Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

BejelentkezésFórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Sherlock Holmes: The Devil's Daughter [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Sherlock Holmes: The Devil's Daughter
Mintha csak új megoldandó ügyeket kaptunk volna a Crimes and Punishmenthez...

21.10.16. 16:10 #11
Lacko
Szív még valaki a szaggatással?
2016-ban simán végigvittem az akkori gépemen szaggatás nélkül. Most meg egy képregény az egész játék.
Elolvastam az összes tippet (és ki is próbáltam) de semmi javulás.

Kár. Jó lett volna újra játszani vele.
21.05.15. 10:52 #10
MattMatthew
Köszi, bezsákoltam... egyszer el is jutok odáig!
21.05.15. 10:42 #9
Lacko
A hétvégén 1 euró a Steamen.
Annál sokkal jobb. Szóval akinek még nincs meg, az most szerezze be!
16.06.11. 10:57 #8
Lacko
Na tegnap megjelent a játék és ma már senkit nem érdekel a szinkron változás meg a főhősök ábrázata. Mindenki a vadászós részen van kiakadva - amúgy szerintem egy kicsit túlzón - amire én is próbáltam utalni - kerülve a spoilerezést - a cikkemben. Szóval úgy látszik másoknak sem ez a kedvenc része a játékból. A készítők most azt ígérik, hogy egy héten belül jön hozzá egy javítás, ami vagy könnyebbé teszi, vagy átugorhatóvá (ez még nem derült ki).
Amúgy megcsinálható ez a rész is - ha még nekem is sikerült - csak semmikép nem élvezetes.
16.06.09. 14:04 #7
Lacko
Maguk a fejlesztők írták, de sajnos vannak benne spoileres részek, ami miatt ki kell takarnom:

A lényeg - spoilermentesen - hogy azért változtatták meg Holmes-t (a kinézetét és a hangját), mert szerintük ebbe a mostani sztoriba nem illett egy kimért, autista figura. Sokkal inkább egy érzelmes ember kellett és ezt így tudták megoldani. Viszont ez a változás hozta magával a többit, például Wattson megváltoztatását. Arra nyilván - royalty-okokból - nem térhettek ki, hogy miért pont Jude Law... ha már.

SPOILER
A cold and ‘old school’ Holmes can work really well when it comes to playing a detective who is manipulative and/or unfeeling. This time around, though, we wanted him to be open to emotion. We needed a character who was a credible father. Clumsy, ok, but still loving.

So we reworked it that way to create a strong emotional bond between Holmes and his daughter, Katelyn.But you can’t modify just one character. You need balance. Katelyn has to be cheeky and reactive, Watson a believable friend, everyone around them dynamic.

In other words: it’s not a matter of making cosmetic changes, but rather a real fundamental change to the game itself.
16.06.08. 19:37 #6
Lacko
Csináltam egy videót arról a kocsmai verekedésről, amit említettem. Ezt is el lehet bénázni (a videoban párszor el is bénázom), gyors akció - de mégis tökre élvezetes és hangulatos:
Kocsmai bunyó

Meg egy másik játékmenet video is van, azoknak akik nem próbálták még a Crimes and Punishments-et (illetve ezen a videon látszik az a megfigyeléses újítás, hogy két dolog közül kell választani). Nagyon picit spoileres - de az egyetlen olyan rész, ami nem egy konkrét ügy megoldása, hanem csak egy kis intermezzó, viszont szerepel benne az konklúziós rész. Azért se fog nagy csalódást okozni játék közben, mert elég triviális a megoldása:
Hosmer Angel megtalálása
16.06.08. 19:23 #5
Christoph
Bevallom csak átfutottam, így elkerülte a figyelmem . De legalább akkor függetlenül tudom igazolni, hogy hasonlítanak .
16.06.08. 10:35 #4
Lacko
Szinkron: nekem nem volt bajom az előző szinkronnal se. És ezzel se. Észre se vettem a változást. Így utólag azt gondolom, hogy ebben is a Guy Ritchie vonal felé mozdultak el, mert a kimért hangú Sherlock helyett inkább egy machós - de néha túl érzelgős - hangot kaptunk. Engem amúgy ez sem zavart.
Wattson arcbéli változása nagyobb gáz.

Akció: az akcióval nekem sincs bajom. Bár igazad van abban, hogy a én a filmvilágból szedem a Sherlock-képemet és ott inkább ez a kimért, Asperger-autista fickó. Szóval nem az akciókkal van bajom, hanem az irányítással. Ez az irányítás tökéletes arra, hogy bejárjunk egy bűnügyi helyszínt és nyomokat keresgéljünk, de nem arra, hogy Cpt Price (CoD) módjára meneküljünk az ellenség elől fedezékből fedezékbe.
És vannak az új részben nagyon jó akciók!!!

Chris, gyanús vagy te hogy el sem olvastad a cikket! Én is pont Jude Law-t írtam bele. Ráadásul az összefoglalóba is! Viszont én is úgy érzem, hogy a Crimes tökéletes lett és ezért nagyon jó ez a rész is, mert iszonyat kicsit változtattak, de tök új, változatos ügyeket pakoltak bele.
16.06.08. 10:10 #3
Christoph
Az előző rész nagy pozitív meglepetés volt, igazából szinte tökéletesre sikeredett. Rengeteget fejlődtek a Frogwaresnél az évek alatt.
Az akciórészekre kíváncsi leszek. A verekedés, surranás, csibészség egyébként Conan Doyle regényeiben teljesen ott van. Ez valahogy a köztudatba kevésbé ment át, inkább a nagyon alapos és logikus megfigyelő Holmes domborodik ki. Talán csak a Guy Richies filmekben nincs ez így (ott túlzásba is van víve). Apropó a film: Watson itt erőteljesen Jude Law hasonmás.

Nekem idén az egyik legjobban várt játék.
16.06.08. 01:39 #2
subject17
Nagyon keveset játszottam az előző résszel (épp csak feltettem és kipróbáltam a napokban), viszont az egyből feltűnt, hogy nagyon gyenge a szinkron. Ha valóban lecserélték - bár ezt az ismertetőben mintha nem láttam volna -, ez még jó dolog is lehet.
16.06.07. 22:24 #1
Skorpio90
Nekem nagyon nem szimpatikus, hogy lecserélték a szinkronhangokat és az arcokat. Sherlock még talán elmegy, de Watson hogy néz már ki? Viszont ha tényleg egy az egyben a Crimes and Punishments minősége köszön vissza, akkor beszerzem.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

keresés a fórumban


Kedvenc témák | Súgó (FAQ) | Fórumszabályzat