25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Interaktív trailert kapott a Desperados III

Csendben osonsz vagy lepuffantasz mindenkit? A döntés a te kezedben van.

Írta: GeryG

Már tényleg csak bő egy hét és megjelenik a Desperados III, amire rajongók milliói várnak messiásként. Az eddig látott videók, valamint a már elérhető demo alapján nem is véletlenül, a Mimimi Games jó eséllyel remek munkát végez.

Ha a demót már kipörgetted és valamivel elütnéd az időt a premierig, akkor most nézz rá a legújabb előzetesre. Ez ugyanis interaktív, vagyis a néző döntésein múlik a végkimenetel. A trailerben a demóban is látott pálya egy részén lehet végigmenni, olykor pedig eldönteni, hogy karaktereink csendben taktikázva vagy épp mindenki ledurrantva haladjanak-e tovább.

A trailer célja, hogy megmutassa, a Desperados III játékmenetében rejlő megannyi lehetőséget. Egy-egy küldetést ugyanis nem csak egy úton lehet teljesíteni, lényegében csak a játékosokon múlik, hogy milyen mentalitással mennek végig rajtuk.

A Desperados III június 16-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Desperados III

Platform:

Fejlesztő: Mimimi Productions

Kiadó: THQ Nordic

Megjelenés: 2020. június 16.

Minimális rendszerigény: 3 GHz-es kétmagos processzor (Intel i3-530/AMD Athlon II X3 460), 8 GB RAM, GeForce GTX 560/Radeon HD 5850, 2 GB videomemóriával, 20 GB tárhely, 64-bites Windows 7

Ajánlott konfiguráció: 3 GHz-es négymagos processzor (Intel i5-750/AMD Athlon X4 740), 12 GB RAM, GeForce GTX 760/Radeon HD 7870, 3 GB videomemóriával, 20 GB tárhely, 64-bites Windows 10

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!