Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

BejelentkezésFórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Shadow Tactics: Blades of the Shogun videobemutató [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Shadow Tactics: Blades of the Shogun videobemutató
A játék első küldetésébe pillanthattok be videónkban.

16.12.03. 23:24 #5
Dino
Gobiakos: A Notruf 112 egy kísérleti sorozat darabjaként került elő: a cím/rövid leírás alapján érdekesnek tűnő új megjelenések közül veszek elő a Steamről egy-egy játékot, hogy aztán fél órát játsszak vele, miközben video is készül. Aztán van, amivel jól mellényúlok, de pl. a Quern majdnem elkerülte a figyelmemet, és milyen jó, hogy nem tette! (Csak időt kéne szakítanom a folytatására ) Egy ideig még kísérletezünk szerintem, aztán meglátjuk, mi kap majd több figyelmet.
16.12.03. 22:43 #4
Barthezz
Nah akkor azért majdnem hasonló hosszúnak tűnik, mint az elődök voltak. Lehet a karácsonyi szünetre ezt a játékot fogom az SC2 Nova helyett beütemezni, ez hosszában jobban kitöltené ezt a másfél hetet, másrészt már tényleg úgy vártam egy Commandos-szerű játékra, mint egy falat kenyérre. Remélhetőleg fognak még ilyen játékok születni és majd talán egyszer valamikor hátha lesz egy Commandos 4 is.
16.12.03. 22:12 #3
GeryG
Örülök, hogy tetszik, lesz még folytatása.
Sajna biztosat nem tudok még mondani, mert én sem értem a végére, de a gamescomos emlékeim szerint 10-15 pálya körül lesz, darabja pedig 1-2 órás játékidőt vesz majd igénybe. De ezek elég ködös emlékek, szóval ne vedd készpénznek.
16.12.03. 10:51 #2
Gobiakos
Én azt mondom, hogy sokkal inkább ilyen videók készítésével kellene a drága időt tölteni a Dome crew-nak, mint pl a Notruf 112-féle botrányokkal. No offense Dino, de erre tényleg sokkal inkább lenne igény szvsz.
16.12.03. 09:53 #1
Barthezz
Köszi a bemutató videot, engem meggyőztél a játékról. Már nagyon-nagyon régóta vártam egy Commandos-hoz vagy Desperados-hoz hasonló játékot és ez tényleg egy-egy az egyben olyannak tűnik. Az irrealisztikusságot sem lehet felróni neki, hiszen ez a nagy elődökre is ugyanúgy jellemző volt, bár a Commandos 2. részétől ha jól emlékszem, már volt legalább fülük az őröknek. Tetszik a bemutatód stílusa és humorossága is, szóval részemről jöhet a folytatás, bár a spoilerek miatt a többit már nem nézném meg, magam szeretném felfedezni a játékot.

Egyébként hány küldetés van és hány óra a várható össz-játékidő?

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

keresés a fórumban


Kedvenc témák | Súgó (FAQ) | Fórumszabályzat