Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

BejelentkezésFórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» A Watch_Dogs 2 sokkal merészebb lesz [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: A Watch_Dogs 2 sokkal merészebb lesz
Bár messze nem lett tökéletes, biztosan kap folytatást a Ubisoft tavaly megjelent játéka.

15.02.07. 15:28 #19
AdranW
Merészebb. Na persze. Előtte üljetek le és tapsoljátok meg magatokat, hogy egy rakás sz...t sikerült eladnotok.
Ezután azokat az embereket rugjátok ki, akik erről tehetnek és utána majd témázhatunk róla, hogy s, mint kellene játékot készíteni....
15.01.21. 11:12 #18
barack1
Érdekes ujdonságokat hozott az első rész.
Másodikra sokkal kicsiszoltabb lehet ez a stílus.
15.01.21. 07:46 #17
ivanova36
érdekes lenne egy cikksorozat a nagy marketing ígéretek majd a kész termék közötti összehasonlításról. persze nem kell minden játékot felboncolni, elég lenne pár nagyobb nevet és máris kész a 10+ részes rendszeresen jelentkező "tényfeltáró" riportsorozat Akár videó formában is.

WD-hez: akár készül a 2. rész, akár nem, nem volt rossz indulása, ahhoz képest hogy új IP-t (brandet, márkanevet) akartak vele bevezetni. Ennél nagyobb bukták is voltak jobban csengő első és sokadik részekkel. Más kérdés hogy sajnos a játékmenete helyenként erősen le lett butítva, de ettől kellemes kikapcsolódás arra a 10+ órára.
Pár játékmenetbeli elemet átvehetnek a 2. részhez mondjuk a Mass Effectből , csak ne a rossz-emlékű 3. rész utolsó 30 percét
15.01.21. 07:28 #16
SolidSnakeGH
Jár nekik még egy esély, magából a játék témájából sok mindent ki lehet hozni. Mindenesetre óvatosabban fogom kezelni a dolgot az első rész vitatható húzásai miatt (nem lesz előrendelés).
15.01.20. 23:09 #15
hudekira
Tény, hogy elrontották a nagy marketinggel, de nem lett szörnyű játék, kellemes kikapcsolódás volt 1-2 igen jó újítással, bár hosszútávon repetitív azt be kell vallani, az tény hogy a csillagokat is lehazudják mostanában Ubiéknál, de várom a játékait főleg a The Division-t remélem az nem csak marketing lesz
15.01.20. 23:00 #14
Lovi Tommy
Hmm....Ubisoft...valaki még hisz nekik?
15.01.20. 19:13 #13
GustyX
Nekem határozottan tetszett, és örülök, hogy végre tudunk a folytatásról.
Azért viszont nem az Ubisoftot kellene hibáztatni, mert mindenki felült a semmire. Az első trailer óta kismillióan elélveztek a játéktól (mai napig nem tudom miért, most sem, hogy szeretem a játékot), majd jött a csalódás (meg az Ubisoft átbaszás).
Örülök hogy készül a folytatás (biztosan hegesztik már valamilyen módon).
15.01.20. 19:05 #12
DervisHUN
És amit írtál az csak konzol. Ennél még botrányosabb gondok voltak PC-n. Kezdve a nem működő Ubisoft szerverekkel, amik nem sokszor leálltak mialatt online megerősítés kellett az indításhoz. Vagy olyan szar DRM volt pár játékukon, hogy az eredeti tulajoknak sem indult el, stb. Egyedül az AC az amit én még megveszek tőlük.


Creativ3Form :
Hát igen a 2. rész mentette meg sok embernél az AC szériát az elmúlástól.
15.01.20. 18:58 #11
Creativ3Form
Ugyan nem kell elnézést kérni, nem mondtál semmi olyat. Amúgy AC fanként én később megszerettem az első részt, de emlékszem, hogy amikor első alkalommal játszottam vele, csalódás volt. Aztán nemsokkal a második rész előtt újráztam, már lehiggadt állapotban, és kimondottan élveztem. És azóta is imádom a szériát...illetve imádtam, mert az Unity kilökte nálam a biztosítékot azzal, hogy a 4. patch után is még egy bughalmaz.
15.01.20. 18:58 #10
thri77
Hát.... ígérgetni lehet, de a játékosok emlékezni fognak. Amennyire jó volt az Ubisoft renoméja még pár éve, annyira sokat esett az elmúlt évben a különböző balhék (és fals ígéretek) miatt. Szóval több kell pusztán szavaknál....
15.01.20. 18:50 #9
DervisHUN
Nekem meg az Assassin Creed jött be. Ott a történet izgalmas volt, viszont itt nem igazán tudott rávenni arra, hogy újra elővegyem és akarjam csinálni a küldetéseket, vagy kószálni vagy bármi egyéb.
De akkor lehet csak páran voltunk így vele, míg másoknak ez megfelelt, ez esetben elnézést!
15.01.20. 18:24 #8
Creativ3Form
Azért ez annyira nem igaz, mert első AC esetében is ez volt...beharangozták, túlhypeolták, és egy 2-3 óra után dögunalomba fulladó, önismétlő játék lett. Ehhez képest a második rész a mai napig a széria egyik, ha nem a legjobb része. Legalább is számomra. A W_D sokkal viszont sokkal sokrétűbb volt, szóval én bizakodó vagyok. Mondjuk én is azon emberek táborát erősítem, akiknek tetszett a játék. Persze nem év játéka szinten, de simán elvoltam vele, és kitoltam kétszer. Én azt vettem észre, hogy a W_D is azok közé a játékok közé tartozik, amiket divat lett fikázni. Ha az összes ténylegesen is szar játék csak ennyire lett volna szar, sztem senkinek nem lenne egy rossz szava sem.
15.01.20. 18:22 #7
ivanova36
akkor egy másodvélemény:

