Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Előzetes

Jimmy White's 2: Cueball

1999.01.16. 00:00 | szerző: Dino | kategória: Előzetes

A Jimmy White's Snooker készítõje, Archer Maclean ismét egy aprólékosan kidolgozott biliárdjátékkal állt elõ. Az augusztus vége felé megjelenõ Cueball-ban egyrészt játszhatunk pool-t és snooker-t, másrészt bejárhatjuk az asztalokat magukba foglaló szobákat, és megnézhetjük illetve kipróbálhatjuk a bennük lévõ összes tárgyat, eszközt. Így például játszhatunk Darts-ot, vagy kapcsolgathatjuk a TV-t, sõt, a játékautomatában Archer egy korábbi programjával, a Dropzone-nal játszhatunk. Magát a biliárdot igen érdekesen oldották meg, a játékosnak csak a két kesztyûs kezét látjuk. A valósághû megvalósításhoz Motion Capture technológiát alkalmaztak, azaz valódi emberek mozdulatait rögzítették a játékhoz.

A játék egy átlagos (P133) gépen is remekül fog futni 3D gyorsítóval, de a 3D kártya nélküli verzió is gyors lesz, sõt, külön MMX-optimalizált program is lesz. Természetesen a grafikai sebességet növelhetjük a háttér kikapcsolásával vagy a környezet minõségének csökkentésével is. ■

Kapcsolódó játék: Jimmy White's 2: Cueball

« Előző: Viva Football
Következő: Quake II Netpack I: Extremities »

Legutolsó hozzászólások (összesen: 2)

gnh72
gnh72 2007.09.07. 22:25
Sziasztok!
Egy kérdés,hol lehet megvásárolni a Jimmy White's 2:Cueball játékot?Vagy tudna valaki segiteni,hol lehet letölteni.Köszi,Bye.