Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

BejelentkezésFórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Eltávolították az OK jelzést a Call of Duty: Modern Warfare-ből [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Eltávolították az OK jelzést a Call of Duty: Modern Warfare-ből
És mindez lehet, hogy egy rosszul elsült tréfa miatt történt.

20.07.10. 10:09 #12
bandi1
Bezzeg az feltartott ököl, az oké. Aminek nevében megölnek fekete rendőröket, 8 éves kislányokat Amerikában, csakmert egy bűnöző halottra (George Floyd) emlékeznek. Szánalmas az egész. A játék, a film és a zeneipar ugyanazok kezében van.
20.07.09. 10:33 #11
razak
Az ilyen átgondolatlan "megoldásokkal" nem lehet eredményeket elérni, ez csak olaj a tűzre és nevetség tárgyává teszi azt amiről szól, illetve kellene, hogy szóljon ez az egész. Borzasztóan kontraproduktív. Semmilyen jelképet nem engedek át, semmiféle radikális csoportnak, ami eredetileg nem őket hivatott jelképezni jöjjön az akármelyik oldalról. Például az Árpád-sáv számomra abszolút minden magyaré és az egységet közvetíti felém,nem csak egy csoporté/szubkultúráé, még ha manapság leggyakrabban náluk is jelenik meg, mint szimbólum. Ez talán érzékelteti azt az őrületet ami Amerikában és világszerte folyik, nagyon rossz irányba megyünk, amikor ahelyett, hogy magára a LÉTEZŐ problémára keresnénk gyógyírt, ilyen pitiáner tiltásokkal szeretnénk orvosolni azt. Nem mellesleg ezt a jelzést a fekete/hispán stb. bandatagok is használták már évtizedekkel ezelőtt és nagyon helyesen nem társították kizárólag hozzájuk...most sem kéne.
20.07.08. 23:11 #10
Raistlin666
Nincs köztük se egy NFL játékos se egy tisztességes YT influenszer! Minimum egy gender semleges filmsztár lenne vagy valami! Szánalmas próbálkozás/ellenszélben hugyozás!
20.07.08. 20:32 #9
Juraviel.Ihuan.Bedvin
20.07.08. 18:47 #8
Trufa
Így van, tiltsák be a széntablettát is!
20.07.08. 18:43 #7
Baracklekvár
Ezek után már elhiszem azt is, ha Black& White PC játékot netán jövő héten átnevezik Pink&Yellow-ra...

Valahogy én nem láttam bele a fehér felsőbbrendűséget sem Kolombusz szobrába, sem a déli tábornokok szobraiba... Történelmi mementók, semmi több. Ebbe a számomra semmit sem jelentő kézjelbe meg aztán...

Vajon mit árul el a mindenféle szélsőséges ideológiákat ezekbe belelátókról az, hogy egyáltalán belelátják ezeket?

És most megyek, eszek egy Negró cukorkát, amiről eddig a büdös életben nem jutott eszembe a rabszolgaság és a fehér felsőbbrendűség - meg amit még polkorrekten bele kell látni - , de most akkor legyen meg az örömük.

ui.: Black Lives Matter... Nem úgy kellene polkorrekten mondani, hogy Afroamerican Lives Matter?

(Ehh, mindegy. Ha ez politizálásnak minősült, akkor tessék radírozni...)
20.07.08. 15:59 #6
Raistlin666
Azért vicces, hogy ebben a fene nagy fejlett korban is sikerül lassan a sötét középkorban divatos boszorkányüldözés színvonalát megcsípni!

Feldereng az MP ominózus jelenete ahol levezetik, hogy azért boszi a csaj mert olyan könnyű mint egy kacsa...
20.07.08. 13:52 #5
Shadowguard
Naná, mert milyen színű a végtermék? És minek van még olyan színe? Na látod, te büdös kirekesztő rasszista. Tessék nem lebomló ételfestéket fogyasztani, sokat, hogy valami semleges színe legyen. Kék vagy ilyesmi. Zöld természetesen nem, mert tudom, hogy azzal a környezetvédőkre akarnál utalni. Akkor is tudom, ha te nem

Egyébként mit várunk? A sakk is rasszista. A Burn Loot Murder okoskái megmondták
20.07.08. 13:42 #4
Peace
20.07.08. 13:29 #3
Gobiakos
20.07.08. 13:27 #2
subject17
Pluszban imádom még, hogy ilyen esetekben egyből a meghunyászkodás és bocsánatkérés megy mindig, még ha el sem követett semmit az illető... Senki nem védi meg már az igazát, mert az érzékeny lelkű nagybetűs Nép a földbe döngöli... (Most attól függetlenül, hogy a cikkben szereplő témában ez volt-e valóban az ok.)
20.07.08. 13:14 #1
Trufa
Lassan szarni sem lehet anélkül, hogy szélsőséges megnyilvánulásnak vélnék.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

keresés a fórumban


Kedvenc témák | Súgó (FAQ) | Fórumszabályzat