25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Nyílt bétát kap a Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint

A Ubisoft további zónákat és küldetéseket is megnyit.

Írta: GeryG 6 hozzászólás

A Ubisoft a minap bejelentette, hogy a zárt béta után a szélesebb közönség számára is lehetővé teszik, hogy még a premier előtt belekóstoljanak a Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpointba. Hamarosan elrajtol a játék nyílt bétája.

Cikkajánló
Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint béta tapasztalatok

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint béta tapasztalatok

A Ubisoft most is bizonyíthatja, hogy ért a folytatáskészítéshez.

A zárt teszten csak azok vehettek részt, akik már előrendelték a játékot, esetleg előfizettek a Uplay Plus szolgáltatásra, viszont a nyílt bétán már mindenki előtt szabad lesz az út. A fejlesztők persze azokra is gondoltak, akik a zárt teszten is ismerkedtek már a játékkal. Hogy nekik is legyen valami újdonság a következő teszten, kibővítik a tartalmat. Két további zónát (New Argyll és Infinity) is megnyitnak, valamint három új sztori-küldetést is lehet teljesíteni. Emellett fontos újdonság, hogy kipróbálható lesz a PvP mód, a Ghost War is.

A nyílt bétához szeptember 24-től lehet előtölteni a kliens PC-re (a Uplayen keresztül és pár órával később az EGS-en is), PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A teszt szeptember 26-án indul és 29-ig fog tartani. A teljes játék pedig október 4-én érkezik meg.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Peace
Peace [27863]
Eléggé meh. Rámentem csütörtökön, 1,5 óra után unalomba fulladt. Arról nem is beszélve, hogy kibaszott ocsmány PS-en. Több helyen írták is, hogy nevetségesen ronda valamiért PS-en, még box-hoz képest is. :-X Nekem ez így egy kövér NEM.
GustyX
GustyX [7048]
Húúú, hát ez....Kettős érzelmeim vannak. Ha mondjuk 5+ évvel ezelőtt jelenik meg egy ilyen játék, totális kockamultiorgazmusom lenne. Most nincs. Wildlandset kellett volna folytatni, szellemiségben is, nem egy craftolós-multis-coopos-RPG elemes-katonásdis-elvagyveszveannyiranagyopenworld-túlélősdi játékot.
Sajnálom, de nekem ez nem fekszik. Technikai gondoktól tekintsünk el (béta, nem friss a driverem...).

A nagyon relkámozott sárban-disznólkodás jópofa, értelmét azonban nem látom, viszont emiatt szerintem még sivatagos, betonozott terep is tömve lesz sárral, hogy maximálisan ki lehessen ezt használni:-D

Majd, ha kijön pár patch, plusz tartalmak, társak. Akciósan.
Peace
Peace [27863]
Déltől mehet a menet! ;-)
Peace
Peace [27863]
30+, nem vészes. PS természetesen.
PrOHax
PrOHax [1325]
UbiSoft? Open World? .... Meg sem merem nézni hány GB! :D
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (6 db)