mintha tök egyedül lennék (new sheriff in the town... stb), de ugye coop miatt többen játszunk, meg amúgy is dugig a város division agentekkel, ami kicsit elüt az átvezető videókban hallottaktól.

Általában mindent SP-ben szeretek játszani (Wildlandset is), de ebben tök jó volt a coop. Sőt SP-ben eléggé elveszettnek éreztem magam. Bemenni a darkzoneba egyedül az elég esélytelen volt. Párszor próbáltam és néha volt akkora mázlim, hogy ki tudtam hozni, amit szerettem volna, de a legtöbbször kimenekülni is alig bírtam.
20.09.03. 11:20 #2
subject17
Hm, engem a második világa sokkal jobban elkapott. És vicces amúgy, hogy pont a coop mivolta lenne a lényeg, de én borzasztóan élveztem soloban, és nagyon tetszene, ha kiadnának egy single player Division mellékágat, rendes kiforrott fő karakterrel és squaddal.
20.09.03. 09:57 #1
Lacko
Amúgy ez a rész hangulatosabb volt, mint a második része. Viszont amikor én játszottam, akkor épp karácsony volt és nem volt még sehol a covid, szóval lehet, hogy csak ezért tetszett jobban.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

keresés a fórumban


Kedvenc témák | Súgó (FAQ) | Fórumszabályzat