Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

BejelentkezésFórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Burnout Paradise autózúzás Zimány Lindával, Debreczeni Zitával és Metzker Vikivel (Hírek)

08.02.11. 21:01 #39
Pyrogate
Így van, ezzel megcélozták a célközönséget, és az az érzésem, hogy meg is találták. Egy kockának igenis elérhetetlen nőkre van szüksége Mondjuk én még mindig azt mondom, h valami autó -v. motorversenyzővel kellett volna reklámozni (Talma, TóthJani, stb)
08.02.11. 18:30 #38
tomcsa4
Hát én szeretem a csinos lányokat egy-egy terméknél. PL a kedvencem az NFS: PS reklámlánykája. De természetesen édeskevés, hogy megvegyek emiatt egy játékot (vagy más terméket).

08.02.11. 13:40 #37
Aruns
08.02.11. 13:17 #36
Gerry
Nem is tudtam, hogy ennyire hosszútávú marketingstratégiákban gondolkoztok
08.02.11. 13:10 #35
szedrencs
A Jade Empire 48. részénél minden 100. vásárló thai ribit kap ajándékba, minden 1000. pedig ladyboy-t (ami csak akkor derül ki, amikor már túl késő).

Természetesen zsengéket, mint a bébikukorica.
08.02.11. 12:51 #34
Lallerxy
Nem háborodtam fel én semmin csak énis leírtam a véleményem. Értem én hogy miről beszéltek. De amugy én miért nem írok neked ezek után se olyat hogy hol érdekel hogy te mit gondolsz arról amit írok neked. Kicsit személyeskedős vagy, nem?
A legjobb példa rá a videóklippek. Ott már tényleg csak bikini és annyi meg megy a vonaglás. De jelenleg most így adnak el dolgokat.
08.02.11. 12:46 #33
somesz83
Mi ez a színvonaltalan szar?! Kik ezek? Ez hírértékű?!
08.02.11. 12:39 #32
Gerry
Szerintem az EA -bár az aktuális lépéseiktől általában kiráz a hideg- csak ráérzett, avagy úgy véli, hogy ráérzett arra, hogy milyen szintű is az átlagos, általuk megcélzott fiatal vásárlók lelkivilága. S arról perpill nincsenek adataim, hogy ez mennyiben ütközik ki az eladásokban is-a Sims 2-t e nélkül is viszik, mint a cukrot
De mikorra is várhatóak majd CDProjekt-es félmeztelen táncoslányok? )(Hangsúlyosan zsenge tehetségekre gondolván )
08.02.11. 12:19 #31
szedrencs
Én régimódi vagyok - számomra a kontextus is számít.

Egyébként EA szerintem nagyon lement "kutyába": volt itt Kösznem zenekar nedves tinibugyik valamelyik "plázában", Lulu a zimzben, G.L. az affektálós hungaraszta, aki annyira híres lett, hogy elfelejtett magyarul a kedvenc "Mesterutcájával" most meg a "kiégett" szerszámos lányok. (Ha a Burnout miatt választották őket, akkor csak elégedetten csettintek a marketinges finom cinizmusán.)

Következő mi lesz? "Köcsögöcske" a "Zims: ló**szt a seggedbe - pikáns játékszerek" kiegészítőben?

Nem azt mondom, megvan a helye a "hoszteszeknek" a helye a játékvilágban, de ez kezd kicsit vicces lenni.

Részemről a téma lezárva, nem akarom itt méltatlanul top10-ben tartani a topikot.
08.02.11. 12:09 #30
padavan
Nézd, én nem "megmondom a tutit", hanem kifejtem a véleményem. Akkor is, ha neked ez speciel nem tetszik. Érted, hol érdekel már, hogy te ezen felháborodsz.

A marketing pedig ha évek óta töménytelen mennyiségben csak luxus ribancokra alapozva tudja (tudja?) eladni a termékeket, akkor ott bizony komoly bajok vannak mind erkőlcsiségben, mind kreativításban. Szóval azzal már megint nem tettél elfogadhatóvá semmit, hogy leírod azt a szót, hogy marketing. Oké, marketing. Akkor tudod mit, a büdös szajhákkal együtt a marketinget is elítélem, undorítónak, visszataszítónak, és felszinesnek vélem.

Hogy egy férfi miért háborog azon, ha plakátokon, tévében számoltatlanul ömlik rá a segg, a csőcs, a felszines ribancok, akikről sugárzik a butaság, a primitív számítás, akikben nincs meg a Nő, nos akkor nem biztos, hogy impotens, buzi, vagy hasonló.

