Keresés
Hírek | Cikkek | Játékok | Fórum

Előzetes

Off Road

1999.07.13. 00:00 | szerző: Peac | kategória: Előzetes

Ez év októberének környékére rebesgetik a megjelenést a fejlesztők, és több mint valószínű, hogy nagy port fog maga körül kavarni ez az Off Road nevű játék. A nyilvánosságra hozott információk szerint a játék fő paraméterei között szerepel a realisztikus mozgás és kezelhetőség, valamint a csúcsgrafika. Ellenfeleinkkel minden eddiginél forróbb versenyeket vívhatunk majd, mindezt tökéletes pályákon, a lehető legjobban kidolgozott játékmódokban. Az ízelítő jellegű képek valóban a program javára tanúskodnak.

Off Road

Összesen 27 pálya lesz a játékban, ezeken versenyezhetünk Buggy autóinkkal. A szokásos játékmódok lesznek a programban: egyszemélyes arcade, bajnokság, osztott képernyős játék két fő részére, valamint nem marad ki a hálózati játéklehetőség sem, maximum nyolc versenyző részvételével.

A rengeteg kameranézetnek köszönhetően mind játék közben, mind visszajátszáskor a nekünk tetsző nézőpontból nézhetjük az eseményeket, a visszajátszásokat ráadásul lemezre is menthetjük, hogy később gyönyörködhessünk egy szép futamban.

A játékhoz használt 3D engine meglepően egy akció-stratégiai játék, az ugyancsak fejlesztés alatt álló Hostile Waters engine-je, ez a tény bizonyítja, hogy egy jó engine-t mennyi mindenre fel lehet használni. Ez a grafikus motor az összes jelentős effektet tudni fogja, mint pl. a fényeffektek, köd, és más időjárási tényezők, stb.

Off Road

A megjelenésig még kell néhányat aludnunk, de addig is reméljük, hogy a beígért színvonalas játék valóban meg fog felelni az elvárásoknak, szurkolunk a fejlesztőknek, hogy ezt a remek játékot a lehető legjobban tudják a monitorra vinni! ■

« Előző: Wargamer: Napoleon 1813
Következő: Theme Park World »