Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Előzetes

StarCraft: Brood War

1998.09.21. 00:00 | szerző: LeMon | kategória: Előzetes

Miután a Blizzard legújabb üdvöskéje a StarCraft világszerte több milló példányban fogyott el, nem csoda, hogy az alkotók nemsokára egy küldetéslemezzel állnak elő. Az év vége felé megjelenő Brood War, akárcsak anno a WarCraft 2 expansion set, sok újdonsággal lepi meg a StarCraft rajongókat. A négy új átvezető képsor, zenék mellett, minden kaszt 2 új egységet kap, sőt néhány régebbi elemet is továbbfejlesztenek (Terran Goliath, Zerg Ultralisk). De lássuk az új egységeket:

A Terran Medic a lesérült osztagainkat orvosolja. A Terran Valkyre egy modern gépágyúval felszerelt fregatt. Az ellenséget számos rakétával támadja, amelyek a célba vett egység vagy épület környezetét is támadják

A Zerg Devourer egy erős fegyverzetű repülő szörnyeteg, aki mérget pumpál az ellenséges seregre. A Zerg Lurker egy ostrom fegyver, amely a földalatti üregéből támad.

A Protoss Crossair a Dark Templar által létrehozott ellenséges gyalogosok pusztítását végzi. A Dark Archon egy fizikailag gyenge, de óriási energiával rendelkező protoss harcos. Az Dark Archonok számos új képességekkel rendelkeznek. Különlegessége a Mind Controll, ami segítségével ellenséges egységeket irányíthatunk. Ilyenkor azonban Archonunk az összes pajzsát elveszíti. További képességei a ShockWave ami lebénítja az ellenséges élőlényt, a Feedback hatására a pedig célpont az összes energiáját elveszíti.

Maga a történet is folytatódik. Egy hős protoss, Tassadar miután megölte a Zerg Overmindot, az ember-zerg hibrid Kerrigan megkezdte a zerg ivadékok tenyésztését. Kerrigan reménykedik, hogy az egész zerg kolónia felett uralkodhat.

A játék gépigénye marad a régi, és természetesen kell hozzá a teljes eredeti StarCraft CD is. A Battle.neten aki a Brood Warral akar játszani, csak olyan partnert választhat, aki szintén rendelkezik a kiegészítéssel. A StarEdit nevezetű küldetésszerkesztő ismerni fogja az új egységeket. A küldetéslemez még tartalmazni fog 100 új multiplayer pályát is. ■

Kapcsolódó játék: StarCraft: Brood War

« Előző: ECTS 1998 fényképek
Következő: iF/A-18E Carrier Strike Fighter »