Én elégedett voltam vele. Nem vártam tőle többet és nem hittem a marketingnek. AAA címhez képest hozta azt a 10-20 óra játékidőt ami a főtörténet végigjátszásához kell. Sokan hasonlították az első Assassins Creedhez, és szerintem is azt a szintet hozta. Egy sorozat első darabjának megfelelt, meglátjuk mit hoznak ki a 2. részből és remélem tanultak az első rész marketing és játékmenetbeli hibáiból. Amennyiben a 2. rész hoz akkora különbséget mint az AC esetében, akkor ismét elégedett leszek vele.
Kicsit erősítsenek rá a játékmenetre és a marketingeseket meg ne engedjék a közelébe és akár még jobb is lehet a második rész.
Ami negatívum: a cikk szerint még nem készül a második rész. Ami miatt aggódom, ugyanis ha jövőre ki akarják adni akkor már régen hegeszteni kellene...
15.01.20. 18:21 #6
DervisHUN
A grafikával még nem volt gond a fő baj az volt az első résszel hogy kb tech demo szinten mozgott. És ezzel a múlttal csinálni egy 2. részt... Nem hiszem hogy nagy érdeklődés övezné a játékot, hacsak nem sikerül megint "jól" a marketing.
15.01.20. 18:05 #5
vigo1
CsabCharger jól mondta..


Igen ezek a nagy ígéretek.. Ubi mostanában az összes játékánál ezt csinálja.. Vegy a The crew-t

Hűű ilyen grafika olyan grafika a Trailernél leseett az állam aztán kaptunk egy 70 évvel ezelőtti grafikájú szart.. meg sem vettem és játékmenet stb ugyan ez igaz.. watchdogsnal is ugyan ez volt. Megjenet húú íggy úúgy a világ legjobb játéka eladtak egy csomót.. Hát igen nem lett a legjobb.. Vicc.... (ezt sem vettem meg pedig akartam)

A megoldás? : nem kell megvenni és amikor látják hogy az emberek nem veszik "merthúú lehet nem ezt a fost ígértük????" nah majd akkor lesz máshogy.

Amég az meberek megveszik a "szart is" addig azt is fogjuk kapni..
15.01.20. 17:36 #4
totyak
Nekem az első rész óriási csalódás volt. Nincs csúcs pc-m, de eddig az összes játékkal elboldogult legalább közepes beállításokon, de inkább felette. A WD meg minimumon szaggatott, nevetséges. Gondoltam kihúzom vele az időt a GTA V-ig, de aztán rájöttem, hogy maga a játék is sokkal gyengébb, mint amit vártam. Ilyen formán egyáltalán nem várom a második részt.
15.01.20. 17:04 #3
Artemius '89
És két gép kell majd hogy fusson szinkronban, hogy szaggatás nélkül mehessen 800x600-on
15.01.20. 17:02 #2
CsabCharger
a nagy ígéretek...
15.01.20. 17:01 #1
bollokr
Egy hír amivel teljesen egyetértek.A játék beharangozása nem volt más mint egy középkategóriájú,drága költségvetésű unalmas gémből kicsikarni még több bevételt.
A megjelenés előtti előrendeléssel,kis reklámkampánnyal feltornázták a statisztikákat.

Az első lépések a legnehezebbek,mondhatnánk,de mire ráérzel,mit akartak a készítők,csúnyán eltelik majd 3-4 nap is.
A játék maga,kb 15óra,ha a mellékküldetéseket nem figyeljük,avval együtt pedig egy fogcsikorgatóan unalmas 45 óra.A fejlődés,mint majdnem minden játéknál,kb a játék 75 % ánál kipörög,és utána sem érezzük tőle jobban magunkat,mert haszontalan dolgokat ad többnyire az TP pontjainkért.Mini játékok sokasága,is remek,ha az ember elmúlt már 7 éves,de még nem 11.
A vezetői autós élmény megfelel a NFS 1994 es első részével.Az idő lassító nélkül,szinte képtelenség akármilyen pontot elérni időre.A sok hyperkütyü előhívó még 30 óra után is egy rejtély volt,emellett kb 5 dolgot használ az ember belőle.A térkép közepesnek mondható,a látvány pedig elhanyagolható.A választható 100 db kosztüm,és a1000 mini gamek helyett inkább valami értelmesebb dolgot tettek volna bele.
Ubisoft nagy bukása,és a második résszel csak a FC4 utáni űrt próbálják meg kitölteni
R.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

keresés a fórumban


Kedvenc témák | Súgó (FAQ) | Fórumszabályzat