Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

BejelentkezésFórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Az új Pókember lesz az eddigi legviccesebb Marvel-mozi? [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Az új Pókember lesz az eddigi legviccesebb Marvel-mozi?
A forgatókönyvírók szeretnék kiemelni Peter Parker jellegzetes humorát a filmben.

15.07.28. 12:20 #6
Lovi Tommy
a tény, hogy valamit nem 4dx-ben nézel, már önmagában legalább 50%-ban dob az élvezeti értéken.
15.07.27. 15:51 #5
GeryG
Na, nagyjából leírtad a végén, amit én is érzek.

Egyébként pontosan ezért félek egy picit a Deadpool filmtől is, aminek elvileg a héten jön az első előzetese... no meg Ryan Reynolds miatt...
15.07.27. 15:48 #4
pb69
Tobey nagyon jó volt az 1. filmben, ahol még az esetlen "stréber lúzer" szerepet kellett betölteni, aki aztán szuperhőssé válik és így a maszk alatt kinyílik a személyisége. A szárnybontogató Pókember szerepe nagyon ült neki, de később már nem tudta lekövetni a karakter változásait és a 2., de főképp a 3. részre szerintem már meghaladta a feladat a képességeit.

Az új filmből elvileg már kimarad az eredetsztori és kész Pókembert kapunk, így valószínűtlen, hogy feküdne Tobey-nak. Amúgy nem igazán értem mit is akar a Marvel most. Már másodszor reboot-olják a szériát, azt még csak értem, hogy nem akarják megint az elejéről (a hőssé válástól) kezdeni, de akkor miért mégis egy tinédzser taknyos kapta a szerepet?

A humor erőltetése meg erősen necces lehet. Ami működik egy képregényben, az nem feltétlenül egy élőszereplős filmben. Nekem elég volt az eredeti trilógia humortartalma, az "amazing" filmekben már erősen túllépték az ingerküszöbömet. Jó pár jelenet inkább volt kínos és erőltetett, mint vicces.
Meg ugye a színészi játék is annyira mesterkélten túljátszott volt, hogy néha már én szégyelltem és éreztem kínosan magam. Hiteltelenek és ripacskodóak voltak, totálisan gyermeteg jelenetekkel. Ettől nem ártana elszakadni.
15.07.27. 15:15 #3
KobraP
" nem kell megnéznem " - akarod , nem akarod , de senki nem kényszerít rá . Age of Ultron poénos részei ragadtak meg a fejedben és nem az akció vagy látvány ... , bár az is lehet nem 4Dx-ben nézted , ami nagy hiba .
Pokarc esetében meg vissza Tobey Maguiret , underrated actor sajnos pedig a legjobb volt.
15.07.27. 13:31 #2
GeryG
Én ugyanezt éreztem a legutóbbi Pókember-próbálkozásnál. Egyszerűen primitív karaktert csináltak belőle... humor 0... szerintem. Kár, pedig Stan Lee Pókembere tényleg jó arc, szerintem elég lenne őt megkérni, hogy írja meg a forgatókönyv ide eső részét, máris garantált a siker.
15.07.27. 13:24 #1
Yaho0
Remélem annyira humoros lesz, mint az új Avengers, mert akkor garantáltan nem kell megnéznem. Szavakkal nem írható le, hogy mennyire gyenge a szuperhősök izzadságszagú beszólásai.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

keresés a fórumban


Kedvenc témák | Súgó (FAQ) | Fórumszabályzat