Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

BejelentkezésFórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Botrány a GeForce Now körül [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Botrány a GeForce Now körül
Egyre több fejlesztő, köztük immár indie csapattal veteti le a játékait a nemrég indult szolgáltatás kínálatából.

20.03.06. 14:06 #4
Trufa
Már hogyne volna. Az, hogy te nem olvasod el a szerződést, a te bajod. Jogot veszel egy játék használatára, a tulajdonjogok nem téged illetnek.

Plusz, technológiailag úgy működik a szolgáltatás, hogy nem a te példányodat futtatod, hanem az nVidiáét. Itt a bökkenő.
20.03.06. 09:59 #3
Yaho0
Rendben, akkor mostantól az Intel és az AMD minden játékfejlesztőt külön fog megkérdezni, hogy futtatható-e a játékuk az új processzoraikon? A Blizzard és valószínűleg a Bethesda is leszerződik a Stadiaval, hogy az emberek újra megvegyék a termékeiket egy másik platformra. Azt nem értem, hogy egy indie stúdió miért áll be ilyen méretes hipokraták mögé. A Geforce Now teljesen korrekt szolgáltatást nyújt, nagyon meg vagyok vele elégedve, de ellehetetlenítik az egyszerű felhasználókat ezekkel a húzásokkal. Sem WoWot, sem Tesó-t nem tudok már játszani, pedig mindkettőt az Nvidia platformon terveztem.
20.03.03. 14:02 #2
david139
Ez milyen hülyeség már... Megvettem a játékot, ahhoz semmi közük, hogy én min futtatom.
20.03.03. 13:16 #1
Lacko
Kötekedés helyett tolják inkább a következő részt. 6 (HAT!!!) éves játék és még a felénél sincs a sztori. Két évente hoznak ki egy epizódot. Hozzájuk képest a TellTale a világ leggyorsabb és legfelhasználó-orientáltabb fejlesztője.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

keresés a fórumban


Kedvenc témák | Súgó (FAQ) | Fórumszabályzat