Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

BejelentkezésFórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Watch_Dogs infók [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Watch_Dogs infók
X360-ra és WiiU-ra két lemezen jelenik meg a játék, minden platformon szükség lesz telepítésre, valamint az új generáción is "csak" 30 fps-sel fut majd.

13.09.29. 13:37 #13
-T0ng-
Ajánlom figyelmetekbe a következő cikket

Arról szól elméletileg, hogy a két verzió miben fog eltérni egymástól. Jonathan Morin, a játék kreatív igazgatója nagyjából egy dolgot ismételget az interjúban végig: A játék mag játékélménye mindenhol ugyanaz lesz. Nyilván a város szimulációjában, a valósidejű effektekben, a leképzésben lesz, de ők mindig is tudták, hogy ki akarják adni a jelenlegi konzolra így a mag élmény ugyanaz.

Nekem ez a félrebeszélés kicsit félelmetes...
13.09.29. 12:48 #12
Bomc.
GTA 5 720p-be megy, de meg is reccen néha...
13.09.28. 20:48 #11
GeryG
Nem kizárt, hogy így van (mármint hiszek neked ), de azok is inkább konzolos portok nem? Egy kifejezetten PC-re (is) írt játéknál azért nem jellemző a framerate limit, max mint opciót találkoztam már vele.
13.09.28. 20:25 #10
GustyX
"amin ugyebár ez az fps-mizéria sem játszik." - ???
Azért akad egy pár játék, amin 30 fix FPS van és külső programmal sem lehet változtatni (függetlenül hogy Paksod vagy Trabantod van).

Remélem a PC-n nem fog játszani ez a 30FPS. Bár az eddigi játékok alapján nem valószínű.
13.09.28. 20:10 #9
GeryG
Jah, az új részei részt valahogy nem vettem észre.
Bár nem tudom, ezek közül az új inFamous valóban nagyon ígéretes, a Killzone-t én nem szeretem, a Naughty Dog pedig nem szokta folytatni a lezárt sorozatait, meglepődnék, ha új Unchartedet készítenének (persze nagyon örülnék, de félnék is, hogy tudnák-e megfelelő minőségben folytatni a szériát)...
13.09.28. 20:03 #8
balays82
Hogy az új részekkel játsszon? Szerintem nem lenne jó befektetés.
13.09.28. 19:59 #7
GeryG
Azokra olcsóbb, ha PS3-ra költesz!
13.09.28. 18:26 #6
-T0ng-
Én is most készülök gépet újítani, mert biza megérzi a 3 éves gépem, hogy a mostani játékok nem rá termettek. A Watch Dog, ahogy az Assassins Creed is nálam PC-s vásárlás egyértelműen. Csábít a PS4 vásárlás gondolata is, de nem ez lesz az amiért megveszem a konzolt. Arra ott lesznek majd az Uncharted, Infamous és Killzone új részei
13.09.28. 16:52 #5
GeryG
Mivel a következő generációs konzolok (vagyis esetemben első körben a PS4, aztán talán jövő tavasszal az új box is) ki tudja, mikor érkeznek meg kis hazánkba is (nem hiszek a XYshop 19 éves, pelyhedző szakálló eladóinak, hogy áh, mi leszünk az elsők, akik megkapják...), így a rájuk szánt játékokat is ki tudja, hogy mikor fogom élvezni.

Ettől függetlenül is, a Watch_Dogs nálam szigorúan PC-s játéknak minősül, amin ugyebár ez az fps-mizéria sem játszik.
13.09.28. 16:26 #4
balays82
Még júniusban írtam a játék topikjában:

"Nagyon jól néz ki a Watch Dogs, egy szóval sem mondom, hogy nem, de a többgenerációs, multiplatform fejlesztés nyomai azért lehet, hogy jobban meglátszanak rajta, főleg egy platform exkluzív címhez viszonyítva. Ami teljesen természetes."

Úgy látszik, nem nagyon lőttem mellé.
13.09.28. 16:18 #3
-T0ng-
Még valami: Miután az ember ízlelgeti a 30 FPS gondolatát. Már nem is annyira next-gen a Watch Dogs. Nem is beszélve arról, ha a grafika a játékban X360-on tényleg olyan lesz, mint az Aisha Tyler trailerben, megcélzott konzolgeneráció ide vagy oda, azért a Rockstar alkotott valamit, amiben veri az Ubisoft-ot.

És igen az ember nézze csak meg a GTA V és az Assassins Creed IV beharangozott, next-gen vízszimulációját...szerinte a GTA V-é is van annyira kiváló.

Félreértés ne essék első vásárlója leszek mind az AC IV-nek, mind a Watch Dogs-nak, csak nem csípem a fölösleges melldöngetést.
13.09.28. 16:14 #2
-T0ng-
Stero erre a következő a válasz:

Az Ubisoft mindkét konzolgenerációra kiadott játékait az alábbi megoldással készíti: Elkészítik a játék vázát, majd a játék látványát különböző szűröket rétegezve érik el. Attól függően, hogy régebbi vagy új konzolra megy a játék nekik csak annyi a teendőjük, hogy ki illetve bekapcsolgatják ezeket a szűröket az adott konzolverzióhoz megfelelően. Az Assassins Creed 4 videójában ezt jól bemutatják és el is magyarázzák.

A probléma ott kezdődik a Watch Dogs-al, hogy annyira beharangozták a next-gen konzolokra, hogy elfelejtették megemlíteni, a játék szintén ezzel a technológiával készül. Az, hogy 30 Fps-sel fut, már csak a lustaságnak, költséghatékonyságnak és ezek valamely színes szagos keverékének tudható be...Nyilván meg lehetne írni egy játék kódját 60 FPS-re is, de akkor két különböző verziót kiadni nem lenne ennyire egyszerű.
13.09.28. 15:42 #1
stero
30 fps? Ez valami vicc? 30 fps rohadtul érezhető játék közben, látni nem lehet, de a játékos érzi a mozgáson, hogy olyan mint ha "ragasztóban tocsogna". Azt hittem eddig, hogy a konzolok a stabil 60 fps-t célozzák meg :S

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

keresés a fórumban


Kedvenc témák | Súgó (FAQ) | Fórumszabályzat