Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

BejelentkezésFórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Bulikat tehetsz tönkre a Party Crasher Simulatorben [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Bulikat tehetsz tönkre a Party Crasher Simulatorben
Újabb elborult „szimulátor” készül.

20.07.07. 21:21 #12
szbszig
20.07.07. 11:37 #11
dzsud
Várj. Az itteni hozzászólásokat olvasva már kiváltott?
20.07.06. 22:02 #10
szbszig
Hát, ma is tanultam valamit, de erről az ominózus szubkultúráról én sem nagyon tudtam eddig. Mondjuk a játék a trailer alapján csak szimplán szar a legtöbb ugyanilyen XY Simulatorhöz hasonlóan, aminél lényegében már a címéből látod, hogy ez csak szar lehet. De különösebb felháborodást, vagy egyáltalán bármiféle reakciót belőlem nem váltott volna ki a dolog, ha nem olvasom az itteni hozzászólásokat.
20.07.06. 15:02 #9
Lacko
Nagyon remélem, hogy ma már nem létezik ez a szubkultúra. De a 90es évek elején nagyon kemény volt. Pl szerveztél egy szolid szülinapi party-t 8 embernek. Egyszercsak benyomta az ajtót 50 ember a moszkvatérről, akik szétvertek mindent, amit nem tudtak a zsebükbe tömni.
Ha hívtad a rendőröket, mondták, hogy nem tehetnek semmit, mert kettő apja belügyminiszter, tízé r.alezredes, a többié meg nagykövet.
20.07.06. 13:57 #8
Baracklekvár
Kicsit a Neighbours from Hell jut eszembe. Még sosem mentem át a szomszédhoz szétbarmolni a cuccait, de azzal a játékkal elbohóckodtam.
20.07.06. 13:22 #7
david139
Ez szerintem kicsit szerencsejáték részükről. Összedobnak egy ilyen kalap szar játékot nulla effortból, és ha véletlen pont olyan témára fognak rá, hogy trendi lesz a cucc, és ilyen Logan Paul fanok serege megveszi, akkor kaszálhatnak vele.
20.07.06. 12:43 #6
Germinator
Amúgy, hogy őszinte legyek, én nem is nagyon vágom, hogy ez egy ilyen nagy szubkultúra lenne... el tudom képzelni, hogy vannak idióták, akik szórakozásukat lelik abban, hogy bulikat basznak szét direkt, de ezt rávetíteni egy ilyen játékra (nemcsak a te kommentedre gondolok) kicsit talán túlzás. A játék maga nem más, mint egy - a készítők szempontjából humorosnak gondolt - variáció a szokásos "lopakodj ide és lebukás nélkül csináld meg ezt meg ezt" formulára.
20.07.06. 10:20 #5
Lacko
Értem a szarkazmusod és igazad van.
Engem amiatt zavar, hogy viszonylag ritkán találkozom drogdílerrel és kurvákat megölő mafiózóval. De sajnos sok ilyen rohadt trollal volt bajom és ez rossz emlék.
GTAt csak egyszer próbáltam, szar volt, de nem szakított fel régi sebeket... Szerencsére.
20.07.05. 19:52 #4
Germinator
Hát igen, GTA-ban például lehetsz drogdíler vagy a szervezett bűnözés erőszakos üdvöskéje, akár kurvákat is elvihetsz egy parkba, hogy aztán fizetés után megöld őket és visszavedd a pénzt... na de hogy PARTYCRASHER szimulátor, ez valóban feszeget valamiféle határt!
20.07.05. 17:24 #3
AdamHUN
Hihetetlen számomra hogy vannak emberek akiknek annyi szabadidejük van játékfejlesztőként (legyen az programozó vagy 3D artist stb.) ... hogy ilyen projektekbe fognak és feccölnek időt/energiát nem sajnálva. Micsoda koncepció vágjunk bele... -.-
20.07.03. 11:58 #2
Shadowguard
Ezen meglepődni? Thief Simulator, Drug Dealer Simulator...
Itt legalább nem bűnöző vagy "csak" egy f@sz.
Mondjuk nekem új, hogy ezekről film is készült
20.07.03. 11:25 #1
Lacko
Moszkva tér szimulátor. Itt tartunk? Ezeket a buli-romboló újgazdag köcsögöket szívlapáttal kellett kiverni minden budai buliból. Nem elég, hogy készítettek egy filmet, amiben ezek a mocskok voltak a pozitív szereplők, de most még játék is lesz róluk?

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

keresés a fórumban


Kedvenc témák | Súgó (FAQ) | Fórumszabályzat