Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

BejelentkezésFórum

Beszélgetés a játékokról

»» Mafia (2020)

1 2
20.10.02. 17:25 #73
Peace
Véget ért, nagyon jól szórakoztam! Voltak gyengébb részei, de összességében kellemes kikapcsolódás volt és jó vétel!
20.09.27. 19:05 #72
Skorpio90
Nekem már egy hete nincsen netem, holnap remélhetőleg jönnek a szakik, hogy bekössék, de már nagyon tolnám
20.09.27. 18:20 #71
VodevilX
Hoppá.. sikerült a végére érnem, gyorsabban mint gondoltam
Nekem baromira bejött, annyira elkapták a hangulatot a városhoz, pont jó ahogy a sztorihoz is nyúltak, és igaz lehet egy két játékelemet hiányolni pl tankolás vagy szétlőhető autók, leeső kerekek stb
Classic amúgy, baromi baromi nehéz tud lenni és rengeteg a reload.. huhh és a verseny is
szerintem a 3. óra tájékán járhattam mire sikerült
Most egy ilyen neon fényes esős baromi hangulatos és mesés város után baromi nagy szükségem van egy Vice City 2-re vagy jöhet felőlem Scarface style Mafia 4 is
20.09.27. 12:43 #70
Peace
A gunplay olyan kicsit fo*. Nem vészesen, de sokkal jobbra számítottam a videók alapján. Ettől függetlenül nagyon élvezem és széles mosollyal az arcomon szelem Lost Heaven utcáit!!! Nem képes visszaadni azt, amit 18 éve átéltem, de ilyesmire szerintem még a legoptimistább játékos sem számított! De ettől függetlenül nagyon rendben van a hangulat és az eleinte irritáló Paulie-t is sikerült megkedvelni pár óra elteltével. A grafika pofás és nagyon szépen fut, de azért egy kicsi HDR-t még elviseltem volna. Gondolom a Mafia III engine-ben nincs, azért nem került bele ebbe sem.
20.09.26. 23:24 #69
Creativ3Form
Pl. a legelső küldetés végén, amikor átadják nekünk a borítékot, de az utolsó pillanatig azt hisszük, hogy egy pisztolyt nyomnak majd a fejünkhöz. Na, az eredetiben rohadt feszült volt ez a jelenet, itt viszont teljesen megölte a totál oda nem illő zene. És jó pár ilyen van még.
20.09.26. 23:19 #68
Creativ3Form
Na, cirka 7 óra után megtaláltam az első dolgot, ami nem tetszik...mégpedig, hogy minden egyes cinematic jelenet alá beraktak valami zenét, és ez rengetegszer megöli az adott jelenet dramaturgiáját. Nem tudom ezt ki találta ki, de nem volt jó ötlet. Vannak esetek, amikor működik, de a drámai részek többségén ront.
20.09.26. 21:12 #67
davkar9
És kész. Technikai és gameplay szempontból a Resi2 egy jobban sikerült remake. Tömény nosztalgia csinos grafikával, szubjektív goty-re simán megvan az esélye. A hozzátoldások elég jól sikerültek. Az extra adag Sarah esztétikai és narratív szempontból is sokat ad hozzá, Salieri is mintha többet szerepelne a remakeben, ami szintén tetszett. Jelentős átírásokért nem rajongok, de szerintem egy-két meglepetés belefért volna.

SPOILER
Meglepett, hogy Sam kéri meg Tommyt, hogy hagyja futni a prosti barátnőjét. Ez alapján azt hittem, hogy a végén lesz majd egy csavar; Paulie és Sam szerepet cserélnek. A szivaros küldi is kap egy kis extrát, ami után meg arra gondoltam, hogy esetleg hárman rabolják ki a bankot, de sajnos? minden maradt ugyanúgy a végén, amitől Sam viselkedése egy kicsit furának érződik. Eredetinél sokkal egyértelműbb volt, hogy melyik oldalon áll.


