25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Zöld utat kaphat a Steamen a Sacred Fire

A körökre osztott szerepjáték egyik hősének Doug Cockle kölcsönzi a hangját.

Írta: GeryG

A Poetic Studio készülő szerepjátéka, a Sacred Fire azon utolsó játékok közé tartozik, amely még zöld utat kaphat a Steamen. Mint arról mi is beszámoltunk, a Valve úgy döntött, megszünteti ezt a lehetőséget a közeljövőben, helyét pedig egy fizetős rendszer veheti át. A Sacred Fire azonban még meggyőzheti a rajongókat arról, hogy helye van a Steam kínálatában. A körökre osztott szerepjáték az ókori Kaledóniába repíti vissza a játékosokat, ahol egy maréknyi ellenállót irányíthatnak. A cél a római inváziós seregek megfékezése. Mindez persze egy néhány fős kis csapattól lehetetlen küldetés, így a játékban a puszta túlélés is komoly kihívást jelent majd. Ráadásul a játékosoknak a politikai befolyást is szereznie kell. A történet a rengeteg harc mellett sok választási helyzetbe is belekényszeríti a játékosokat, akiknek ilyenkor okosnak és előrelátónak kell lennie, ugyanakkor meg kell találnia a belső egyensúlyt is, hogy jó döntést hozhasson.
A fejlesztők márciusban indítanák el a játék Kickstarter kampányát, de addig is arról lehet dönteni, hogy helyet kapjon-e a Steamen vagy sem. A fejlesztésben egyébként az a Doug Cockle is kiveszi a részét, aki többek között a The Witcherben Geraltnak is a hangját kölcsönözte. A játék leghamarabb 2018-ban jelenhet meg.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Sacred Fire
  • Sacred Fire
  • Sacred Fire
  • Sacred Fire
  • Sacred Fire
  • Sacred Fire
  • Sacred Fire

Sacred Fire

Platform:

Fejlesztő: Poetic Studio

Kiadó: Iceberg Interactive

Megjelenés: 2021. október 19. (korai hozzáférés)

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!