25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Egyéb

GameDevDay Academy játékfejlesztői konferencia Budapesten

Két hét múlva kerül megrendezésre az egynapos, teljesen ingyenes esemény.

Írta: Dino

GameDevDay Academy játékfejlesztői konferencia Budapesten

A tavalyi Budapest Dev Day után idén ismét lesz játékfejlesztői konferencia Budapesten, méghozzá két hét múlva, február 28-án.

Ezúttal nagyobb helyet választottak a szervezők, így az InGame Gamer Bar helyett a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont két termét nyitják meg az érdeklődők előtt. És ezt a megnyitást szó szerint is lehet érteni, hiszen a rendezvény teljesen ingyenes, mindössze előzetes regisztrációra van szükség.

A GameDevDay Academy keretében lesznek előadások arról, hogy milyen oktatási programok vannak játékfejlesztési témában hazánkban, akár cégeknél, akár egyetemeken. Emellett pedig arról is szó lesz, hogy hogyan készül egy videojáték, és hogy lehet az ehhez szükséges tudást megszerezni.

A hazai fejlesztőcsapatok közül sokan képviselik magukat a rendezvényen, mint például a Nemesys Games, a Neocore Games, a Digic Pictures, az Xreal Games, az Invictus, a Gameloft vagy a The Wild Gentlemen.

A részletes programról és az előadókról a gamedevday.hu weboldalon található további információ.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!