Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

BejelentkezésFórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Pro Evolution Soccer 2016 videoteszt [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Pro Evolution Soccer 2016 videoteszt
Az eddigi legjobb PES. De vajon az eddigi legjobb focijáték-e?

15.09.22. 17:10 #11
VodevilX
De komolyan, grafika... akkor már tényleg inkább az okádék gyári füvet fikáznám, a normális rooster mellett a második legfontosabb dolog egy szép zöld fű packot a játék alá tenni. Az összes többi az játék menet, részemről jó messziről (wide kamera), minden mással feleslegesnek érzem foglalkozni.
15.09.22. 17:06 #10
daemoonhunter
Összességében valóban nem éri el azt a szintet, de a játékosokat tekintve...különösképp gólörömnél mikor összegyűlnek a játékosok, s közeli a kameraállás.... mintha valódi meccs lenne a tv-ből. Az arcokat nagyon eltalálták. A körítés meg...olyan amilyen, már kimondtad
15.09.21. 23:45 #9
Sityi
Az igazat megvallva erről a különbségről nem is tudtam addig, amíg le nem adtam a kész anyagot. Nálam alapelv, hogy úgy tesztelek egy játékot, hogy nem olvasok róla semmit, mert szerintem így tudok valamennyire objektív lenni/maradni. Persze utána láttam már egy összehasonlító videót a Steam értékelések között, de szerintem a PS4 verzió így sem éri el a FIFA szintjét - bár kétségkívül közelebb kerül így hozzá. Na meg nem is rugdostam én olyan nagyon a grafikát, ezért sem értem a YouTubeon lévő kommentet a videó alatt...
15.09.21. 23:09 #8
daemoonhunter
Sebességből vissza kell venni a beállításokban -1-re ha jól emlékszem így javul jócskán a dolog.
Meg a lövéseknél "Advanced"-re tenni, vagy "manual"ra, ha ügyesebb vagy...bár lehet ezzel nem mondtam újat. Nálam mérföldekkel nehezebb lett így a góllövés...sőt, egyenlőre kapufákból többet lövök, talán túl sokat is.


Sityi: való igaz, hogy át lehetett volna hozni a motort, de ez nem történt meg, hibridet kaptunk. Így is szép. Sőt szebb mint a PS3 verzió. Nyomokban legalább is, tehát valamennyit dolgoztak vele. A nem érdemes összehasonlítani dolgot arra értettem, hogy nyilvánvalóan óriási a különbség, ami olyasmit tükrözne mint ami a vásárlói elégedetlenségen is látszik(legtöbben reflexből lehúzzák a grafika miatt), pedig valójában nem olyan rossz a helyzet, önmagát a játékot nézve.
Jogos is a felháborodás, hozzáteszem, de ezért is tetszett a cikked, mert nem mentél bele mélyebben a bizonyos különbségekbe.
15.09.21. 21:33 #7
VodevilX
Én nem értem ezt a PES-t...
5-el kezdtem, a 6-al 5 évig játszottam, majd új gépen 2012, 2013 ami még jó volt! Utána 14-ben nem lehetett gólt lőni, nem tetszett... Váltottam Fifára, ha másért nem a FUT miatt megérte, nagyon addiktív! Viszont idén lehet, hogy visszaváltok PES-re, ez most jobban tetszik mint a két előző, de itt meg kb minden lövés bemegy és rettenetesen gyors a játék. Szóval jó is, meg nem is... de őszintén szólva egyelőre képtelen vagyok eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem, pedig letoltam már pár tucat meccset...
15.09.21. 20:41 #6
Sityi
Ha az EA képes volt a next-gen motort PC-re áthozni, a Konami miért nem? Pláne úgy, hogy az MGSV nem néz ki rondábban PC-n, mint PS4-en, ergo meg lehet csinálni. Így már van alapja az összehasonlításnak, és van helye a kritikának is.
15.09.21. 19:53 #5
daemoonhunter
Szerk.: az idei PES PS4, XboxOne konzolokon sokkal szebb lett.
15.09.21. 19:52 #4
daemoonhunter
A FIFA idén azért elég közel ért a lassabb, passzolósabb ám reálisabb játékmenetével, mint eddig valaha. Legalább is szerintem. Grafikában is jobb, de ott jócskán. Legalább is a körítést tekintve biztos.
Ez azért elég komoly tényező. PS4 verzió esetén már nem ilyen könnyű a helyzet!
Mindenesetre a PES és a FIFA idei PC verzióit nem szabad összehasonlítani.
15.09.21. 18:51 #3
Sityi
Ott a gépigény a cikk alatt - a gyengébb látványhoz gyengébb gép is elég, ez tény. De azért csak 2015-öt írunk már, és ugyanez a motor az MGSV-ben csak szebb látványt képes produkálni PC-n.
15.09.21. 18:31 #2
AndrewT
A licensz problémákat minden évben hetekkel a megjelenés után már orvosolják a (tényleg!) kiváló sufni modok. Viszont (számomra) sajnos ez sem üti meg a PES6 által felállított lécet...
15.09.21. 17:51 #1
Yaho0
Azt azért meg lehetett volna említeni, hogy, bár csúnyácskább a versenytárshoz képest, de ugyanakkor nagyságrendekkel jobban optimalizált, gyakorlatilag egy gyengébb mosógépen is futtatható, míg a Fifa 2015 már játszhatatlanul kevés FPS-t volt képes produkálni. A szabálytalanságoknál viszont nagyon melléfogtak a srácok, eddig 2 meccset játszottam és legalább 3 olyan szembetűnő, ordító szituáció volt, hogy annak a labdához az ég világon semmi köze nem volt, a síp mégis néma maradt. Ez azért elég idegesítő.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

keresés a fórumban


Kedvenc témák | Súgó (FAQ) | Fórumszabályzat