Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Előzetes

Apache Havoc

1998.12.27. 00:00 | szerző: Viper | kategória: Előzetes

Az Empire csapata 1998. novemberében adja ki legújabb szimulátor-programját, amelyben egyaránt repülhetünk az amerikai légierő legmodernebb harci helikopterével, az AH-64D Apache Longbow-val, és ennek "orosz megfelelőjével", a Mil-28N Havoc B-vel.

A készítők nagy figyelmet fordítottak a realisztikus környezetre, ennek köszönhetően olyan terepeken repülhetünk, amelyek kimondottan alacsony magasságú összecsapásokhoz lettek optimalizálva. Így kihasználhatjuk a különböző természeti, és emberi kéz alkotta tereptárgyak előnyeit is, vagyis elrejtőzhetünk a fák lombkoronái mögött, az erdőket keresztülszelő utak felett lebeghetünk, és alapozhatunk a mélyen fekvő folyók köré épített magas töltések védelmére is. Mindezek mellett a természeti adottságok is rendkívül sokszínűek: repülhetünk éjjel, vagy nappal, szürkületben, illetve virradatkor, változatos szárazföldek, és tengerparti öblök felett.

Számos jól kidolgozott és változatos küldetést vár ránk a játékban, melyek során felderítési, védelmi, és támadó feladatokat kell végrehajtanunk. Példának okáért az egyik küldetésben egy anyahajó szolgál bázisunkként, ezért onnan kell gyors rácsapásokat mérni az ellenséges területen elhelyezkedő célpontokra. Amennyiben úgy érezzük, hogy a ránk bízott feladat nem jelent számunkra maximális kihívást, úgy egyéb célpontok beiktatását is kérhetjük küldetésünkbe. Ellenkező esetben pedig, azaz ha túl nehéznek találjuk a repülést, akár egy könnyebb fokozaton is játszhatunk tovább.

A gondosan kidolgozott 3D-s környezeten kívül további figyelmet érdemelnek a helikopterek repülési jellemzői, valamint a különböző repüléssel kapcsolatos fizikai törvényszerűségek. Az egyik ilyent leszálláskor tapasztalhatjuk, amikor is a rotorlapátok lassulás közben lefelé hajlanak. Ilyen, és még számtalan hasonló különlegességet figyelhetünk meg részletesen kidolgozott pilótafülkénkből, ahonnan összesen 90 rögzített pozícióból nézhetünk ki.

Természetesen a játék támogatja a multiplayeres játékot mind helyi hálózaton, mind modemen / Interneten keresztül, valamint az említett grafikai megoldásokhoz és a gyorsaság érdekében támogatja a legtöbb 3D-s gyorsítókártyát is. ■

Kapcsolódó játék: Apache Havoc

« Előző: Hired Guns
Következő: Actua Soccer 3 »