Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

BejelentkezésFórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Hivatalos ADR-97 fegyvercsomag mod az Arma 3-hoz [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Hivatalos ADR-97 fegyvercsomag mod az Arma 3-hoz
Az ingyenes moddal együtt megérkezett az 1.58-as patch is.

16.04.28. 00:27 #7
mark1993
Az ArmA 3-ba levő "valós" lőfegyvereket és járműveket miért nevezik máshogy, mint a valóságban ? Régebben gond nélkül nevezték az AH-1Z-t AH-1Z-nek, most viszont a RAH-66-osból AH-99 Blackfoot vagy a Leopard 2 Revolution-ből MBT-52 Kuma lettek.
16.04.23. 09:52 #6
Lacko
Az nekem is.

De azt tudod, hogy van az a ruszki arma2-motoros cucc, es azt be lehet berhalni arma3 alá. Sokan jatszanak vele igy.
Csak en nem vagyok elég bátor a berheléshez.

De egy i44 portot szivesen vennék...
16.04.22. 21:38 #5
Krieger
Egy rendes 2. vh-s mod már nagyon hiányzik.
16.04.22. 20:22 #4
Lacko
Hát mostanában amúgy semmilyen plusz tartalmat nem adnak ingyen. Új fegyverek csak a Marksman DLC-vel érkeztek. Szóval szerintem itt nem az volt a cél a P90-nel, hogy ez egy ingyenes fegyó (elég vérszegény is volna egy szál nyomorult fegyvert kiadni). Szóval szerintem csak demózták a modokat azoknak, akik még nem használtak ilyet vagy akik eddig nem mertek ilyet használni. Bár ez is fura, mert kétlem, hogy van ilyen ember - én nem szeretem a modokat (de csak mert folyton összeakadnak egymással) és még én is használok ilyet, meg tudom hogyan kell. Szóval abban tök igazad van, hogy teljesen hülyeség az egész pont most.

Rohadtul megértem, hogy pepecselős a settings. Kb egy külön tudomány. Pl közeped videokártyával is lehet sok mindent ultrára húzni és a legjobb videokártyával sem lehet közepesnél erősebbre húzni bizonyos más opciókban. Ezt kisakkozni nem egyszerű és sok-sok olvasást igényel.
Engem sajnos még akkor régen beszippantott. És bár sok dolog nem tetszik, azóta sem ereszt.

Most épp egy Arma2-es kampányomat portolom át Arma3-ba (természetesen modok segítségével )

Alapvetően tényleg a nagy csatákat szeretem, de természetesen én sem vetem meg a spec opokat. Pl a Ghost Recon hangulatúak tökre tetszenek.
16.04.22. 19:37 #3
GustyX
Picit pontosítok: a fejlesztők nem patch formájában adták a játékhoz az ingyenes, általuk készített fegyvert, hanem hivatalos modként (amit normál esetben patchben adnak és magától letölti és telepíti a steam). Nekem ez jön le. De ha a fegyver csak egy a sok közül, amit a tizenéves GI Joey készített és a fejlesztők elismerték, akkor nem furcsa az eset.ű

Vonzana a játék, de nincs kedvem a fél életem kalibrálással tölteni. Egyszer sikerült beállítani, de valamiért felülírta a játék, azóta elindítani sincs kedvem.

De egyszer rászánom magam és kérek pár küldetés ajánlatot, bár ha jól tudom az általam preferált különleges erős küldetések nem a te műfajod
16.04.22. 19:01 #2
Lacko
Nem. Van a patch, az uhye ongyenes es jön automatikusan a steamről. És van ez a P90es fegyver, ami egy demó mod. Azoknak akik eddig nem használtak modokat, egy kis kedv csináló. Meg jobban biznak benne ha hivatalos. Plusz ennek ürügyén kiadhatták ezt a videót, amiben elmagyarázhatják mi is az a mod és hogyan kell telepiteni.
16.04.22. 18:18 #1
GustyX
Ha jól értem, akkor úgy frissítették ingyenes a játék tartalmát, hogy azt modként kell leszedni és telepíteni nem egy automatikus patchkén?
Picit lol...

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

keresés a fórumban


Kedvenc témák | Súgó (FAQ) | Fórumszabályzat