25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Az Among Ust adja most ingyen az Epic Games Store

A hatalmas népszerűségnek örvendő multiplayer játék a heti ajándék.

Írta: Dino

Bár már 2018-ban ezelőtt jelent meg, csak a tavalyi év közepén lett hatalmas siker az Among Usból, amikor egyre több streamer kezdett játszani vele. A játék receptjét aztán számos fejlesztő próbálta lemásolni, aminek eredményeként olyan alkotások születtek, mint például a nemrég magazinunkban is bemutatott First Class Trouble.

A koncepció a következő: 4–10 játékost összeeresztenek egy pályán, akik közül azonban legfeljebb hárman imposztorok. Őket véletlenszerűen jelöli ki a program, és feladatuk, hogy a valódi legénység tagjai közt elvegyülve szabotálják a többi játékos tevékenységét.

Nos, ez a játék lett most egy hétig ingyenes az Epic Games Store oldalán, így aki szeretné, 1380 forint helyett most fizetés nélkül adhatja hozzá fiókjához, és ha eddig csak szemezgetett vele, ingyen kipróbálhatja, miért vált rengeteg játékos kedvencévé az Among Us.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Among Us

Platform:

Fejlesztő: Innersloth

Megjelenés:
2018. június 15. iOS, Android
2018. november 16. PC
2020. december 15. Switch
2021. PS4, PS5, X1, XSX

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!