25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Új nehézségi fokozatok jönnek a Vampyrhez

Az egyik fokozat a sztorira koncentrál, a másik pedig a kihívásra.

Írta: GeryG

A Dontnod, bár az elmúlt időszakban is gőzerővel dolgozott a Life is Strange 2-n, azért menet közben csak összedobtak egy remek kis vámpíros szerepjátékot is. A Vampyr igazi hiánypótló alkotás lett, hiszen annyira ínség van manapság a vámpíros játékokból, hogy a téma iránt fogékony játékosok még a hibáit is könnyebben elnézték neki.

A Focus Home Interactive a napokban bejelentette, hogy hamarosan új frissítés érkezik a játékhoz, amely a szokásos hibajavítások mellett két új játékmóddal bővíti azt. Illetve valójában nem is új játékmódokról van szó, mint inkább új nehézségi fokozatokról. Ugyanis a Story módban a harcok sokkal kisebb szerepet kapnak, lényegesen könnyebb lesz rajtuk keresztüljutni. Ezzel azoknak a játékosoknak szeretnének kedveskedni a készítők, akik inkább az egyébként roppant hangulatos történetre és Londonra koncentrálnának jobban. Aki viszont a kőkemény kihívásokat kedveli, annak a Hard mód lehet izgalmas. Ebben ugyanis jelentősen megerősödnek az ellenfelek képességei, jóval nehezebb lesz őket legyőzni. Ráadásul egy-egy győzelem után sem dúskálhatunk majd a tapasztalati pontokban, ezeket is jóval szűkmarkúbban méri majd a játék.

Azt sajnos egyelőre nem tudni, hogy a két új játékmód mikor debütálhat, de a fejlesztők ígérete szerint még a nyáron. Addig is, aki eddig nem ruházott be a Vampyrra, az még egy napig 25%-os kedvezménnyel juthat hozzá a Steamen.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Vampyr

Platform:

Fejlesztő: Don't Nod

Kiadó: Focus Home Interactive

Forgalmazó: SAD Games

Megjelenés: 2018. június 5.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!