Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

BejelentkezésFórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Aliens: Colonial Marines - Kick Ass trailer [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Aliens: Colonial Marines - Kick Ass trailer
Az új trailerben a tengerészgyalogosok landolás előtt kiadott parancsait hallhatjuk.

13.01.29. 16:51 #7
goodboy007
Engem az sem érdekelne, ha az AVP2 grafikájával érkezne, úgyis -remélhetőleg- nagyrészt sötét helyeken fogunk mászkálni, az árnyékolással meg biztos nem lesz gond. Ha beszarok a monitor előtt a mozgásérzékelő pittyegésétől, akkor a trailer alapján tetszeni fog.
13.01.29. 14:07 #6
Slyder
Most már nem kellene ilyen elavult valamiket kiadni, abban reménykedve, hogy majd talán a nosztalgia miatt megveszik... Meg hogy alien... A grafika nem 1. számú szempont, de azért had követeljek már meg egy kis minőséget. Az összes videó amit eddig láttam teljesen anti-klimatikus, lehetetlen elsíklani a gyenge textúrák mellett, mert az egész játékra rányomják a bélyeget. A Duke Nukem Forever nem volt elég? Látom nem. 2013-ban (sőt még elötte is) az ilyen szintű megkésett játékoknak nincs helye.
13.01.28. 18:57 #5
GeryG
Gyakorlatilag szinte kizárható, hogy ennél egy hangyapöcörőnyit is szebb legyen akár PC-n, akár máshol. Ne felejtsük el, hogy ezt a szerencsétlen játékot is fejlesztik már legalább 4-5 éve, és nem nagyon jöttek hírek esetleges enginge-cseréről... Ez leginkább az alacsony felbontású textúrákon és az alacsony poligonszámú modelleken látszik. Ami pedig a bele nem tett látványelemeket illeti, nagyon nagy öngól lenne. Ha ez a Kick Ass trailerük, ami a címe alapján a "hű, ez lesz az eddigi legbrutálabb trailere a játéknak..." feladatot látja el, akkor pont ez az, amit el is kellene túlozniuk (lásd Far Cry 3 esete az E3-mal és a valósággal! ), nem, hogy kihagyni belőle dolgokat.

Legyünk racionalisták: ez a játék így fog kinézni, de ez nem feltétlenül baj. Ha közelebb is áll a Pain in the Asshez mintsem a Kick Asshez, legalább legtöbbünk vasán röccenésmentesen fog futni, és ha a hangulatot eltalálják Gearboxéknál, akkor senki nem fog a grafika miatt panaszkodni!
Bár szegények az utóbbi időben elég hullámzó teljesítményt nyújtottak DNF vs. Borderlands 2...
13.01.28. 18:19 #4
Kanduhrka
Vagy egy olyan szakaszban készítették, amikor még nem raktak bele egy csomó látvány elemet. Nem ez lenne az első ilyen bemutató.
13.01.28. 18:08 #3
rootshaper
szerintem, mint a trailerek java részét, ezt is a konzol verzió alapján (vagy inkább mondjuk azt, hogy xbox verzió alapján) készítették... ki tudja miért, ez a módi, PC-n nyilván szebb lesz, ha nem is sokkal, de egy picit biztos.
13.01.28. 17:40 #2
Kanduhrka
Hát,szó mi szó, a grafika tényleg hagy némi kívánnivalót maga után

Mindenesetre (most nem a grafika miatt), úgy érzem, megvan benne a potenciál, hogy 2013 első, mocskos nagy bukása legyen a cucc. Az Alien játékok eladásai eddig sem verdesték az eget (a 2000-es első AVP is épphogy hozott annyit, hogy megérje a 2. részt...)

Aminek külön örülök, hogy végre nem erőltették az alien-predator szálat, és a hozzájuk tartozó küldetéseket - annak viszont kevésbé, hogy a 2010-es AVP-nél is rondább néhol a kinézete - és az se volt egy nagy szám...

De persze minden kiderül február 12-én
13.01.28. 16:59 #1
Yaho0
Távol álljon tőlem, hogy a grafika alapján ítéljek meg egy játékot és ha valaki nem grafika orientált, az én vagyok, mégis úgy érzem, hogy iszonyatosan elavult ez az egész engine, nagyon csúnyácska lett, a mozgás is teljesen középszerű és darabos. Bennem van a hiba?

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

keresés a fórumban


Kedvenc témák | Súgó (FAQ) | Fórumszabályzat