Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Előzetes

Viva Football

1999.01.15. 00:00 | szerző: Dino | kategória: Előzetes

A Virgin új reménysége lesz a márciusra várható Viva Football, melynek készítői minden eddiginél jobb futball szimulációt ígérnek.

Viva Football

Az egyik legfontosabbnak talán a program irányítását tartották. A játékosok irányításával minden szükséges mozgáskombinációt egyszerűen végrehajthatunk majd, az egyszerű passzolásoktól kezdve a különböző cselezésekig.

A grafika nagyfelbontású és természetesen 3D-s lesz. A készítők a játékosok motion-capture-üléséhez nem csak egy focistát használtak, hanem egy egész csapatot, akikkel összesen mintegy 5400 mozgásfázist rögzítettek. Külön felvették támadó és védőjátékosok mozgását, így sokkal realisztikusabb látványban lesz majd részünk.

A programban összesen 1035 csapat lesz, 16544 játékossal. A csapatok azonban nem mind a ma létezők közül lesznek, több régebbi, 40-50 évvel ezelőtti, vagy még régebbi csapat közül is választhatunk majd.

Viva Football

323 stadion lesz a játékban, melyek között az ismertebbektől, mint például a Wembley Stadion, a kevésbé ismertebbekig, mint például a Mauritiusi Ruganth Stadion, rengeteg futballpályát találunk majd meg.

A hangok terén is újítást ígérnek a készítők. A PlayerChat névre(tm) keresztelt technológia segítségével a játékosok mérkőzés közben társalogni fognak egymással, azaz jeleznek, hogy merre rúgják a labdát, kinek passzolják. A közönség viselkedése is alkalmazkodni fog a játékhoz, mesterséges intelligenciájuknak köszönhetően a valósághoz hasonlóan örülnek majd egy-egy szebb lövésnek vagy gólnak. ■

Kapcsolódó játék: Viva Football

« Előző: The Golf Pro II
Következő: Jimmy White's 2: Cueball »