Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Előzetes

Worms Armageddon

1999.01.25. 00:00 | szerző: Dino | kategória: Előzetes

A Worms sorozatban megkedvelt kukacok ismét visszatérnek. Az új játék címe Worms Armageddon lesz. Vadonatúj fegyverekkel vághatunk neki a nagy kukacháborúnak az új grafikákat is tartalmazó pályákon.

Martyn Brown, a fejlesztés vezetője a következőt nyilatkozta: A Worms játéknak nagy kultusza lett, ami a második rész után csak tovább nőtt. Folyamatosan jöttek hozzánk az új ötletek, és a kérések, hogy folytassuk a sorozatot. Elhatároztuk tehát, hogy az eddigieket továbbfejlesztve egy sokkal jobb játékot készítünk, melybe minden belekerül, amit valaha is kértek tőlünk, sőt, még több is.

A Worms Armageddonba tehát nagyon sok újítás kerül, vagyük ezeket sorra:

Új grafika: Az eddigi háttérminták mellé olyan témák kerülnek a játékba, mint például űrlények, űrállomás, kórház, város, gyümölcsök vagy húsvét. Így összesen több mint húszféle grafika közül választhatunk majd. A menürendszer is új kinézetet kap.

Új zene: Teljesen új audio trackek kerülnek a CD-re. A kukacok hangját az eddiginél többféle készletből válaszhatjuk ki, melyek több új hanghatást is tartalmazni fognak.

Hálózati játék: Továbbfejlesztették a hálózatkezelést, ennek eredménye a T17 protokoll és a WORMNET. Egyszerűbb lesz hálózati játékot indítani, és az eddigi beszélgető ablakot is jobbra cserélik.

Új fegyverek:

Speciális eszközök: A fegyverek mellett néhány olyan tárgyat is felvehetünk majd, melyet különböző hasznos célokra használhatunk. Ilyenek lesznek például:

Új játékmódok:

Egyéb újítások:

Mint a fentiekből látszik, újításból nincs hiány, ráadásul a felsoroltak csak egy része a Worms Armageddonban megjelenő jobbnál jobb dolgoknak. Az biztos, hogy egy újabb telitalálatot fognak kiadni minden idők egyik legjobb játékának, a Wormsnek készítői. ■

Kapcsolódó játék: Worms Armageddon

« Előző: Hardwar
Következő: Tribal Lore »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 2)

Ombodi77
Ombodi77 2008.07.07. 21:47
Play For Fun - magyar Worms Armageddon klán!
A honlapon található még magyar Worms Armageddon FÓRUM!
Ha segítség kell, vagy csak magyarokkal akarsz játszani, akkor:
http://playforfunclan.extra.hu