Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

BejelentkezésFórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Megjelent a Call of Duty WWII, mit mutatnak a pontok? [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Megjelent a Call of Duty WWII, mit mutatnak a pontok?
A hónap első nagy premierje vajon meggyőzte a kritikusokat? És a játékosokat?

17.11.05. 18:11 #4
-Jozef-
A csatornák és a mixing az összes CoD részben egy rakás szar volt, itt is szörnyű. Egyszerűen vannak hangok, amik nem szólalnak meg (pl. legtöbbször az MG42-esek torkolattüzének hangja) vagy pl. a beszédhangok is tértől és környezeti zajoktól függetlenül max. hangerőn szólnak.
A fegyverhangok terén legalább minimális javulás történt az elmúlt tizenvalahány CoD-hoz képest, de mindenképp érdemes lenne a DiCE-tól tanulni audio téren, mert ez így, 2017-ben gáz.
17.11.05. 09:41 #3
Peace
Ez tényleg nem semmi!!! Megfogadtam a tanácsod és felvettem az 5.1-es fejhallgatót, elképesztő!
17.11.03. 20:32 #2
Creativ3Form
Az első pálya után eléggé adja. A látvány remek, a grafika szép és stabilan fut, a hangzásvilág elképesztő (fülessel a D-Nap eléggé adta, simán kapkodja az ember a fejét a golyók repkedése közepette), a hangulat, az atmoszféra és a karakterek pedig az Elit Alakulatra emlékeztetnek, ami hatalmas pozitívum tekintve, hogy eléggé szeretem azt a sorozatot. Meg is hozza hozzá a kedvét az embernek rendesen. Szóval az első 1 óra után engem megvett kilóra. Ha végig tudja tartani ezt a hangulatot és stílust, akkor elégedett leszek.
17.11.03. 18:49 #1
Yaho0
A steames hozzászólásokat elnézve erősen fizetett értékeléseknek tűnnek. Remélem lesz hamarosan egy megbízható, valós értékelés is.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

keresés a fórumban


Kedvenc témák | Súgó (FAQ) | Fórumszabályzat