A sok skillpontos lvlupos, craftingolós, kérdőjeles-felfedezős, indokolatlanul hosszú animációs, 2 méterenként mellékküldi/tevékenység "AAA" vacak után nagyon jól esett egy ilyen kizárólag sztorira kihegyezett játék! A gyűjtögetős szarok pont útba esnek/minimális kitérővel felvehetők. A-ból B-be utazások, történet, semmi megszakítás. Ökörködés, komolyabb gyűjtögetés és minden másra ott a külön freeride. Kár, hogy nem volt népszerűbb az eredeti játék. Ha nem a gta tarol anno akkor lehet mások is rákaptak volna erre a történet-játékos szabadsága különválasztásra.
20.09.26. 15:45 #66
Shadowguard
Ó, arra a földútra emlékszem Az eredeti változatban ott lehetett csalni is: bementél a földútra, kiírta, hogy rossz helyen mész, fordulj vissza. Aztán mikor visszaértél a pályára nyomni kellett egy X-et (azt hiszem, lehet más billentyű volt). Akkor visszarakott a pályára, pont a célvonal elé. Csak óvatosan át kellett gurulni a célon és egy kör kész. Rekordidő alatt. Első végigjátszásnál csak így tudtam megcsinálni a versenyt.
20.09.26. 15:07 #65
Peace
Én az első lövöldözős résznél váltottam classic-ról medium-ra, mert negyedik alkalommal haltam meg. Így már élvezhetem a játékot és a verseny is simán lement.....másodszorra. Első alkalommal átvettem a vezetést a második kör végén erre egy versenyző a pályán keresztbe szerencsétlenkedett és pont telibe vertem nagy sebességgel. Azonnal kezdhettem is újra.
20.09.26. 11:56 #64
Creativ3Form
A menűben a játékbeállításoknál van egy olyan funkció, hogy "skip drive" de nem tudom ha ezt bekapcsolod, akkor a versenyt is eltudod-e skippelni. Max ha odaérsz majd ehhez a küldihez, bekapcsolod a menüben is kiderül.
20.09.26. 10:11 #63
davkar9
Classicon (~eredeti nehézség) nincs. Van egy földút amivel jót lehetne rövidíteni, de el van zárva és ha sikerült is nagy sebességgel berobbanni oda akkor visszatett a pályára. Kanyarokkal szoptam nagyon sokat és a pályaszélen kiálló alig látható valamiben. Legjobb köröm, meg is lehet ha nem ba... és felakadtam egy ilyen pöcökben... Két scriptelt baleset van. Elsőnek nincs jelentősége, sokszor bele is akadtam abba a roncsba. Második a 2. körben van az "ugrasztónál", az emelkedő és a füves nagy kanyar között. Ha itt sikerül átvenni a vezetést akkor meg lehet csinálni, ha nem akkor talán jobb a restart, mert egy kör alatt lehetetlen-krvanehéz-szerencsekell beelőzni a gépet. Hosszúegyenesekben folyamatosan hátranézegetni (pcn shift a default), mert a csaló speed bónuszaikkal lazán el tud húzni mellettünk.

Szerintem classicon ez lesz a legnehezebb küldi mindenkinek. Templomi exit és a farm menekülésnél haraptam át a nyelvemet még párszor, mert a gunplay elég szar. Ebéd a donnal a következő küldim, szerintem ezután már csak a múzeum lesz nehéz.
20.09.26. 09:33 #62
Lacko
Autoversenynél nincs olyan opció mint az eredetiben, hogyha háromszor nem sikerült, akkor skippepheted?
20.09.25. 22:14 #61
Creativ3Form
Nekem ezidáig egy rendőrautós eltünés volt, amikor egy kanyar kijárati ívében így PUKK, elteleportált valahová. Plusz az elején az egyik küldetés elején azt hittem bebugolt, mert hiába nyomtam a gázt, nem akart elindulni, de aztán rájöttem, a játék csak megvárta, hogy befejeződjön a párbeszéd és utána már eltudtam indulni. Remélem ennél durvább dologgal nem nagyon fogok találkozni.
20.09.25. 21:58 #60
GeryG
Lehet, hogy az általam tesztelt verzió még a premier előttről volt a ludas, de én azért belefutottam pár csúfságba, ahogy azt írtam is. A semmibe bezuhanás (amikor egy felborult autóból próbáltam kiszállni) vagy a beakadt script is reloadra kényszerített, az eltünedező autómodell inkább csak bosszantó volt. És néha az elindulással is akadnak gondjai, de az szerencsére ritka.

