Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Előzetes

Falcon 4.0

1998.12.27. 00:00 | szerző: Viper | kategória: Előzetes

A nagy sikerű Falcon család a mostani 4.0 tagjával úgy tűnik, tetőpontjához érkezett. Az első Falcon szimulátor még 1987-ben jelent meg, azóta több mint 700 000 példány került eladásra a folytatásokkal együtt, és most újra a világ egyik legmodernebb katonai gépébe ülhetünk, ahol az eddigi tapasztalatokat felhasználva egy rendkívül jól kidolgozott repülésirányítással találkozhatunk.

A játék helyszíne a Koreai félsziget, ahol a single player és multiplyer küldetéseket több mint 200 000 különböző háborús elem teszi olyanná, mint amilyenek a valóságban. A tökéletes részletességű kidolgozásoknak és lebilincselő játékmenetnek köszönhetően átélhetjük mindazt a feszültséget, káoszt, és akciót, ami egy modern légiháború velejárója.

A MicroProse készítői reményei szerint ez a program egy új fejezetet fog nyitni a szimulátorok világában, hiszen egy olyan újfajta rendszert építettek bele programjukba, amely mesterséges intelligenciájú 3D/videó grafikai elemeket használ, és ennek segítségével képesek felépíteni egy valóságos légibázist, valamint a pilótát valóban egy osztag szerves részeként képesek kezelni.

Mindezek eredményeként a játékos saját bázisára kerülve képes arra is, hogy a melléje osztott bajtársaival egyeztesse a repülés paramétereit még a küldetés előtt. A bázison kívül már javában dúl a háború. Miután pilótánk beült a pilótafülkébe, rengeteg hiteles berendezés, fegyver, szövetséges, és ellenség, valamint taktika vár rá. Természetesen a játékmenetre kihatással van a pilótánk ügyessége és tapasztalata is, aminek eredményeként a mi ténykedésünk is kihatással van az eseményekre.

A játék további jellemzői csak felsorolás szintjén:

« Előző: Hired Guns
Következő: Actua Soccer 3 »