És nem, sem egy nőtől, sem kettőtől, sem tíztől fogok megvenni valamit, hanem mert engem esetleg maga a termék csöcs nélkül felkeltette a figyelmemet. Akkor is megveszem, ha csöcsökkel árulják, és akkor is, ha nem. Abszolut nem érdekel, hogy mi a körítés - de van amikor épp a körítés műviessége, számító mivolta, primitívsége az, amely hányingert kelt, és esetleg talán még el is tántoríthat attól, hogy Vásárlóvá legyek.
08.02.11. 11:59 #29
Lallerxy
Nagyon jó a példa amit felhoztál ez a stuffos dolog. Ha egy valami jó, az jó akkor is ha nőkkel reklámozzák meg akkor is ha csak kikerül egy plakát hogy van ilyen. De ugye az egésznak a lényege, hogy beszéljenek róla az emberek. Ennél jobban egy reklámnak sem örülhet a forgalmazó, mint hogy beszélnek a termékről emberek.
08.02.11. 11:27 #28
Dark Archon
Én inkább FlatOut stílusra szavaztam volna, hogy melyik tud a legmesszebbre repülni a szélvédő kibucizásával
08.02.11. 10:34 #27
peterszky
Úgy látom a hölgyikék eddigi életük során csak egy szerszámot fogtak a kezükben (nem, nem a kalapácsra gondolok... ). Úgy lett volna poén a reklám, ha beültetik őket az autókba és egymást zúzzák szét, amolyan Destruction Derby stílusban.
08.02.11. 10:17 #26
szedrencs
"Így mostmár nekünk is biztos eszünkbe jut róluk is a burnout."

És úgy jut eszetekben, hogy "Mekkora stuff!" vagy úgy, hogy "Megint valami EA-s, kurvákkal reklámozott stuff - mert más már nem jut eszükbe - amiért soha nem adnék ki pénzt!"?

És persze a lényeg: és meg is veszitek?

Hogy viszont dícséret is legyen: a Facebreaker teaser trailere nagyon hangulatosra sikerült.
08.02.11. 08:33 #25
Lallerxy
Te figy már padavan az oké, hogy te minden topikban odamondod a tutit és nem bírod visszafogni magad, de engem lécci hagyjál ki a jelöltek közül, köszi. Nem emlxem ,hogy írtam volna bárhol is hogy nekem ezek a felszines ribik a fő barátnőjelöltjeim. Csupán annyit, hogy marketing. Azt meg változatlanul nem értem, hogy egy férfi miért hábororg azon, ha nőkkel reklámoznak vmit. Jobban odafigyelünk rá. Lásd itt a példa. Így mostmár nekünk is biztos eszünkbe jut róluk is a burnout.
08.02.11. 07:53 #24
Lacko
Én azt nem értem az egészben, hogy EA játékot csak nagymamák vásárolnak az onokának. Elképzelem:

- Aranyoskám, adjon nekem abbul a fifábúl vagy kettőt a Pistukának. Jaja a fifa köll, de a legújabb és legyen benne krekkegze, mert mondta a Pistuka, hogy csak az a jó. Meg csapjon gyorsan mellé abbúl a szöszből, no. Nem szösz, várjon csak aranyoskám, ja szimsz! Na az is köll a Julcsikának. Csilivili cuccok három. Ide bele a kosárba, angyalom. Ez meg mi a bánat itt a polcon? Nagymellű luvnyák? Búrnút Paradicsom? Jó lesz az is! Igaz Pistike csak másodikos, de már elmútt tizennyóc, szóval jöjjön ez is! Na mennyi lesz aranyom?
08.02.10. 22:26 #23
norfeus
Baumgartner meg nem tud kilokni egy épkézláb mondatot
08.02.10. 20:49 #22
Aryx
Nem értem, miféle értéket képviselnek ezek a műmellű csitrik, fogalmam sincs, mi olyan izgalmas ebben a hírben, és tökjó, hogy már a Dome-nak is ilyesmikkel kell kurvulnia.

Gerry, erről az "evidens" szövegről meg lekattanhatnál már, kissé sok ez nekem.
08.02.10. 19:10 #21
padavan
Mert ezek a ribancok biztosan valamiféle értékkel bírnak, mert ugye, ezek szerint álaluk fogom meg kedvelni a játékot. Pfej...És bármennyire is rinyáls jobbra-balra, márpedig ezek kurvák. És nem azért, mert jól néznek ki. Azért, mert faszról-faszra szállnak, méghozzá anyagi előnyöket figyelembe véve. És persze kinek mi néz ki jól. Neked ezek a felszines szarok, nekem a természetes szépségek.

És uncsi, hogy évek óta minden médiából ömlik a segg és csöcsáradat. Hiába na, sok a kurva, és sok az erre még mindigvevő primitív barom...
08.02.10. 18:35 #20
Lallerxy
08.02.10. 18:16 #19
Gerry
De. Ennek evidensnek kéne lennie azok számára is, akik semmiféle háttérinfóval nem rendelkeznek. Marketing és kész.