Egyébként mindenben egyetértek.
20.09.25. 20:32 #59
Shadowguard
Hmmm, akkor jól sikerült, ennek most örülök. Én kicsit tartottam tőle, de akkor felteszem a listára.
Bár decemberig várni fogok vele, mert akkor már duplán nosztalgiázni fogok. Az első részt is harácsonykor játszottam végig (először és másodjára is egy évvel később), szóval ennek is az lesz a sorsa. És addig még az esetleges bugokat is ki tudják gyomlálni
20.09.25. 19:52 #58
Creativ3Form
Emelem a kalapom a Hangar 13 előtt, mert amilyen egy bugtenger volt a Mafia 3 a megjelenése idejében, ezt a remaket most annyira odatették. Lost Heaven soha nem volt még ennyire szép és élettel teli, kb. a számat tátom megállás nélkül. Plusz nagyon jól lett optimalizálva, nem pörgeti túl a gépet, nem lagol és aprócska bugok vannak csak, de ezek se az élményt, se a játék teljeítményt nem rontják le. Valamint hatalmas húzás volt, hogy az összes karaktert, az összes történést, szinte mindent, amihez közünk lesz a játék során, kiegészítettek, megtöltötték plusz infókkal, új jelenetekkel stb. stb. Ordít az egészről, hogy a készítők imádják az eredetit. IMÁDÁS VAN!
20.09.25. 18:51 #57
Peace
Ebben a pillanatban dobtam a kosárba, mert volt egy 10 jurós kuponom Epic store-on, amiről el is feledkeztem. Nagyon kíváncsi vagyok!!!
20.09.25. 18:48 #56
davkar9
Az egek faszáááááát... Kurvára nem volt szükség 1:1 átiratot csinálni a versenyről. Frászt, ez még rosszabb, mint az eredeti. Két és fél órát basztam el rá (classic, lentebb talán könnyebb). Csalnak a gecik (sebesség, irányítás), fél mm eltérés hiba a tökéletes útvonalról és mehet is a restart. Borzalmas.

Ezt leszámítva amúgy tökéletes 10/10 nosztalgia trip! Egymás mellé téve biztos kijönnek a pontatlanságok, de eddig minden küldi remekül visszaadja ugyanazt az élményt (/emlék) amit az eredeti nyújtott.
20.09.23. 15:58 #55
davkar9
Első két traileren és a farmos küldin kívül nem néztem mást a játékból, legyen csak tiszta az élmény.
20.09.23. 15:51 #54
Peace
És holnap jön az utolsó előzetes a trailer sorozatból....bár most már minek nézni, ugye?
20.09.23. 15:47 #53
davkar9
Valamiért úgy emlékeztem, hogy a megjelenési dátum 28, erre kiderült, hogy 25. Preload mondjuk nem lesz, csak konzolra.
20.08.27. 09:57 #52
Creativ3Form
Belenéztem este a TheVR-os srácok játékába és WOW! Ez így konkrétan 'rrrrrva jó! Gyönyörű a grafika, fejlesztették a játékmenetet plusz kiegészítették a küldiket és a világot. Eddig is vártam, de ezek után...messze még a szeptember 25.
20.08.27. 09:44 #51
Peace
20.07.22. 19:51 #50
Peace
Lehet tévedek, de tudomásom szerint két teljesen külön cég csinálja az 1. és 2. rész felújítását/átdolgozását.
20.07.22. 18:21 #49
Razor03
Nagyon necces egy ilyen címet odaadni azoknak akik a 2. részen sem tudtak tudtak érdemben javítani. Picit élesebbek lettek a textúrák, ellenben a világ egyik legbugosabb játéka. A PS4 Pro sem viszi normálisan, ha azóta nem adtak ki hozzá patch-et ami optimalizálná.

A gameplay videó hangulatos... viszonylag látványos... és az összhatása is tetszetős
de vajon lesz-e benne annyi plusz, hogy a régi fapados mellé lehessen emelni? Attól félek nem... a fejlesztői miatt - de remélem hogy igen. Majd kiderül.
20.07.22. 11:51 #48
Skorpio90
Ez azért elég rendben van. A gunplay egy az egyben a harmadik részből van átemelve, ami szerintem nem baj, mert az legalább élvezetes volt benne. A grafika szép, az átvezetőbe teljesen beleéltem magam. Érezhetően más lett a szereplők jelleme, az nagyon tetszik, hogy mindhármukon látszik, hogy eléggé be vannak szarva. Ha nem lesz olyan disznóhányás az optimalizálása, mint a harmadik résznek, akkor jó lesz. A videó alatt sok olyan apróságon picsognak, amit nem fogok megérteni soha sem. "Miért a szénabála mögött van fedezékben?" Bazd, mutass már egy játékot, ahol az ilyen tereptárgyak nem vasból vannak "Átlóg a keze a fegyveren" Mint minden játékban. Az újratöltést, valóban, én is néztem, hogy miért nem vesznek el a töltények, de ez legyen a legnagyobb bajunk.
20.07.22. 10:45 #47
Peace
Reméljük, hogy tényleg jól sikerül! Mire erre kerül a sor nálam, addigra már lesz bőven visszajelzés róla.
20.07.22. 10:32 #46
Creativ3Form
Édes Istenem...mindjárt elsírom magam...ez valami fantasztikusan néz ki. Milyen régóta álmodozok már egy ilyenfajta remastered kiadásról a világ legjobb játékából (számomra), és idén tényleg megvalósul ez az álom. Konkrétan jobban várom idén bárminél, legyen az Cyberpunk 2077, AC Valhalalaland vagy az anyám kínja, bármi.
20.07.22. 08:27 #45
Peace
20.06.13. 22:31 #44
Peace
20.06.13. 22:05 #43
davkar9
Mafia: Definitive Edition - Official Narrative Trailer #1 - "New Beginnings"

