25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Dicsekvős A Plague Tale: Innocence trailer

Ilyesmit ugyan a premier után szokás készíteni, de a játék korai változata is lenyűgözte a sajtót.

Írta: GeryG

Ha minden a tervek szerint halad, május közepén jelenik meg az Asobo Studio új játéka, az A Plauge Tale: Innocence. Az inkvizíció idején játszódó kalandjátékban egy fiatal testvérpár történetét ismerhetjük meg, akik megpróbálnak biztonságos helyre jutni az egymást esztelen okokból gyilkoló felnőttek világában. Hogy a dolguk még nehezebb legyen, a környéken természetfeletti módon elszaporodtak a patkányok is, amelyek szó szerint felfalnak mindent és mindenkit, aki az útjukba kerül.

A játék premierjéig tehát még jó másfél hónap hátra van, de a készítők most mégis előrukkoltak egy amolyan dicsekvős trailerrel. Ilyesmit általában egy-egy játék megjelenése után szokás készíteni, amikorra a kritikusok már ódákat zengenek róla. Ám már az A Plague Tale: Innocence korai változata is annyira lenyűgözte a sajtó képviselőit (akik saját kezűleg tehettek egy próbát a játékkal), hogy dicséreteikből összegyűjtöttek egy csokorra valót.

Az A Plague Tale: Innocence tehát május 14-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

A Plague Tale: Innocence

Platform:

Fejlesztő: Asobo Studios

Kiadó: Focus Home Interactive

Forgalmazó: SAD Games

Megjelenés: 2019. május 14.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!