Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

BejelentkezésFórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» A korábbi részek népszerűbbek a Call of Duty: Ghostsnál [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: A korábbi részek népszerűbbek a Call of Duty: Ghostsnál
A Call of Duty széria eggyel korábbi részével a mai napig kétszer többen játszanak, mint a legutóbbival.

14.07.08. 13:15 #5
LordMatteo
Nem a hajlamokkal van gond, hanem az igényekkel.
14.07.08. 13:00 #4
Kanduhrka
Hát annyi biztos, hogy a Ghosts a sorozat mélypontja Már a Modern Warfare 3-nál is rezgett a léc, de ott a küldetések még egészen szórakoztatóak voltak, de az említett játéknál, már minden téren sikerült alulmúlniuk magukat. A grafikával volt a legkevesebb bajom (bár az is hagy némi kívánnivalót maga után...), viszont a történet teljesen érdektelen volt, a Black Ops 2-ben bevezett döntési lehetőségeknek, apróságoknak, fegyverválasztás és kiegészítők ráaggatása terén, mind-mind visszafejlődött. És mindez irreálisan magas gépigénnyel párosult. Ez utóbbi leginkább a multiplayerben volt igen zavaró: ugráló FPS szám, iszonyat nagy laggok.

Konzolon is 20-30%-os eladás csökkenés történt, amit ráfogtak az új generációs konzolok érkezésére, de azért valljuk be, ezt még egy óvodás se veszi be
14.07.08. 11:37 #3
RAI*DEN
Aki a multiját nyomja, azoknak nem tudom milyen mazochista hajlamaik lehetnek, mert még a multija is ótvar rossz. De a single részről sem tudnék semmi pozitívat mondani, mert az eddigi cod-okkal ellentétben, ennek a singlejét hangyaszarnyit sem lehetett élvezni, míg azért a korábbi részeket elég tisztességesen összerakták(mondjuk számomra a MW3 is már egy nagy nulla volt az IW-től). Az Infinity ward-nak mással kéne foglalkoznia, mert jelen formájában eléggé impotens a csapat...
14.07.08. 11:16 #2
GeryG
Hát, ha a hozzávesszük a DOTA 2 730 000-es aktív közösségét, akkor valóban nevetséges. Azért az is elgondolkodtató, hogy még a Payday 2 is közel tízszer több játékost vonz. Jól mondod, jelen formájában a CoD halott. Egy dollármilliókat termelő halott.
14.07.08. 10:55 #1
Kanduhrka
Azért a 9500 is baromi kevés... (és tegyük hozzá hogy a DLC-k miatt széttöredezik ez az aprócska játékos mennyiség is) A széria PC-én már régóta halott.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

keresés a fórumban


Kedvenc témák | Súgó (FAQ) | Fórumszabályzat