Hmm, nem olyan szexi, mint a RE engine, de végül is elmegy. Több küldi és az általános hangulat is felismerhető, szóval most megint egy kicsit bizakodóbb vagyok. Főleg a trailer vége miatt.
20.05.21. 08:20 #42
GeryG
Bevallom őszintén, hogy nekem anno nem is nagyon tűnt fel, hogy félkész lenne a játék. Az persze igen, hogy nem lett annyira meghatározó élmény, mint az első rész volt anno, de mivel alapvetően én tök jól szórakoztam vele (az egyik kedvenc időszakomat dolgozta fel az első két rész), nem zavart.

Ha valóban így volt, hogy egy rakás plusz tartalom kvázi félkész formában benne volt a játékban, akkor valóban fekete pont a kiadónak, hogy így piacra erőltette. De akkor ugyanígy fekete pont akár a 2K-nek és a Hangar 13-nak is, ha ezek a félkész anyagok most is elérhetőek, akkor ehhez a "HD" remasterhez miért nem fejezték be? Akkor szerintem sokan mondanák azt, hogy dacára a grafika minimális megújulásának, van létjogosultsága ennek a remasternek is.
20.05.21. 08:07 #41
Lacko
Az tény, hogy amikor a másodikban elmegyünk küldire Joe-val, hogy ki kell nyirni valakit és egyszercsak elkezdődik az első rész outrója.... Hát az durva volt elsőre. Ehhez képest Vito megjelenése nem valami katartikus a 3. részben.

Én a 2. részt nemrég letoltam és egyáltalán nem kaptam sokkot a grafikától, hogy béna lett volna. Ezért nem értem hogy ha már HD, akkor miért ennyira béna lett, mint az összehasonlító videókban, ahol nem mindig tudom őszintén azt mondani, hogy a remaster a szebb.

A 2. részt szerintem ér szeretni. Jó sztorija volt. Hozta a hangulatot. Az okozott döbbenetet, hogy fele olyan hosszú volt a sztori, mint az első résznek. És ráadásul kiderült, hogy csomó plusz küldetés anyaga benne volt a telepített fileok között, ezért felmerült a gyanú, hogy DLC-ként akarnak plusz küldetéseket eladni. De aztán - movel nem lett DLC - kiderült, hogy a szokásos cseh slendiránságból hagyták benne félkész küldetések anyagait a telepítőben. Ettől még a kiadónak fekete pont, hogy nem adott időt, lehetőséget befejezni a félkész küldetéseket.
20.05.20. 19:57 #40
GeryG
A helyét értettem a sztoriban, de nekem ettől még fura volt valamiért. Sebaj.
A második részben teljesen belefért az összekötés az első résszel, hiszen anno az első rész végén ugyanaz a jelenet szerepelt ugyebár.

Menet közben nekiláttam a második résznek, és kövezzetek meg, de eddig bejövős. Abszolút hozza a nosztalgia feelinget. Tény, semmivel sem tűnik szebbnek, bár valószínűleg az lenne az igazi, ha párhuzamosan egymás mellett tolnám a kettőt, akkor jobban kijönnének a különbségek, ha vannak. De ettől függetlenül az első két fejezetet letolva máris bennem van a bugi, hogy végigtoljam az egészet.

