Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Előzetes

Star Wars: Behind the Magic

1999.01.22. 00:00 | szerző: Viper | kategória: Előzetes

A LucasArts készítői 1998 őszére ígérik a Csillagok Háborúja trilógia iránt érdeklődőknek a Star Wars: Behind the Magic multimédia ismertetőt, melyben ismét megcsodálhatjuk a híres helyszíneket, a kiváló zenét, és mindazt, ami hozzájárult, hogy ez a tökéletesen felépített univerzum megszülethessen. Ritka, eddig nem közölt felvételekkel, a kulisszák mögött készült képekkel, a karakterek, járművek, technológiák teljes körű bemutatásával tökéletes bepillantást nyerhetünk a Star Wars jelenségbe. A 2 CD-s gyűjteményen könnyen kezelhető egységekbe rendezték mindazokat az információkat, amelyekre egy Csillagok Háborúja rajongónak szüksége lehet. Külön figyelmet érdemelnek a filmek és a sztori időrendi táblái, valamint a könyvek, képregények, játékok által kibővített Csillagok Háborúja univerzum. Ez a hatalmas mennyiségű információ páratlan lehetőséget kínál az óriási univerzum felfedezéséhez. 9 interaktív egységbe tömörülnek mindazok a képek, bemutatók, kulisszák mögötti események, hasznos linkek és más meglepetések, melyeken keresztül mindent megtudhatunk erről a kiemelkedő filmtrilógiáról:

Scene by Scene - Mindhárom mozifilm (Csillagok Háborúja, A birodalom visszavág, A jedi visszatér) teljes körű bemutatása: események, képek, forgatókönyv, magyarázatok, eddig nem látott felvételek.

Characters - Teljes leírása a fő karaktereknek, kiemelkedő csoportoknak, úgy mint a különböző idegen lényeknek.

Locations - A Star Wars univerzum különböző helyszínei

Technology - A fegyverek, járművek, és egyéb eszközök áttekintése. Lehetőség van egy 3D-s körsétára a Millenium Falcon belsejében (C-3PO kommentálásával), valamint sok más jármű 3D-s képét is láthatjuk.

Events - Mindazon események kronologikus megjelenítése, melyek a Csillagok Háborújában történtek

Behind the Scenes - Információk a szereplőkről, személyzetről, alkalmazottakról, speciális effektusokról, a népszerűsítésről, és a színészek munkájáról.

Expanded Universe - A filmtrilógián kívüli források összefoglalója, köztük a Star Wars árucikkek kereskedelmének bemutatásával.

Star Wars: Episode I. Preview - Bemutató a sokak által várt I. epizód készületeiből.

Glossary - A hatalmas adatbázis több mint 700 címszót tartalmaz részletes leírásokkal és képgyűjteménnyel. ■

Kapcsolódó játék: Star Wars: Behind the Magic

« Előző: Western Front
Következő: Hardwar »