(Nem mellesleg a Dome ezt Dinoval, és nem az egyes leányzókkal akarja eladni)
08.02.10. 18:15 #18
Dark Archon
Nem azért, mert jól néznek ki... hanem mert úgy viselkednek - nagy különbség
08.02.10. 18:07 #17
Lallerxy
ÉS az senkinek nem fordult meg a fejében, hgoy talán azért ezeket a csajokat vették be ebbe a buliba, mert így többen felfigyelnek a játékra? Pusztán ennyi. Hagyjuk már ezt a mindent a mellekkel kell eladni meg uncsi meg undorító meg kur*ák. LOL
08.02.10. 15:57 #16
Pyrogate
A videóval nincs gond, hiszen ez is a játékok világához kapcsolódik. Ugyanolyan hír, mint hogy bejelentették ezt meg ezt a játékot. SZerintem mint hír jó, inkább az EAnál van a gond, h pont ilyenekkel akarják eladni a játékot. Akkor már jöhetett volna inkább Baumgartner
08.02.10. 15:38 #15
Hofi
Valaki ezek alapján vesz játékot Én eddig se az alapján döntöttem, hogy milyen műmellek pózolnak mellette. Pl. a Need for Speed Carbon-t is ha megvenném, nem azért mert egy bizonyos nem ma barnult ember kedvenc játéka. Ki a f*szt érdekel, hogy a kedvenc játéka. Van saját véleményem.
Az viszont tényleg undorító, hogy mindenhonnan ezek a szilikon műtestek folynak. Még egy játék oldalon is.
08.02.10. 10:55 #14
norfeus
Istenem ez a szint,lekurvázzátok oket csakmert jol néznek ki.
Látom annak jobban orultetek volna ha három kockafej tori szét az autót.Kellemesebb látvány a három lány szerintem.A nagy nemzetkozi játékkiállításokon se kockafejek osztogatják a polokat vagy a prospektusokat hanem szép lányok.Akkor ezekszerint azok is kurvák.
08.02.09. 21:07 #13
padavan
norfeus: Egy játékot netán a játékkal kéne eladn, nem pedig országos kurvákkal. És bocs, ha egy játékoldalon nem érdekel 3, 16 évesen kiégett ribanc, akik azoknak nincsenek csak meg, akiknek nincs rá elég pénzük. Szerinted ezek Nők a szó nemes értelmében? Bruhaha...
08.02.09. 20:08 #12
Aruns
Ha luvnyákra akarsz recskázni, vannak arra hatékonyabb videok is és nem kell lebuzizni mindenkit

Egyébként szerinten nem mind a három lány síkhülye, Kellie Pickler kategória (ugye az az okos szöszi country énekes Budapesttel), de azért akad köztük, akinek van baja. Hogy ez a reklám mennyire jött be az EA-nak, azt nem tudom.


Dino, ki is az az úriember, aki a fa testápolót próbálgatja a járgányon 3:20-3.30 körül?
08.02.09. 20:02 #11
Dark Archon
Ha picsákat akarsz nézni, arra megvannak a megfelelő oldalak. Tök felesleges ide is beömleszteni a bulvár szart.
08.02.09. 19:52 #10
norfeus
ugylátszik a pcdome ovasoinak nagy százaléka a saját neméhez vonzodik
08.02.09. 14:53 #9
sanner01
08.02.09. 13:53 #8
Dino
Igazából egy kísérlet akart lenni ez a hír arra, hogy olvasóink hogyan fogadják az ilyen beszámolót. Az eddigi hozzászólások alapján úgy látom, nem feltétlenül kellene rendszert csinálni belőle
08.02.09. 13:49 #7
norfeus
Inkább nézek három helyes lányt mint 4kockát aki szétver egy autót.A játékot el kell adni és playmate-ekkel erre nagyobb a lehetoség
08.02.09. 09:37 #6
ShuleyvA
Nem is értem... de akinek ez tetszik az ugyanolyan fasz, mint akik ebben részt vettek... részemről helybe fejbe az összest... szánalom...
08.02.09. 09:31 #5
padavan
Nekem is ez járt az eszembe a hír láttán. Kit érdekel, hogy a saját médiája által sztárnak csúfolt, egyébként semmiben szikrányi tehetséget felmutatni nem tudó (szopáson kívül...) gennyes kurvákat hogyan futtatja jó strici módjára a saját médiája? Ostobaság ez az egész, és különben is: Éljen a barbárság!

Lesz majd magyar NFS is, amiben Dundika és Kelemen Kanna lesz a menő csaj? Hányinger....
08.02.09. 08:50 #4
MagicMoment
óóó..
úgy látom nagyon keveset tudsz a mai világról...
08.02.09. 07:21 #3
kEnAcE
Miért jó az ha szétbasznak egy A4-es Audit?
Elegem van, hogy minednhol ezek a playmate-forma agyatlan műkurvák folynak a TV-ből meg mindenhonnan...
08.02.09. 03:10 #2
Pyrogate
Ha szbszig ezt meglátja Nők és autók...
amúgy durva h így lehet eladni legjobban valamit
08.02.09. 03:10 #1
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Burnout Paradise autózúzás Zimány Lindával, Debreczeni Zitával és Metzker Vikivel (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

keresés a fórumban


Kedvenc témák | Súgó (FAQ) | Fórumszabályzat