Tudom, hogy a második részt szeretni eretnekség, de én anno igenis szerettem, és most is kedvem van végigtolni.
20.05.20. 17:54 #39
Lacko
Az a baj, hogy azzal dicsekednek, hogy hozzá fognak nyúlni a sztorihoz. És ezt el lehet tolni. Igaz eddig csak annyit mondtak, hogy mellékszereplőket jobban kifejtenek majd, de ez azért fura, mivel az első rész (szigorúan csak alapsztori - mellékküldiket nem számolva is) kétszer hosszabb volt, mint a Mafia 2-3 együtt. Szóval ha az a cég, amelyik egy sztori nélküli (teljesen egy kaptafára menő osonós küldik láncolata) Mafiát megalkotta, hozzányúl az első sztorijához (mellékszereplőket jobban kifejt), az azért ad okot az aggodalomra.


GeryG: Nekem nem volt bajom Vitoval a 3. részben. Szerintem nem sértették meg ezzel a saga-t. Ez olyasmi volt, mint ahogy a 2. részben pedig mi nyírtuk ki az első rész főszereplőjét. Vito lecsúszott, ez lett belőle...
Sőt szerintem még az is nagyon belefért, hogy Vito haverja (Joe) egy nyomoronc csicska lett és még így is örülhet, hogy élve megúszta. (Ő volt az outroban a big boss sofőrje).
20.05.20. 15:36 #38
GeryG
Emlékeim szerint a harmadik rész is elég bugosan érkezett meg, de emellett az autók irányítása is bajos volt talán. Ezek alapján egy picit azért van ok az aggodalomra, de azért hátha nem rontják el nagyon a dolgot.

Anno a Commandos 2 HD remake-je is nagyon várós volt, aztán a premier után kiderült, hogy egy majd' játszhatatlan, félkész bughalmaz az egész, pedig ott se kellett volna túl sokat hegeszteni a fejlesztőknek az eredetin.
20.05.20. 15:05 #37
GustyX
A 2. résszel mit fognak csinálni azon túl, hogy húzták rá egy filtert és azt sem tudtam eldönteni, melyik az eredeti. Nem szebb, csak más a látottak alapján.

Az 1. rész felújításától miért féltek? Nem csak felújítják grafikailag és tesznek bele esetleg egy-két manapság elvárt feature-t és annyi? Maximum csak az optimalizálástól lehet félni szerintem.
20.05.20. 14:44 #36
GeryG
Egyetlen sorodat korrigálnám: A Black Flag pont azért volt rohadt jó, mert nem hasonlított a korábbi AC-kre!

És, hogy ontopic is legyek, ideig-óráig elvoltam én is a harmadik résszel, de tény, hogy a Mafia feeling maximálisan hiányzott belőle. Az meg külön fura volt, hogy visszahozták benne a második rész főhősét, aki valahogy olyan kiherélt karakternek hatott benne...

Az összehasonlító videók alapján a második rész valóban nagyjából tök ugyanolyan (ha nem csúnyább néhol), mint az eredeti tíz éve. Legutóbbi a Fahrenheit felújításánál éreztem ezt pár évvel ezelőtt, hogy a remaster egyszerűen csúnyább lett mint az eredeti.

Amíg nem látunk tényleges gameplayt az első részből, addig nekem fenntartásaim vannak, pedig nem véletlenül írtam meg úgy a hírt a trilógia bejelentésekor, hogy az év híre. Iszonyúan örülnék neki, ha minőségben csak megközelítené azt, amit a Resident Evil 2 remake-je tudott tavaly produkálni. A képek persze biztatóak, de ez ma már semmire sem bizonyíték, ahogy még a trailerek sem. A Hangar 13 engem eddig nem győzött meg arról, hogy náluk méltó kezekben lenne egy ennyire népszerű franchise. Remélem, hogy augusztusban rám cáfolnak és az első rész remake-jével felteszik végre magukat a videojáték-fejlesztők atlaszára.
20.05.20. 14:31 #35
Lacko
Óriási Mafia fan vagyok. Napok óta olvasom a topikot és kavarognak bennem a gondolatok:

1. Nagyon megörültem a remastered hírnek.
2. Elkeserített, amit a 2-vel műveltek remastered címén, de azért tegyük hozzá, hogy egy éve végigtoltam nosztalgiából a 2. részt és egyáltalán nem éreztem bénának, vagy ósdinak a grafikát. Szóval az, hogy ennyire bénán remasterelték az annyira nem is nagy baj.
3. Az jobban elkeserített, hogy az eredeti cseh csapat teljesen ki van zárva. Emiatt már nekem is fentartásaim vannak az első rész felújításával kapcsolatban.
4. Nagyon röhögtem azokon a hsz-eken, amik arról szóltak, hogy a "mai vérpistikék"... Eszembe jutott, hogy majd be kéne nekik dobni, hogy "és a kaszinót megtaláltad?"
5. Nyilván egyetértek azzal, hogy a 3. rész semmiben nem érte utol az első két részt. De azért amit itt tőletek kapott az talán kicsit sok. Én kétszer végigtoltam pár év kihagyással. És nem bántam meg. Minden igaz, amit írtok, hogy unalmas, meg sztori béna... De mégis: tök klassz autókkal lehet fel alá száguldani jó zenékre. Illetve van egy, azaz 1 darab olyan küldi, ami picit hasonlít arra, amit Mafia-nak lehetne nevezni (abban a nyílt szini bányában) az összes többi egy repeptitív assassins creed vagy splinter cell: osonj, fütyülj, nyaktörés... ismételd ezerszer. Sehol egy olyan észnélkül Thompson-ozó küldetés, mint az elsőben a garázsnál. De ettől még - ha eltekintünk attól, hogy nem egy Mafia - akkor egész jó. Olyan ez, mint az AC Black Flag: nem AC játék, de attól még rohadt jó.
20.05.19. 22:34 #34
Gump
..és a 3. résszel is ugyanez van.
@Peace (#33) nyilván pénzt nem adnék ki érte, de lehet, hogy megnézem az új kiadást. Nekem amúgy az eredeti nem PC max settingsnek tűnik.
20.05.19. 21:07 #33
Peace
20.05.19. 20:25 #32
Creativ3Form
Na, akinek megvan a Mafia II, lessen rá a Steam könyvtárára, ugyan is ingyen megkapta a Definite Editiont.
20.05.19. 19:42 #31
szbszig
Hát, kellőképpen elvettétek a kedvemet tőle. Az 1 abszolút kedvenc nekem is, szerencsére a megjelenéskor játszhattam vele, többször végigvittem, töviről hegyire ismerem. A 2-t és a 3-at már jóval kevésbé. A 3-at konkrétan csak trailereken meg videókon láttam anno, nem játszottam vele egyáltalán. Pedig amúgy hangulatosnak tűnt, és most még a kedvem is megjött egy louisianai környezetben játszódó sztorihoz, de ha tényleg grindolni kell benne ész nélkül, arra nekem jelenleg se türelmem, se időm.
20.05.19. 18:05 #30
Peace
Átba**tak.
20.05.19. 14:15 #29
Peace
A hangulat és a játékmenet legyen állat!!! Lécci lécci!
20.05.19. 13:39 #28
Creativ3Form
A képek tényleg de emlékezz csak vissza, hogy annó a 3. rész is volt a képeken, aztán maga a játék minden volt, csak szép nem. És elvileg az első rész újrakevert változata a 3. rész motorját használja, szóval...picit azért parázok.
20.05.19. 13:37 #27
GeryG
Elvileg a második és harmadik rész "definitive editionje" mától lesz elérhető. A PS Store-ban a második részt tévedésből meg is lehetett venni pár óráig, de azóta leszedték. Viszont abból kikerült egy gameplay is a netre, ami finoman szólva is kiábrándító. Nagyjából annyi megújulás van benne, mint az operatív törzs napi bejelentkezéseiben...

A harmadik rész kapcsán pedig kerek perec kijelentették, hogy az semmiben sem változik az eredeti premierhez képest, szóval abból csak egy gyűjtői kiadás jön inkább a DLC-kel (kérdés, hogy a hibákat javítják-e vagy azokat is bent hagyják a nosztalgia jegyében ).

Így marad estére a reménykedés, hogy az első részt valóban szépen megcsinálják majd. Bár a kezdeti lelkesedésem kezd eléggé megingani.
20.05.19. 13:29 #26
Peace
Én mondjuk semmi pénzért nem játsszanám újra a második és harmadik részt. Az első érdekel, de az viszont baromira!!!! Azok a képek!
20.05.19. 13:24 #25
Creativ3Form
Ámen. Plusz ha már, akkor jelentsék be azt is, hogy a 2. és a 3. rész remastered kiadásai azonnal elérhetőek lesznek, és akiknek megvan a korábbi változat, azoknak ingyen jár. Persze bilibe lóg a kezem, de na. Annó a BioShock remastered kiadásainál ez volt a helyzet, így is is elképzelhető.
20.05.19. 13:07 #24
Peace
18:00-kor remélhetőleg itt a gameplay az első részből!
1 2

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

keresés a fórumban


Kedvenc témák | Súgó (FAQ) | Fórumszabályzat